24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Warta Pamrentah LGBTQ News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

90% bisnis cilik bisa ditutup ing 10 Amerika Serikat

90% bisnis cilik bisa sirna ing 10 Negara AS kasebut
kovalen bisnis cilik 19
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Kepiye cara mbayar sewa wulan iki minangka pamilik bisnis cilik ing Amerika Serikat utawa Kanada? Kabeh wis ora ana maneh ing Amerika. 10 negara paling penting ing Amerika Serikat sing kena pengaruh karo luwih saka 90% usaha cilik ing ambang runtuh amarga epidemi Coronavirus nggambarake ayunan minggu iki.
Negara Amerika Serikat sing paling sedhih kanggo pamilik bisnis cilik yaiku:
  • Montana (97%)
  • Distrik Columbia (94.7%)
  • Minnesota (93%)
  • Hawaii (92.3%)
  • Louisiana (92.3%)
  • Oregon (92%)
  • Arkansas (91.1%)
  • Kentucky (91.1%)
  • New Jersey (91%)
  • Idaho (90.8%)
Mangkene sawetara wangsulan saka survey sing ditindakake kanthi laras.
  • 340K pamilik bisnis cilik nganti saiki wis nimbang. Partisipasi sing luar biasa, ayo terus momentum kasebut.
  • "Pengaruh penurunan" kaping pisanan tampil ing Chart Impact Over Time! Udakara 4% pamilik bisnis cilik ing 31 negara bagian & 6 provinsi menehi tandha babagan tren iki.
  • Negara & Propinsi liyane kalebu munggah utawa mudhun: 40 negara bagian & Distrik Columbia uga nglaporake kenaikan pengaruh sing umume. Lan 10 wis mudhun tajem. Kayane nunggang gergaji.
  • Pengaruh umume isih gedhe, isih udakara 85%.
  • UPDATE PINJAMAN UANG CARES - Luwih apik.

    • 38.8% ora ditrapake
    • 30.2% ditrapake, durung krungu maneh
    • 9.8% nyoba aplikasi, ora bisa ngirim
    • 4.4% ditolak
    • 5.2% disetujoni, nanging durung nampa dana
    • Mung 11.6% sing disetujoni & duwe dhuwit (munggah saka 8%)
  • Kurang dana, 34% bisnis cilik ora bisa mbayar sewa Mei

Isih Dampak 85%, Nanging Nolak Debut ing Peta!

Tekanan Mudhun ing Sawetara Negara, Ndhuwur Ing Liyane

 

Peningkatan pengaruh paling gedhe katon ing Arkansas (munggah 16%), Montana (munggah 11.5%), DC (munggah 10%), lan Idaho (munggah 9/7%).

Kangge, sawetara negara bagian mudhun saka rangking 10 Top kasebut, nuduhake penurunan sing bisa diarepake:

  • Alaska nyekel posisi paling dhuwur nganti pirang-pirang minggu, nanging saiki wis ora ana ing Top 10, nglaporake penurunan drastis -15%, tekan ing negara bagian paling ngisor 5 minggu iki, kanthi skor pengaruh 80%.
  • Negara liyane kanthi tetes dramatis, kalebu Rhode Island (-16%) mudhun dadi 75.9% & Delaware (-15%) mapan ing 76.9%.
  • Negara kanthi penurunan sing luwih moderat yaiku: New York (-3%) saiki kisaran 90%, Michigan (-3%) mudhun dadi 89.1%, Vermont (-4%) saiki ana 88.7%, lan pendhudhukan Massachusetts (-5%) ing 87.8%.

Ing Kanada, Sawetara Provinsi Luwih Apik & Terang

  • Manitoba, Saskatchewan & New Brunswick duweni pengaruh penurunan sing gedhe, saka -8.7% nganti -17%. Malah Ontario, sing nomer 1 ing 91% minggu kepungkur, kalah saka 3 Provinsi sing Paling Kena Pangaruh lan saiki dadi 86%.
  • Nanging Nova Scotia mlumpat nganti meh 100% bisnis sing kena pengaruh. Quebec tetep dhuwur ing 88.2%, uga Alberta ing 87.05%.

Amerika Utara, mesthine ora kesusu ing perjuangan iki. Jepang golek usaha cilik, semono uga Jerman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.