Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Warta Pamrentah News Pengumuman Pers Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Proyek Pangarep-arep dening ATB wis Mimpin ing Pemulihan Pariwisata ing Afrika

Project Hope Africa minangka proyek kanggo menehi pariwisata, utamane ing bawana Afrika sajrone lan sawise krisis COVID-19, kasempatan kanggo muncul kanthi kekuatan anyar. Rata-rata, pariwisata nyumbang 9 nganti 11 persen PDB ing negara-negara Afrika. Uga ana negara sing luwih gumantung marang pariwisata. Ing sawetara wektu, yen ana watesan lelungan kanggo tujuan lan ing pasar sumber, ing sawetara sisi, sawetara tujuan sing ora ngidinake lelungan yaiku turisme sing paling angel. Afrika lan pasar pariwisata Afrika kasep. Asil kasebut bisa dadi pengangguran lan gerakan mlarat anyar ing bawana ing ngendi kelas menengah nembe muncul.

Dewan Eksekutif saka Dewan Pariwisata Afrika (ATB) nggawe pasukan tugas COVID-19 lan dijenengi Project Hope. Panitia iki kalebu wong sing duwe pengaruh saka sektor publik lan swasta, kalebu anggota Dewan Eksekutif ATB Cuthbert Ncube, Doris Woerfel, Simba Mandinyenya, Dr. Taleb Rifai, Alain St.Ange, lan Juergen Steinmetz.

Kanthi Project Hope, Dewan Pariwisata Afrika wis dadi pemimpin ing bawana kasebut kanthi respons teratur tumrap pandemi virus corona.

Ing pimpinan Dr. Taleb Rifai, mantan sekretaris jenderal saka Organisasi Pariwisata Dunian (UNWTO), Pasukan Tugas Pangarep-arep Proyek ngrampungake rapat virtual kaping telu karo pimpinan pariwisata saka kabeh penjuru bawana Afrika lan sateruse.

Bagéyan saka pasukan tugas tingkat dhuwur yaiku Hon. Sekretaris Pariwisata Najib Balala saka Kenya; Menteri Pariwisata Eswatini Moses Vilakati; Menteri Dr Memunatu B. Pratt, Menteri Pariwisata Sierra Leone; lan Menteri Pariwisata Edmund Bartlett saka Jamaika. Bartlett uga dadi kepala Pusat Ketahanan Pariwisata lan Manajemen Krisis Global. Pusat kasebut saiki duwe rong lokasi ing Afrika.

Eksekutif level tinggi liyane kanggo gugus tugas yaiku Nigel David, Direktur regional ing WTTC. Anggota kalebu mantan menteri pariwisata saka Mesir, Tunisia, Republik Demokratik Kongo uga kepala dewan pariwisata lan CVB.

Sektor swasta diwakili para pimpinan saka macem-macem segmen industri. eTurboNews lan Jacobs Media amakili media global ing grup iki.

Fokus rapat pungkasan yaiku latihan. Andrew Muscat nampilake portal pelatihan pariwisata lan perhotelan dening Yayasan Pelatihan Mediterania. Klompok kasebut nglaporake sawetara inisiatif saka macem-macem wilayah ing wilayah kasebut.

Felicity Thomlinson saka Typsy ing Melbourne ngenalake platform pendhidhikan. Typsy nyedhiyakake platform iki kanggo industri lelungan lan profesional perhotelan kanthi gratis nganti wulan September. Kabeh kursus miturut Typsy disokong dening Institut Perhotelan sing adhedhasar ing Inggris

Profesor Dimitrios Buhalis saka Inggris ngenalake modul latihan lan manual dening Hilton Hotel Group. Rekomendasi kanggo pasukan tugas yaiku pengaruhe Hilton supaya modul kasedhiya ing publik.

Louis D'Amore, pangadeg Institut Perdamaian Internasional liwat Pariwisata, bakal nyedhaki Dewan Keamanan Afrika kanggo kerja sama.

Frank Tetzel, Ketua ATB Panitia Mobilisasi Sumber Daya, ngundang Google supaya ndhukung Dewan Pariwisata Afrika. Daniel Wagner saka Jacobs Media ana hubungane karo UN-DRR lan World Health Organization rutin.

Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka LSM lan perusahaan nirlaba adhedhasar ing Afrika Selatan kanthi tujuan utamane kanggo nggampangake, nyengkuyung, koordinasi, lan mbantu pengembangan lan pemasaran pariwisata berkelanjutan ing saindenging Benua Afrika. ATB nimbang-nimbang babagan peningkatan panguripane para wargane, lan pangembangan kabeh bawana nalika uga nggunakake sumber daya alam lan budaya kanthi tanggung jawab.

Informasi liyane babagan Dewan Pariwisata Afrika: www.africantourismboard.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.