24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Antigua & Barbuda Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua lan Barbuda: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Antigua lan Barbuda: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Antigua lan Barbuda: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Harry S. Johnson

Pusat Perbelanjaan Bebas Daya Warisan mbukak maneh toko ing minggu iki sesuai karo Covid-19 Pesenan Darurat sing digawe dening Pamrentah Antigua lan Barbuda. Sawetara toko sing dadi pusat blanja ngluncurake operasi ing dina Jumuah, 1 Mei, kalebu macem-macem toko ritel lan panganan lan minuman.

Dona Lisel Regis-Prosper, General Manager Global Ports Antigua Ltd, nerangake sawetara pangowahan sing wis ditindakake kanggo ningkatake pengalaman blanja lan nglindhungi penyewa lan pembeli. "Sawetara wong sing nyewo nyedhiyakake pasar lokal lan pengin njamin lingkungan blanja sing aman. Lingkungan blanja terbuka ing kene ing Heritage Quay nggampangake supaya para pelanggan nindakake praktik jarak adoh kanthi sosial nalika rampung blanja. Kita wis proaktif banget babagan mitigasi pengaruh COVID-19 marang para penyewa lan masarakat kabeh wiwit wabah iki, sing nggawe kita ngetrapake sawetara owah-owahan sing penting sawetara minggu kepungkur. "

“Pelanggan bakal ngerti manawa kita wis nginstal sink pencuci tangan tambahan ing area umum lan nambah frekuensi lan kesehatan protokol ngresiki lan ngresiki, kalebu desinfeksi ruang publik. Kita bakal nyedhiyakake masker rai kanggo pelanggan sing ora nggawa lan uga wis masang plang anyar kanggo nyengkuyung sapa wae sing mlebu pusat blanja nindakake kebersihan sing tepat kanggo nglindhungi awake dhewe lan wong liya. ”

Dheweke nerusake, "Pandemi iki pancen nyebabake para pengecer cilik lan penyewa kita ora kalebu, mula kita ngluncurake sawetara inisiatif kanggo mbantu dheweke ngatasi. Dina Jumuah, 8 Mei, kita dadi tuan rumah webinar kanggo para pengecer sing bakal fokus ing masa depan industri pelayaran lan prospek industri pariwisata pesiar saiki saka perspektif lokal. Hon. Charles Fernandez, Menteri Pariwisata, Investasi & Urusan Ekonomi, bakal dadi salah sawijining pamicara utama. Kita uga nuduhake pandhuan operasi sing dianyari kanggo nulungi keamanan operasine. Aku matur nuwun kanthi tulus marang kabeh pengecer kanggo kerja sama lan dhukungan sing terus-terusan nalika kita kerja sama kanggo njupuk keputusan sing paling apik sajrone wektu sing angel iki.

Babagan pangembangan industri pelayaran, Ibu Regis-Prosper nambah, "Kita tetep kontak karo garis kapal pesiar lan ngawasi rencana nalika siyap bali menyang pasar. Industri iki kuwat banget, amarga slamet saka perang, kedadeyan cuaca parah, sanajan 9/11 - mula sampeyan bisa yakin manawa pikiran sing paling apik lan paling padhang bisa kerja bareng kanggo nemtokake kepiye supaya bisa bali menyang pantai kanthi aman kabeh wong kanthi cepet bisa uga Bakal ana akeh pangowahan, nanging ing sisih sing apik, iki menehi kita kesempatan kanggo nambah cara ngatur bisnis kanggo nyiapake industri kasebut. Yaiku sing fokus. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.