Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Industri Rapat News Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Keslametan Blanja Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Resor Kebersihan lan Keamanan dadi Prioritas # 1

Pilih basa sampeyan
Sandal Resor Kebersihan lan Keamanan dadi Prioritas # 1
Sandal Resor

"Ing Sandal Resorts, kebersihan lan keamanan mesthi dadi prioritas nomer 1. Para tamu sing setya lan anggota tim sing luar biasa minangka bagean saka kulawarga Sandal, lan kita ngurus kulawarga. Kesehatan lan safety dadi fokus kita. ” ujar Gordon "Butch" Stewart, Pendiri lan Ketua Sandal Resorts, menehi komentar babagan praktik-praktik Sandal wiwit pandemi COVID-19 coronavirus.

Sajrone 40 taun kepungkur, Sandals Resorts terus-terusan ngleksanakake lan nguatake protokol kesehatan lan safety kanggo njaga supaya tamu bisa seneng plesir ing Karibia. Minangka persiapan kanggo nampani tamu bali menyang kaendahan lan kehangatan Karibia, perusahaan saiki ngenalake Sandal Platinum Protokol Kebersihan, nggawe praktik utama industri sing wis ana kanggo njamin standar kebersihan lan langkah-langkah kesehatan lan kesehatan sing ningkatake pangarepan konsumen ing tengah COVID -19.

“Kita pengin supaya tamu ora kuwatir karo prekara apa wae supaya dheweke bisa ngrasakake plesiran Luxury Termasuk® sing wis dipercaya saben wayah. Kita nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo nyedhiyakake katentreman sajrone wektu sing angel banget kanggo kabeh jagad, mula kita terus nggawe protokol kanggo njaga papan sing luwih aman lan sehat, ”tambah Butch.

Protokol Kebersihan Sandal Platinum bakal ngemot sawetara langkah kebersihan pra-kosong sing njaga lelungan para tamu wiwit tekan mangkat, kalebu sarat kesehatan lan kesejahteraan tambahan ing kabeh titik kontak ing resor. Protokol anyar lan apik sing bakal ditrapake ing kabeh limalas Resor Sandal lan telung Resor Pantai kalebu:

Praktek Tutul Wolulas Welas Kabeh Ngadhepi Kabeh

Sandals Resorts ngrampungake penilaian panelitian lengkap babagan kabeh titik kontak tamu, nyebabake integrasi praktik higienis lanjut ing wolulas belas sentuhan utama - wiwit nalika tamu teka ing ruang tunggu bandara liwat kabeh pengalaman resort. Titik tutul iki kalebu ruang tunggu bandara; pindhah tamu menyang lan saka resor; kamar tamu, pengalaman panganan lan omben-omben; omah lan umbah-umbah; layanan elit kalebu layanan butler lan Club Sandals Concierge; pangopènan; kegiatan resor kayata olahraga banyu; elevator; kolam renang, jacuzzis lan spa; titik akses anggota tim; pusat fitness lan Red Lane Spa; jedhing umum; panyedhiya lan nampa; kabeh wilayah umum kalebu lobi lan pantai; mburi omah kayata kamar nyimpen lan kantor; Kemah Bocah-bocah lan taman banyu ing Resor Pantai; lan sistem HVAC.

Sistem Triple-Check sing Enhanced kanggo Reresik lan Sanitasi

Kabeh resort rajin diresiki lan diresiki kanthi rutin, kanthi sistem Triple-Check lan minimal telung inspeksi saben dina. Pemeriksaan kasebut kalebu kabeh permukaan sing angel - saka gagang lawang lan interior kendaraan sing digunakake kanggo transfer bandara; toilet umum, sing diperiksa, diresiki lan diresiki sajrone interval 20 menit; pawon, bar lan restoran, kalebu menu, meja, alat makan, gelas, kursi lan liya-liyane; lan kolam renang lan bak panas. Stasiun reresik tangan tambahan bakal diwenehake kanggo tamu lan anggota tim ing saindhenging resort, ing kabeh lokasi makan lan ing saben kamar tamu. Barang sing bakal dikontak para tamu - saka kertu kamar kanggo nampani gelas koktail - di resiki sadurunge disebar.

Sandal Bersertifikat Anyar Kamar Tamu Sanitasi

Sandal bakal ngenalake langkah-langkah perawatan rumah tangga sing luwih kuat minangka bagean saka Protokol Sandal Platinum Kebersihan, kalebu: introduksi disinfektan tingkat rumah sakit tambahan; sprayer aerosol listrik kanggo reresik majeng; panggunaan peralatan lampu UV-LED kanggo mriksa kebersihan; sanitasi saluran udara kanggo saben tekane lan saben budhal; saben minggu ngresiki kukus lan sanitasi karpet; nyelehake gel lan sabun anti-bakteri ing saben kamar tamu; lan ketaatan sing ketat marang Sistem Triple-Check.

Check-in ing omah, wiwit wulan Juni

Tamu duwe katrampilan check-in kanthi online, saengga bisa mbukak meja ngarep lan langsung menyang kamar. Koktail sambutan sing nyenengake, andhuk tangan anti-bakteri pribadi lan sanitizer tangan ing kamar mesthi ngenteni para tamu sing teka.

Laku Distancing Sosial

Sandal ngenalake cara anyar kanggo nyengkuyung para tamu supaya njaga jarak sosial sing aman nalika njaga pengalaman santai sing dikenal merek, kalebu: nambahake transfer bandara kanthi luwih sithik tamu saben kendaraan; ngluwihi wektu mriksa ing antarane pengunjung; nyetel jarak sosial sing aman ing restoran, bar lan pantai; ngganti salaman karo manthuk lan mesem; lan matesi perjalanan elevator menyang siji pasangan saben plancongan ing Sandal Resorts lan sak kulawarga saben plancongan ing Pantai Resor, kanthi anggota staf njupuk rute alternatif.

Latihan Anggota Tim lan Priksa Suhu Ati-ati

Sandal mesthekake kabeh anggota tim tetep sehat ing njero ruangan lan ing njaba papan kerja kanthi latihan khusus kanggo tumindak pancegahan kanggo protokol pencegahan lan nambah praktik sanitasi. Kabeh staf kudu ngerti ing endi stasiun sanitasi tangan paling cedhak sing ana ing saben wektu, nganggo gir praupan lan sarung tangan saben wayah ing resor, lan priksa manawa seragam ora dipakai nalika plancongan kerja lan saka papan kerja. Kabeh anggota tim ing lokasi resor uga bakal mriksa suhu sing dibutuhake sadurunge wiwitan saben shift saliyane kanggo reresik medis sing ketat.

Standar sing Disedhiyakake Pemasok

Kabeh vendor, supplier lan mitra bakal dianut standar Protokol Sandal Platinum Kebersihan anyar kanthi matesi windows pangiriman menyang siji partai sekaligus, nalika matesi kontak fisik; ngresiki kabeh titik tutul, kalebu peralatan, ruang panyimpenan lan area akses; lan nyopot kabeh kemasan njaba nalika teka.

Pencegahan produktif wis suwe dadi praktik utama kanggo njaga kesehatan kabeh tamu, anggota tim, lan rantai pasokan Sandal Resorts. Ing pandhuan para profesional medis lan kanthi ngawasi saran lan instruksi sing diwenehake dening Pusat Kontrol Penyakit (CDC), Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) lan Kementerian Kesehatan lokal ing saben negara Sandal Resorts ngundang omah, Tim Inspeksi Kualitas sing khusus, bebarengan karo Manajer Kesehatan lan Keselamatan Lingkungan, njamin ketaatan sing ketat lan implementasi rapi saka pendekatan canggih kanggo nyegah panyebaran kabeh penyakit. Kabeh resort dilengkapi stasiun medis sing dikepung saben dinane karo perawat sing wis didaftar lan petugas medis sing diarani 24/7.

Kajaba iku, Sandals Resorts entuk papan minangka siji-sijine jaringan hotel ing saindenging jagad sing nduweni sertifikasi kabeh resor saka program benchmarking lan sertifikasi EarthCheck - dianugerahi perusahaan sing nyedhiyakake tujuan sing resik, aman lan sehat kanggo para plancong manawa lagi ngunjungi manggon utawa makarya ing papan sing dituju - kanthi sangang resort sing saiki nduweni Sertifikasi Master.

Kanggo rincian liyane babagan Protokol Sandal Platinum Kebersihan, bukak www.sandals.com

Sandal Resor

Sandals Resorts nawakake wong loro sing tresna banget karo pengalaman plancongan sing paling romantis lan mewah ing Karibia. Kanthi 15 setelan pantai sing nggumunake ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados lan Grenada, Sandals Resorts nawakake tambahan kualitas luwih apik tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki. Signature Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan utama; butlers dilatih dening Guild of Professional English Butlers; Red Lane Spa®; Mangan Global 5-Star Global Gourmet ™, njamin minuman keras ing ndhuwur, anggur premium lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing dikustomisasi kabeh eksklusif Sandal Resorts. Sandals Resorts minangka bagean saka Sandals Resorts International (SRI) duweke kulawarga, sing kalebu Pantai Resor lan dadi perusahaan resor sing kalebu klebu Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandal Resorts Luxury Included®, bukak www.sandals.com .

Resor Pantai

Kanthi telung lokasi sing luar biasa ing Turki & Caicos lan Jamaika, Pantai Resorts minangka plancongan utama kanggo saben anggota kulawarga. Pantai Resorts nyedhiyakake tambahan kualitas luwih apik tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki kanthi landasan banyu sing gedhe banget, XBOX® Play Lounge, Camp Kids eksklusif, klub wengi remaja, Nannies Certified, layanan Butler, Red Lane® Spas, Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli ; lan Wi-Fi gratis. Minangka sponsor bangga ing Sesame Street, Beaches Resorts uga nawakake Petualangan Karibia karo Sesame Street®, ing ngendi bocah-bocah bisa plancongan karo kanca favorit saka geng Sesame Street kanthi kegiyatan saben dina lan acara panggung minggon. Resor Pantai uga dadi papan sing cocog kanggo kumpul kulawarga wiwit reuni lan ulang taun khusus nganti program perkawinan sing dituju, Beads Customizable Weddings. Pantai Resor minangka bagean saka sandal Resorts International (SRI) duweke kulawarga, sing kalebu Luxury Included® Sandals Resorts, lan minangka perusahaan resor sing misuwur ing Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan bedane Resor Pantai, bukak www.beaches.com.

Warta liyane babagan Sandal.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.