Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Apa Cape Town ing Afrika Kidul kebal saka Coronavirus?

Pilih basa sampeyan
Apa Afrika Selatan kebal karo Coronavirus suwene 3 jam saben dina?
tandha
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Warga Afrika Kidul ing Cape Town bisa uga kebal tumrap Coronavirus suwene 3 jam saben dina. Yaiku Capetown aman kanggo pengunjung uga?

Pejabat ing Afrika Selatan nyatane nglarang Coronavirus nyebar antara 6 esuk nganti 9 esuk. Cape Town mesthine kebal karo COVID-19, paling ora 3 jam saben dinane. Nanging, iki bisa dadi game Roulette Rusia.

Cape Town dikenal dadi salah sawijining kutha paling apik ing donya kanthi alam sing apik banget lan mung cocog kanggo jogging lan olahraga outdoor. Mung 3453 kasus aktif COVID-19 ing kabeh negara, dadi 3 wong mati saben yuta Afrika Selatan ana ing pungkasan virus kasebut. Contone, negara paling ala yaiku San Marino kanthi 1208 tiwas saben yuta.

Apa Afrika Selatan nglukis kurva? Akeh sing mikir ya. Pejabat Cape Town mesthine wis setuju nalika ngidini para warga metu lan jogging ing pantai nalika esuk.

Pesenan tetep ing omah wis ditrapake nanging kutha mbukak pesisir kaya Seapoint, Cape Town ing jam 6 nganti 9 esuk.

Ewonan wong Cape Town nguntungake ngaso nalika nginep ing omah. Dheweke dadi papan banjir kaya Seapoint. Ewonan saiki mlaku-mlaku, mlaku, lan bersosialisasi saben dina antarane 6 esuk nganti 9 esuk. Kanthi srengenge munggah udakara jam 7.20 esuk, iki uga bisa dadi pengalaman santai. Laut Point sing madhep segara minangka pinggiran subur sing subur lan subur ing pesisir pasir kaya Milton lan Saunder's Rock duwe kolam pasang pasang, taman dolanan bocah, lan pemandangan sore. Nggoleki garis pantai, Sea Point Promenade minangka rute sing populer.

Lali jarak sosial. Katon yen masarakat rumangsa kekebalan nalika esuk lan ora ana bebaya nyebar virus agawe iki.

Asil kegiatan Roulette Rusia iki bakal ditampilake sajrone 2 minggu. Perlu 2 minggu kanggo virus bisa tuwuh ing manungsa.

Apa Afrika Selatan kebal karo Coronavirus suwene 3 jam saben dina?

Seapoint- Cape Town, Afrika Selatan udakara jam 6 esuk nganti 9 esuk nalika ana krisis COVID-19

 

Minggu iki Cape Town nurunake level tandha COVID-19 saka 5 nganti 4, lan katon warga nerjemahake kanthi cara dhewe.
Afrika Selatan duwe level tandha ing ngisor iki.

Tingkat 5: Perlu drastis kanggo ngemot panyebaran virus kanggo nylametake nyawane.

Tingkat 4: Sawetara kegiatan bisa diidini maneh tundhuk pancegahan sing ekstrem sing dibutuhake kanggo matesi panularan lan wabah komunitas.

Tingkat 3: Melu nyuda sawetara watesan, kalebu kerja lan kegiatan sosial, kanggo ngatasi risiko panularan sing gedhe.

Tingkat 2: Nyuda watesan luwih lanjut, nanging njaga distansi fisik lan larangan sawetara kegiatan santai lan sosial kanggo nyegah virus kasebut bangkit maneh.

Tingkat 1: Umume kegiatan normal bisa dilanjutake, kanthi pancegahan lan pandhuan kesehatan sing ditindakake saben wektu.

Sawise Kamis 30 April, Afrika Selatan miwiti pamulihan aktivitas ekonomi kanthi bertahap lan bertahap. Iki tegese njupuk pendekatan sing ati-ati kanggo nyuda watesan kunci saiki, Presiden Cyril Ramaphosa ngumumake dina Kamis 23 April 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.