24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Klompok fokus industri paling gedhe ing donya kanggo mbukak apa sing sejatine dipikirake para wisatawan

Klompok fokus industri paling gedhe ing donya kanggo mbukak apa sing sejatine dipikirake para wisatawan
Klompok fokus industri paling gedhe ing donya kanggo mbukak apa sing sejatine dipikirake para wisatawan
ditulis dening Harry S. Johnson

WTM nggampangake klompok fokus industri paling gedhe kanggo nemtokake apa sing dipikirake para konsumen ing saindenging jagad.

Acara bubar lemah diwiwiti minggu iki, minangka bagean saka program Web Hub Global WTM.

Ing sesi sing diarepake dadi sesi online sing rame, informatif lan bisa mikir, ahli pemasaran tujuan lan pangadeg Digital Tour Think Tank (#DTTT) Nick Hall bakal wawancara karo Jeremy Jauncey, pangadeg lan CEO tujuan sing apik, sumber saben dina sing dipercaya lelungan lan inspirasi gaya urip kanggo jutaan wong global.

Sesi kasebut, sing ditindakake dina Kamis 7 Mei, bakal dadi pacelathon global pisanan karo jutaan konsumen saka saindenging jagad, nglereni kabeh data lan ngandhani industri lelungan sing ana ing pikirane.

Sesi kasebut bakal nggabungake jaringan tujuan wisata Pariwisata Digital sing tujuan global lan mayuta-yuta wisatawan sing gegayuhan karo tujuan sing Apik kanggo nggawe grup fokus.

#DTTT minangka platform utama sing nyambungake tujuan ing saindenging jagad babagan topik babagan tren digital lan transformasi, lan pangadeg Nick Hall wis makarya karo atusan tujuan sing mbantu navigasi kompleksitas pengalaman pengunjung sing saya digital.

Sajrone kerjane judhul #DTTT, Nick nggawe industri mikir babagan 'Transformasi Tujuan' lan pengaruh pengunjung sing 'mesthi ana', jalur multi-titik kanggo tuku lan kabutuhan organisasi mikir kanthi beda babagan pendekatane .

Intine pesen lan keahlian Nick yaiku kudu tetep saiki, sejajar karo tren konsumen, lan nuwuhake budaya inovasi supaya tetep kompetitif.

Kasedhiya tujuan sing apik, didegake dening CEO Jeremy Jauncey, pengusaha serial lan investor sing seneng banget babagan lelungan, media digital, kesehatan, kesehatan, lan wirausaha. Fokuse yaiku nggawe lan investasi ing bisnis data sing bisa diukur sing bisa menehi pengaruh sing positif marang jagad.

Nick bakal wawancara karo Jeremy ing Webinar Global Hub kaping telu WTM, sing diarani The New Marketing Playbook ing New Normal. Acara online langsung dina Kamis 7 Mei jam 14:00 BST lan uga bisa dideleng miturut panjaluk sawise.

#bajangbali

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.