Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Napa Nyimpen Airlines Nasional pancen larang regane

Ngirit maskapai nasional sajrone jaman sadurunge
vp foto 1
ditulis dening Vijay Poonoosamy

Vijay Poonoosam minangka anggota Dewan Ahli Internasional kanggo mbangun maneh. Dheweke bakal ngrembug topik sing penting ing webinar sing bakal teka karo anggota industri perjalanan lan pengambil keputusan ing 87 negara sing gabung trave mbangun manehl jaringan. Kanggo melu profesional lelungan webinar bisa gabung karo pambangunan maneh gratis lan nampa undhangan.

Vijay Poonoosam mikir: Transportasi Udara saiki isih urip lan dadi arteri ing jagad iki, utamane pariwisata lan perdagangan internasional. Makili lan berkembang kanthi dadi sayap sing ngidini individu, entitas, sektor swasta lan komunitas bisa nyambung nasional, regional, lan global lan bisa nggayuh macem-macem tujuan lan ketinggian sing luwih dhuwur. Maskapai wis nandur modal miliaran ing pesawat lan teknologi generasi sabanjure, kanggo merekrut lan nglatih personel lan strategi pertumbuhan kanggo ketemu, ngrangsang lan nambah panjaluk kanggo bisnis, gegandhengan karo gaweyan, hiburan, agama, medis, pendhidhikan, VFF ( Dolan maring Kulawarga & Kanca) lelungan nganggo pesawat.

Vijay Poonoosamy minangka Direktur Internasional lan Urusan Umum QI Group sing berbasis ing Singapura, anggota Kehormatan Organisasi Transportasi Udara Hermes, Anggota Non-Eksekutif Dewan Veling Group, anggota saka Dewan Ahli Internasional kanggo Plancongan Plancongan, Dewan Penasihat Forum Pariwisata Dunia Lucerne lan Komite Pemimpin Gender Paritas Forum Ekonomi Dunia.

COVID-19 wis ngilangi sayap transportasi udara kanthi ngilangi permintaan lan pasokan curtailing, kajaba angkutan udara lan sawetara penerbangan domestik. Kanthi mangkono, wis ngowahi bunder sing apik ing transportasi udara dadi angkoro lan mbebayani tumrap akeh maskapai. Tanpa bathi sing dituku nanging utang gedhe lan komitmen sing abot kanggo tuku pesawat lan mesin, pembayaran sewa pesawat saben wulan kanggo pesawat lan mesin, tenaga kerja sing signifikan lan biaya bola-bali liyane, malah maskapai sing sehat lan finansial ora bisa urip tanpa dhukungan saka njaba. Maskapai sing kurang aktif lan finansial ora butuh dhukungan eksternal supaya bisa urip. Maskapai penerbangan sing nantang kanthi tantangan lan finansial sing wis mesthi gagal sadurunge COVID-19 jelas mbutuhake luwih saka dhukungan eksternal yen duwe kesempatan uwal saka nasib sing diarepake.

COVID-19 saya suwe saya keselak ing jagad iki bakal saya akeh maskapai. Dheweke uga bakal luwih angel ngamanake dhukungan eksternal sing dibutuhake kanthi ekonomi sing mandheg lan finansial pemerintah ora bisa ngatasi stres.

Kanthi pirang-pirang yuta kulawargané sing wis suud, jutaan bangkrut, resesi sing ngrusak, jutaan karusakan kerja, penurunan pendapatan rumah tangga, masalah kesehatan sing isih ana, watesan perjalanan, kunci, saringan pra-asosiasi COVID-19 sing anyar lan papan sing ana ing papan watesan penumpang, sektor transportasi udara lan pelayaran sing lara, sifat COVID-19 sing ora bisa diramal, pengaruh psikologis saka kabeh sing kasebut ing ndhuwur lan kapercayan sing nyebabake konsekuensi penerbangan, jelas yen industri maskapai bakal terus nandhang sangsara maneh

Amarga alasan sing padha, jelas uga ora bakal ana kebangkitan pariwisata maneh, lan amarga maskapai lan industri pariwisata gumantung, mula bakal nambah tantangan industri penerbangan sing luar biasa. Plancongan bisnis uga bakal dadi tantangan amarga penake lan efektivitas biaya konferensi video sing kondhang lan kasunyatan manawa COVID-19 bakal terus ngalangi pameran lan konferensi perdagangan internasional lan regional sing gedhe. Malah masa depan angkut udara uga kena pengaruh COVID-19 ing perdagangan internasional, ekonomi nasional lan fokus ing swasembada nasional.

Kajaba iku, industri maskapai kudu bisa uga nantang tantangan lingkungan sing angel banget amarga prekara sing penting banget amarga jagad saiki luwih urip kanggo nglindhungi lingkungan kita. Nanging, biaya ngrampungake bagean saka tantangan kasebut dadi luwih penting kanggo maskapai wiwit Skema Offsetting lan Pengurangan Karbon ICAO kanggo Penerbangan Internasional (CORSIA) nyedhiyakake persyaratan offsetting penerbangan kanggo taun apa wae wiwit taun 2021 bakal adhedhasar delta antarane emisi CO2 penerbangan internasional ing taun kasebut lan rata-rata emisi awal taun 2019 lan 2020. Amarga emisi CO2020 penerbangan internasional 2 bakal luwih murah amarga COVID-19, maskapai penerbangan sing prelu kudu tuku jumlah offset sing luwih akeh.

Maskapai minangka jalur urip lan kita wis ndeleng sawetara sing paling apik nalika ngoperasikake penerbangan solidaritas nasional kanggo nggawa warga sing terdampar mulih utawa nggawa pasokan medis penting. Dadi bisa dingerteni manawa sawetara negara ora pengin ndeleng maskapai penerbangan nasional ilang, nanging kabukten manawa pemegang saham, kalebu Pemerintah, ora bisa nandur modal ing maskapai penerbangan sing wis dirawat intensif sadurunge COVID-19 lan ora nggawe perubahan sing dibutuhake. supaya slamet. Maskapai iki wis mesthi gagal nanging kedadeyan sing bisa ditebak wis dilacak kanthi cepet nalika kegagalan dhewe ditambah karo pengaruh negatif COVID-19 sing durung ana sadurunge lan kahanan sing ora bisa ditemtokake apa sing bakal ditindakake normal anyar ing jagad iki sing dibentuk dening COVID- 19. Negara-negara kasebut ora bisa menehi dhukungan maneh utawa duwe risiko maneh babagan review strategis liyane babagan maskapai nasional sing wis mati kasebut.

Ora ana peluru perak utawa siji ukuran cocog karo kabeh solusi, nanging aku percaya manawa titik wiwitan kritis yaiku ngamanake pergeseran paradigma langsung saka fokus sempit tradisional kanggo para pemegang saham dadi fokus sing luwih akeh kanggo para pemangku kepentingan nasional lan setuju karo Tujuan Dhasar nasional maskapai

Aku kanthi andhap asor menehi saran supaya Tujuan Dhasar maskapai nasional kudu nyedhiyakake kepentingan nasional lan menehi kontribusi kanggo pangembangan sosial ekonomi nasional kanthi menehi link udara strategis kanthi aman, cerdas, efisien, sustainable lan efektif ing jagad sing mutasi cepet. Kabeh pemangku kepentingan nasional kudu nganut Tujuan Dhasar lan netepake pangarepan sing cukup kanggo sesambungan lan untung. Para pemegang saham, utamane lan bisa uga sacara eksklusif pamrentah nasional, kudu nandur modal kanthi signifikan kanggo maskapai nasional sing segar lan ukuran. Maskapai nasional kudu dikalibrasi maneh kanthi lengkap lan holistis supaya cocog karo panjaluk sing diwatesi banget. Iki mbutuhake negosiasi sing urgent lan dawa karo para pemegang saham, pamrentah, serikat pekerja, mitra maskapai, penyedia layanan, pabrikan pesawat lan mesin, penyewa, bank lan kreditor liyane kanggo mesthekake yen maskapai nasional entuk jinis pesawat, personel lan ibukota iku kudu slamet. Iki mesthi mbutuhake pangerten, pengorbanan, lan konsesi sing signifikan dening kabeh wong lan pangakuan manawa ora ana sing menang yen maskapai nasional ora bisa urip.

Para pemangku kepentingan kudu nampa manawa maskapai nasional sing dikalibrasi maneh bakal mandheg nalika nggawe kerugian sawise sawetara wektu, nanging kerugiane bakal bisa diimbangi kanthi efek multiplier ing ekonomi nasional. Para pemegang saham uga kudu nampa manawa bathi sing bakal entuk maskapai nasional bakal diinvestasikan maneh ing maskapai nasional supaya bisa menehi kontribusi luwih kanggo pangembangan sosial ekonomi negara.

Para pemegang saham kudu nyipta Dewan Direksi sing kompeten, jujur, macem-macem, lan dihormati sing anggotane nduduhake integritas, netepi norma-norma paling apik babagan tata kelola perusahaan sing apik, lan nambah nilai sing signifikan. Dewan kudu mesthekake manawa maskapai nasional kasebut dikelola kanthi efektif dening para profesional sing kompeten, inovatif, cerdas, jujur, lan setya kanthi integritas ora bisa dipungkiri.

Negara sing saestu lan langsung nganut paradigma maskapai penerbangan nasional anyar kasebut bakal menehi kesempatan kanggo maskapai nasional sing dikalibrasi maneh supaya bisa urip, lan ing wektu sing tepat, bisa berkembang lan ngidini negara kasebut uga bisa nyebarake swiwine.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Vijay Poonoosamy

Vijay Poonoosamy minangka Direktur Internasional lan Urusan Umum Grup QI sing ana ing Singapura, anggota Kehormatan Organisasi Transportasi Udara Hermes, anggota Non-Eksekutif Dewan Veling Group, anggota Dewan Ahli Internasional lelungan Rebuilding, Dewan Penasihat Forum Pariwisata Dunia Lucerne lan Komite Pemimpin Gender Paritas Forum Ekonomi Dunia.