24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Harry S. Johnson

Dominica gampang Covid-19 watesan sing gegandhengan wiwit tanggal 7 Mei 2020. Pengumuman kasebut digawe dening Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar, Dr. Irving McIntyre ing sawijining pernyataan marang negara kasebut tanggal 6 Mei 2020. Jumlah total COVID 19 kasus sing dikonfirmasi isih ana 16 , kanthi 2 kasus aktif. Limalas wong saiki lagi dipasang ing fasilitas karantina sing dikelola Pemerintah lan 417 tes PCR wis ditindakake. Menteri McIntyre nyathet manawa rekomendasi supaya gampang diwatesi ditindakake amarga ora ana transmisi sing dilaporake sajrone 28 dina pungkasan, kapasitas sistem perawatan kesehatan kanggo ngatasi kebangkitan kasus yen dibutuhake lan kemampuan negara kanggo nggawe maneh utawa ngencengi langkah-langkah kesehatan masyarakat ing setelan sing rentan.

Gampang saka watesan tegese toko alat lan toko elektronik lan sandhangan lan toko tekstil bisa dibuka maneh kanggo bisnis, nanging kudu njamin manawa staf lan pelanggan nganggo masker rai, protokol jarak fisik ditegesake uga sanitasi tangan nalika mlebu lan metu saka bisnis. papan Akses menyang pantai lan kali bakal diwenehake kanggo ngatasi stres wiwit 8 esuk nganti 5 sore Senin nganti Setu; Nanging ora bakal ana piknik, barbeque, musik keras, pesta utawa konsumsi alkohol ing pantai utawa kali. Klompok ora luwih saka 10 wong bakal diidini lan jarak fisik kudu dijaga. Bakal ana ngarsane polisi ing pantai supaya bisa netepi langkah-langkah anyar. Papan bisnis sing disetujoni uga bisa digunakake kanggo bisnis ing dina Setu antarane jam 8 esuk nganti 1 sore, miturut protokol kesehatan lan keamanan Kementerian Kesehatan. Bar, klub malam, toko game, salon rambut, toko tukang cukur, spa belerang, sekolah, gereja, gym, manikur lan toko pedikur tetep ditutup nalika ditinjau maneh tanggal 11 Mei 2020.

Jam kerja nasional tetep berlaku, Senin nganti Setu saka jam 6 sore nganti 6 esuk, kanthi kunci kabeh dina Minggu. McIntyre uga negesake, "Aku kudu negesake manawa nyetel langkah-langkah sing diwatesi dudu carte blanche. Ora ateges bisnis kaya biasane. Minangka kasunyatan, kita lagi ing kahanan normal. Kita kudu terus praktek ngumbah tangan, tata cara pernapasan, nyandhang lan nyopot topeng rai kanthi bener, ngresiki lan ngrusak omah, bisnis, lan papan kerja. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.