Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Warta Pecah Puerto Rico tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Puerto Rico njaga keamanan lan kesehatan para pengunjung

Pariwisata Puerto Rico nduwe pengaruh utama kanggo njaga kesehatan lan keamanan pengunjung
Pariwisata Puerto Rico njaga keamanan lan kesehatan para pengunjung
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ngelingi kabutuhan standar anyar reresik, disinfeksi, higienis, lan kaunggulan kompetitif sing ditindakake implementasi langkah-langkah tambahan kanggo Pulo minangka tujuan wisata, Perusahaan Pariwisata Puerto Rico (PRTC) dina iki ngumumake nggawe program kanggo menehi segel validasi lintang emas kanggo bisnis sing gegandhengan karo pariwisata. Sertifikasi (utawa lencana) iki bakal diwenehake kanggo wong-wong sing ngetrapake langkah-langkah kesehatan lan kesehatan paling dhuwur. Program kasebut wis dikembangake kanthi nggunakake standar sing paling ketat, kasus praktik paling apik digunakake minangka referensi, uga pandhuan lan rekomendasi saka agensi lan organisasi sing spesialisasine subjek.

Tujuan program yaiku kanggo ningkatake Puerto Rico iku industri pariwisata lan pasang dadi standar emas anyar kanggo kesehatan lan keselamatan tujuan. PRTC yakuwi nambah kapercayan konsumen ing Puerto Rico minangka tujuan sing wis siyap lan wis selaras karo kahanan saiki. Peluncuran program diwiwiti sabanjure Senen, 4 Meith. Nalika perdagangan pariwisata dibuka maneh lan tujuan wis siyap nyambut tamu maneh,, samesthine manawa akeh bisnis sing gegandhengan karo pariwisata bakal nindakake langkah-langkah kasebut lan njaga keamanan kabeh wong.

Sistem tingkat loro kasebut dirancang adhedhasar pedoman kanggo nyegah panyebaran Covid-19 didegake dening Pusat Kontrol Penyakit (CDC), Organisasi Kesehatan Dunia, laporan OSHA 3990, pedoman Kesehatan Departemen Puerto Rico, Gubernur Wanda Vazquez Garced's pesenan eksekutif, lan program kaliber kayata Singapura Seal Keamanan lan Asosiasi Restoran Nasional. Tingkat pertama yaiku Petunjuk Operasional Kesehatan lan Keselamatan Pariwisata, pandhuan praktis kanthi langkah-langkah wajib kanggo njaga kesehatan karyawan, pengunjung lan pelanggan lokal. Sing nomer loro yaiku Seal Kesehatan lan Keselamatan; program sertifikasi kanggo kabeh bisnis industri pariwisata sing disetujoni sing ketemu utawa wis ngluwihi implementasi lan implementasine langkah-langkah sing wis ditemtokake.

"Pandhuan operasi lan program sertifikasi iki penting banget kanggo pambukaan maneh sektor pariwisata lan pariwisata ing Puerto Rico lan faktor penting sing bakal ndadekake kita dadi kompetitif nalika pasar wisata lan pariwisata dibukak maneh. Nalika nggawe rencana lelungan, para konsumen bakal nimbang tujuan sing paling siyap kanggo nyedhiyakake langkah lan sumber daya sing dibutuhake kanggo nglindhungi kesehatan. Partisipasi kolektif ing implementasine, dening perusahaan lan pelanggan, bakal dadi kunci kanggo nggunakake kabiasaan pribadi sing dibutuhake lan nindakake tanggung jawab sosial. Iki minangka cara paling apik kanggo nawakake publik lan turis standar keamanan lan kebersihan sing diarepake lan pantes, "ujare direktur eksekutif Perusahaan Pariwisata Puerto Rico, Carla Campos.

Pandhuan kasebut kalebu langkah-langkah kayata: nggawe checkpoint kesehatan kanggo karyawan lan tamu, proses check-in anyar lan ngrampungake Formulir Pranyatan Perjalanan lan Formulir Pelacakan Kontak, pandhuan langkah jarak sing aman lan sosial saben jinis bisnis lan kegiatan; watesan lan langkah kesehatan tambahan kanggo sistem panganan mandhiri: protokol reresik lan disinfeksi ditambah; pandhuan babagan stasiun sanitasi tangan; lan pelatihan panggunaan PPE - Peralatan Perlindhungan Pribadi.

Standar kebersihan anyar iki bakal ditrapake kanggo kabeh bisnis pariwisata ing saindenging jagad kalebu hotel, resort, swarga, posada, kamar & sarapan, losmen cilik, wisma, properti bareng wektu, sewa jangka pendek, kasino, operator tur, transportasi turis, pengalaman manajemen, restoran, bar, klub malam lan atraksi.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov