Airlines Airport Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Swiss Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lufthansa, Eurowings lan SWISS mangkat maneh kanthi 160 pesawat ing wulan Juni

Lufthansa, Eurowings lan SWISS mangkat maneh kanthi 160 pesawat ing wulan Juni
Lufthansa, Eurowings lan SWISS mangkat maneh kanthi 160 pesawat ing wulan Juni
ditulis dening Harry S. Johnson

Wiwit wulan Juni, Lufthansa, Eurowings lan Swiss bakal nawakake jadwal restart saben wulan menyang tujuan sing luwih akeh ing Jerman lan Eropa tinimbang sawetara minggu kepungkur. Jadwal repatriasi bakal rampung tanggal 31 Mei.

Ana 80 pesawat sing bakal diaktifake maneh kanthi "jadwal Juni". Iki tegese 106 tujuan bisa dilayani ing wulan ngarep. Wiwit tanggal 1 Juni, 160 pesawat bakal kasedhiya karo maskapai penumpang Grup. Jadwal penerbangan repatriasi sing valid sadurunge diitung bakal diterbitake kanthi mung 80 pesawat.

Maskapai Grup Lufthansa Grup saiki nanggapi minat pelanggan ing lelungan udara, sawise nyuda watesan lan watesan ing negara federal Jerman lan peraturan mlebu negara liya ing Eropa.

"Kita ngrasakake kepinginan lan rasa kangen banget ing antarane masarakat kanggo lelungan maneh. Hotel lan restoran alon-alon dibukak, lan kunjungan menyang kanca lan kulawarga ing sawetara kasus diidini maneh. Kanthi ati-ati, saiki kita wis bisa nggawe wong supaya bisa ngerteni apa sing kudu ditindakake suwene. Tanpa dijlentrehake manawa keamanan lan kesehatan tamu lan karyawan dadi prioritas utama, "ujare Harry Hohmeister, Anggota Dewan Eksekutif Jerman Lufthansa AG.

Wiwit wulan Juni, akeh tujuan sing cerah kayata Mallorca, Sylt, Rostock lan Crete maneh bisa diakses maskapai saka Grup Lufthansa. Rincian lengkap babagan "jadwal penerbangan Juni" bakal diterbitake sajrone minggu ngarep.

Pelanggan dijaluk njupuk entri saiki lan peraturan karantina saka tujuan masing-masing nalika ngrancang perjalanan. Sajrone kabeh lelungan, watesan bisa uga diwenehake amarga peraturan kebersihan lan keamanan sing luwih ketat, contone amarga ana wektu tunggu sing luwih dawa ing pos pemeriksaan keamanan bandara. Layanan katering ing papan uga bakal diwatesi nganti ora diwartakake maneh.

Kewajiban nyandhang tutup tutuk ing irung sing diluncurake maskapai saka Grup Lufthansa tanggal 4 Mei wis ditampa kanthi positif lan ditampa dening para tamu. Pelanggan bakal terus dijaluk nganggo topeng sajrone kabeh lelungan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.