Nganyari BVI COVID-19

Nganyari BVI COVID-19
Nganyari BVI COVID-19

Wakil Perdana Menteri lan Menteri Kesehatan lan Pembangunan Sosial Kepulauan Virgin Inggris (BVI), Carvin Malone, wis negesake ing BVI Covid-19 nganyari manawa ora ana kasus virus corona anyar ing pulo kasebut.

Sajrone Nganyari BVI COVID-19 tanggal 29 April, terhormat Malone ujar manawa sajrone minggu iki, 27 sampel anyar dites dening Badan Kesehatan Publik Karibia (CARPHA) lan kabeh asil negatif. Asil negatif kalebu 10 conto pungkasan sing dites sing dilaporake tanggal 25 April Ringkesan epidemiologis BVI tanggal 29 April yaiku:

  • 120 total dites
  • 114 dites negatif
  • 6 dites positif
  • 3 pulih
  • 1 pati
  • 2 kasus aktif
  • 1 dirawat ing rumah sakit
  • 9 asil pending anyar

Ing tanggal 29 April, Wilayah Karibia negesake 11,170 kasus kanthi 540 korban jiwa lan 2,508 pulih. Organisasi Kesehatan Dunia nglaporake 3,018,952 kasus sing wis dikonfirmasi global lan 207,973 wong tiwas. Unit epidemiologis Kementerian Kesehatan lan Pembangunan Sosial nglajengake strategi nelusuri kontak sing agresif miturut pandhuan teknis Organisasi Kesehatan Dunia.

Yang Terhormat Malone negesake maneh manawa Otoritas Jasa Kesehatan Kepulauan Virgin Inggris ngarep-arep nampa pasokan tambahan sajrone minggu iki sing bakal ngidini Wilayah nambah tes kanggo virus kasebut.

"Liwat tes ekstensif, kita bakal bisa ndeteksi lan ngemot kasus COVID-19 sing isih ana, saengga bisa minimalake risiko panularan ing Wilayah kasebut," ujare menteri kasebut.

Honourone Malone nambah, "Bebarengan karo pakaryan sing apik kanggo ngawasi lan nelusuri kontak, aku seneng banget nyekseni ekspansi lan perbaikan infrastruktur, teknologi, lan layanan kesehatan kanggo memenuhi tuntutan pencegahan COVID-19 anyar, , perawatan lan perawatan. ”

Wong sing mentas lelungan utawa sing wis bisa ngubungi kasus COVID-19 sing bisa ditrapake lan nuduhake gejala kayata demam, watuk, angel ambegan, nyeri sirah utawa rasa utawa ambu sing bubar, kudu tetep ing omah lan golek saran medis luwih dhisik kanthi ngubungi hotline medis ing 852-7650.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.