Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepulauan Cayman: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Kepulauan Cayman: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Kepulauan Cayman: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Harry S. Johnson

Nyuda watesan ing Cayman Brac sing kalebu nyingkirake kabeh larangan curfew, saéngga bisa mancing lan prahu wiwit sore iki, Kamis, 7 Mei 2020 minangka sawetara sorotan sing dienggo bareng para pimpinan Kepulauan Cayman ing konferensi pers saiki.

Uga, Pamrentah wis siyap kanggo njupuk langkah-langkah kanggo mbusak Cayman saka dhaptar pusat finansial Uni Eropa.

Salajengipun, bandara lan pelabuhan Kapuloan Cayman kanggo kapal pesiar bakal tetep ditutup nganti 1 September 2020 kanggo pengunjung lan warga bali, miturut keputusan sing dijupuk Kabinet dina iki. Pengecualian bakal terus digawe kanggo layanan penting, darurat kesehatan lan kanggo nampung evakuasi darurat sing diatur dening Kantor Gubernur.

Pandonga dipimpin dening Uskup Dr. Desmond Whittaker.

 

Kepala Petugas Kedokteran Dr John Lee kacarita:

  • 74 asil negatif kacarita dina iki; loro positif, sing siji duwe riwayat lelungan, lan liyane kontak karo kasus sadurunge. Saka total 80 positip, jumlah gejala wong ana 9, wong sing asimtomatik 33, lan pulih 35. Jumlah sing dirawat ing rumah sakit tetep padha dadi 2.
  • Tes paling akeh tenaga kesehatan ngarep wis rampung ing tahap siji lan terus bebarengan karo tahap loro sing kalebu: supermarket, RCIPS, Fire, wong ing Little Cayman lan Cayman Brac.
  • Ing tahap 3 tes, sampel sampalan kanggo petugas kesehatan bakal dilanjutake kanthi interval periodik, amarga dheweke minangka pekerja penting lan kudu tetep bebas Covid-19. Para petugas kesehatan saiki kudu ngisi kuesioner saben dina uga supaya bisa dipriksa kesehatan saben dinane.

Dheweke ngelingake kabeh supaya ngetutake jarak adoh sosial lan langkah-langkah pencegahan COVID-19 liyane, kayata ngumbah tangan, lan panggunaan nutupi rai. Sawetara iki minangka rekomendasi saka CMO adhedhasar praktik paling apik internasional lan sawetara minangka ukum.

 

Komisioner Polisi, Pak Derek Byrne kacarita:

  • Ana sawetara Kadurjanan.
  • Ketegangan geng ing distrik polisi West Bay nyebabake kedadeyan sing ditembak. Ora ana wong sing cilaka. Serangan serius ing esuk iki nglibatake parang nyebabake cedera tangan sing parah lan rawat inap ing rumah sakit lan tahanan siji. Penyelidikan terus maju kanthi apik ing kalorone kasus kasebut, kanthi siji ditahan lan ditahan nganti saiki.
  • Jam kerja keras terus operasi kanthi apik. Dicabut ing Little Cayman minggu iki lan jam kerja keras ing dina Minggu diangkat ing Cayman Brac dina iki.
  • Prihatin babagan operasi curfew umume, dene layanan penting kayata supermarket, bank, apotek, transfer dhuwit bisa mlaku kanthi apik.
  • Wis ana 481 peringatan individu kanggo penuntutan nganti 6 esuk esuk iki; 298 kanggo kurfew hard, 184 kanggo curfew lunak lan 110 tiket tambahan wis ditanggepi kanggo curfew lunak. Kanggo statistik lengkap, waca sidebar ing ngisor iki.
  • Penegakan peraturan sing luwih ketat bakal ditindakake ing Grand Cayman akhir minggu iki. Jumlah kendaraan ing dalan Grand Cayman saiki dadi masalah, uga nyepetake, sing ora duwe pengecualian lan polisi bakal ngawasi kanthi ketat.
  • Kurfew lembut kanggo Cayman Brac saiki wis diowahi wiwit jam 5 esuk dadi 8 wengi, kabeh minggu.
  • Kurva pantai ing Grand Cayman tetep ditrapake.

 

Perdana Menteri Alden McLaughlin ngandika:

  • Nguwatirake manawa kita wis nyelehake maneh 6,000 wong menyang tenaga kerja lan nyebabake nambah lalu lintas. Ngebut pancen masalah utama. Kanthi akeh wong sing olahraga, dheweke mrentah marang para pengendara supaya luwih ati-ati supaya ora waspada utawa cilaka.
  • Dheweke mrentah para pengendara sepeda supaya bisa nggunakake sisih kiwa dalan sing tegese sadawane aliran lalu lintas. Menyang lalu lintas ing sisih tengen dalan minangka praktik sing mbebayani para pengendara sepeda saka wong sing metu saka dalan gedhe menyang lalu lintas biasa.
  • Kabinet saiki wis nglampahi peraturan sing dianyari babagan aturan kurva alus ing Cayman Brac.
  • Cayman Brac diturunake menyang level suppression COVID-19, Little Cayman cedhak level 3, dene Grand Cayman tetep level 2.
  • On Cayman Brac, ing akhir minggu iki, kunci Minggu ditutup kanggo Cayman Brac lan jam kerja keras diowahi ana 8 pm-5am, 7 dina seminggu. Kurva pantai diangkat sore iki, saéngga bisa mancing nganggo prau lan mancing garis saka ironshore. Watesan wong loro saben kapal mancing.
  • Nanging, wong-wong ing papan umum kudu njaga protokol jarak jauh sosial. Uga watesan kunjungan ing fasilitas perawatan omah isih tetep.
  • Manggon ing restoran diwatesi mung ing njobo ruangan, tegese ora diidini njero ruangan. Ing pakumpulan sosial sing diidini, 25 wong bisa kumpul.
  • Organisasi santai, rekreasi, iman, klub layanan, komunitas lan organisasi sipil saiki bisa nganakake rapat nanging kudu njaga langkah-langkah jarak sosial.
  • Topeng dibutuhake ing njero ruangan ing papan umum lan kudu dijaga jarak 6 kaki.
  • Plancongan antar-pulau terus dikendhaleni. Plancongan mung diidini sawise diwenehi kabar babagan Petugas Kesehatan Kesehatan lan kasus kesehatan umum Cayman Brac.
  • Bar bakal tetep ditutup nganti 50% populasi nyoba negatif utawa kadaluwarsa peraturan anyar, sing luwih cepet. Tes bakal diterusake.
  • Layanan Sipil bakal terus digunakake saka jarak jauh.
  • Watesan kunjungan ing fasilitas omah wis tetep ing Cayman Brac.
  • Pamrentah terus kerja sanajan krisis COVID-19 kanggo mesthekake manawa Kapuloan Cayman dadi dhaptar ireng UE ing wulan Oktober. LA kudu rapat mengko wulan iki kanggo lulus sawetara tagihan babagan iki.
  • Menteri Keuangan bakal rawuh ing konferensi pers kanggo nganyari babagan kahanan finansial ing Kepulauan Cayman.
  • Operasi Departemen Perizinan Kendaraan lan Pembalap (DVDL) terus apik; rata-rata 275 kendaraan dianyari saben dina. Uga, staf Otoritas Dalan Nasional (NRA) bali kerja ing dalan.
  • Dheweke njlentrehake manawa tenis bisa dimainake dening pamilik omah ing lapangan tenis pribadi karo anggota kulawarga dhewe. Tenis ing properti strata utawa papan umum ora diidini.
  • Premier debunked minangka "salah banget" desas-desus yen Menteri Pendidikan ngetokake laptop gratis kanggo para pemuda. Dheweke negesake manawa sumber informasi sing dipercaya yaiku resmi CIGTV, Radio Cayman lan kiriman Facebook lan Twitter pemerintah.
  • Fase sabanjure bisa uga ngidini garasi mobil lan toko bagean dibukak maneh.
  • Kanggo wara-wara liyane saka Perdana, waca sidebars ing ngisor iki.

 

Ingkang Sinuhun Gubernur, Pak Martyn Roper ngandika:

  • Gubernur njaluk kabeh supaya tundhuk marang kurfew kanggo pihak kabeh ing komunitas kasebut.
  • Dheweke nampani kabar gedhe babagan Cayman Brac.
  • Dheweke ujar manawa, normal anyar mbutuhake distansi sosial lan higienis dhasar lan higienis.
  • Dheweke yakin manawa rencana pengurangan watesan ing Grand Cayman tetep ana ing jalur sing bener.
  • Nganti vaksin utawa kita bisa nyoba wong, lelungan internasional utawa kedatangan ora bisa ditindakake. Lan vaksin isih adoh banget - jagad iki ditawakake tes cepet nanging saiki kabeh durung disetujoni lan ora menehi cara maju. Ngerti manawa masarakat prihatin yen wates ditutup sajrone telung utawa patang wulan sabanjure.
  • Penerbangan Republik Dominika dikonfirmasi tanggal 17 Mei. Ora perlu nelpon amarga bakal ngonfirmasi rincian pesenan sesuk.
  • Penerbangan liyane menyang Miami dikonfirmasi nanging tanggal penerbangan bakal dikonfirmasi.
  • Penerbangan menyang Kanada tanggal 22 Mei lan sawetara kursi isih kasedhiya; rincian bisa dipikolehi ing situs media sosiale. Saiki ora ana penerbangan luwih adoh menyang Kanada.
  • Gubernur ujar manawa sajrone lelungan udara, jarak adoh sosial ora bakal bisa ditindakake lan penerbangan sing diatur minangka evakuasi darurat.

 

Menteri Kesehatan Hon. Dwayne Seymour ngandika:

  • Wong sing prelu ngrampungake bisa ngubungi helpline kesehatan mental ing 1-800-534-MIND (6463).
  • Dheweke ujar yen topeng wis disebarake menyang kabeh MLA kanggo distribusi ing kabupaten masing-masing lan liyane diprentah. Iki mung minangka salah sawijining langkah ing komunitas kanggo topeng. Uga ana entitas kayata Palang Merah sing nyebar.
  • Dheweke matur nuwun marang BritCay sing menehi $ 20,000 menyang kendaraan kanggo apotek HSA kanggo ngirim pangobatan obat-obatan kanggo wong sing rawan lan tuwa. Kanggo koordinasi pangiriman, nomer sing bakal ditelpon yaiku 244-2715 utawa 244-2716.
  • Dheweke uga matur nuwun marang BritCay amarga wis nyedhiyakake troli golf kanggo digunakake ing HSA dening para cacat.
  • Dheweke njaluk wong supaya nuduhake solidaritas karo protokol sing diwenehake kanggo kepentingan Pulo kanthi nganggo topeng utawa yen ora kasedhiya malah bandana.

 

Wakil Perdana Menteri, Hon. Moses Kirkconnell ngandika:

  • Pelabuhan lan bandara pelayaran saiki bakal diwiwiti maneh tanggal 1 September adhedhasar kertas Kabinet sing bubar. Ora ana jaminan manawa pelabuhan bakal mbukak kapal pesiar ing kuartal kaping telu utawa kaping papat.
  • Pamrentah nggabungake rencana jangka menengah nganti jangka panjang kanggo pariwisata. Paket insentif COVID-19 bakal dilebokake uga program pendhidhikan kanggo nambah katrampilan kanggo njamin wong Cayman bisa nggunakake kesempatan anyar nalika kasedhiya.
  • Kanthi 90% pariwisata ora ana, cara bisnis anyar lan ora cepet yaiku cara maju gegayutan karo pariwisata. Ngimbangi keseimbangan sing bener minangka kunci. "Industri saiki wis tiba ing musim gugur lan kita bakal miwiti pembangunan maneh."
  • Layanan finansial lan konstruksi sregep lan kuat lan kudu dilanjutake. Pariwisata kudu pulih ing segmen.
  • Lokasi panginepan antar pulau lan bisnis sing luwih apik kanggo restoran lokal minangka salah sawijining cara. Rawuh internasional ora bisa pulih nganti jagad sacedhake Kapuloan Cayman pulih. Pamrentah mikir babagan otak nalika arep milih pariwisata antar pulau.

 

Menteri Pendidikan Hon. Juliana, O'Connor-Connolly ujar:

  • Menteri negesake manawa masarakat ing Cayman Brac seneng nalika mbukak perahu nelayan lan nelayan garis.

 

Sidebar 2: Premier Ngumumake Jum'at ngarep

"Kita kabeh ngerti babagan upaya lan kerja keras sing ditindakake sajrone pirang-pirang minggu kanggo ngemot virus kasebut supaya ora nyebar ing Kepulauan kita.

Aku seneng ujar manawa kerja keras iku mbayar deviden.

Saliyane kabijakan sing kuat sing wis ditindakake, sukses sing gedhe yaiku amarga dedikasi, profesionalisme, lan komitmen saka akeh wong sing ngupayakake garis depan.

Iki kalebu petugas kesehatan, responden pertama, layanan seragam lan pelayan umum, uga karyawan toko, bisnis penting, lan liya-liyane, sing nyedhiyakake layanan utawa informasi penting kanggo mbantu kita tetep aman lan njaga Kepulauan tetep aktif sajrone kesehatan global iki. krisis

Penting, kita kudu njupuk wektu kanggo ngenali kabeh garis depan lan buruh penting lan menehi ngerti manawa kerja keras lan pengorbanane mesthi dihargai.

Wiwit sesuk lan saben dina Jum'at, Radio Cayman nyedhiyakake bagean acara Talk Today kanggo para pekerja garis depan.

Aku pengin ngundang masarakat supaya telpon menyang Radio Cayman antara jam 1:30 sore nganti 2 sore sesuk kanggo matur nuwun marang anggota kulawarga lan kanca-kanca amarga menehi sumbangan ing garis depan, utawa malah kanggo mbahas babagan positif pengalaman lan interaksi sing wis ana karo buruh ngarep.

Nomer sing bakal ditelpon yaiku 1 800 534 8255 utawa 949 8037.

Aku yakin manawa telpon sampeyan bakal menehi dorongan sing luar biasa kanggo kabeh wong lan bakal terus motivasi, mula entuk kesempatan iki yen sampeyan bisa. "

 

Sidebar 1: Premier Nerangake Peraturan COVID-19 Cayman Brac Anyar

Aku seneng ngumumake manawa Kabinet saiki wis nglulusake Peraturan Pencegahan, Kontrol, lan Penindasan Covid-19 (Cayman Brac), 2020. Peraturan kasebut bakal diwiwiti sore ikith Bisa uga diterbitake lan kadaluwarsa tanggal 31st May 2020.

Tingkat Penindasan ing Cayman Brac saiki diturunake menyang Level 3. Cayman Cilik cukup cedhak karo Level 2 lan Grand Cayman tetep ana ing Level 4.

Keputusan iki dijupuk amarga udakara 400 wong utawa cedhak 32% Cayman Brac wis dites. Nganti saiki, mung ana wong sing wis positif COVID-19 ing Brac.

Pangowahan bakal digawe ing kurfew hard. Ing akhir minggu iki, Cayman Brac ora bakal nemoni 24 kunci maneh ing dina Minggu. Nanging, bakal ana jadwal kurfew saka 8 pm-5am 7 dina saben minggu.

Papan umum kudu njaga protokol jarak adoh paling ora 6 kaki lan mung menehi layanan supaya jarak bisa dijaga / entuk. Mangkani ing restoran njobo restoran saiki bisa dideleng maneh.

Rapat umum bakal ditambah nganti maksimal 25 wong. Rapat umum kalebu kegiatan santai, rekreasi utawa spiritual kalebu sing diatur dening klub layanan, organisasi adhedhasar iman, organisasi komunitas, organisasi sipil lan organisasi bisnis.  Iki tegese greja, klub layanan lan organisasi komunitas saiki bisa nganakake rapat- nanging kudu njaga langkah-langkah jarak sosial.

Nganggo topeng utawa nutupi rai diwajibake kanggo wong sing ana ing njero omah ing papan umum lan ora bisa njaga jarak 6 kaki saka wong liya.

Kaya peraturan Little Cayman, lelungan antar-pulau menyang Cayman Brac uga bakal dikendhaleni lan mung diidini sawise diwenehi kabar saka Petugas Kesehatan Kesehatan lan Direktur Otoritas Layanan Kesehatan Kepulauan Suster.

Dadi, ing istilah praktis sampeyan manggon ing Grand Cayman lan pengin lelungan menyang Cayman Brac, sampeyan kudu diisolasi sajrone 2 minggu ing lokasi sing ditemtokake dening Petugas Kesehatan Kesehatan. Sampeyan banjur bakal dites kanggo COVID-19 lan kudu nampa tes negatif kanggo virus kasebut. Sawise nampa asil negatif, sampeyan kudu langsung lelungan lan langsung menyang bandara dening wong sing ditugasake dening Petugas Kesehatan Kesehatan. Langkah-langkah kasebut dirancang kanggo matesi impor potensial kasus anyar COVID-19 menyang Cayman Brac.

Kita mutusake manawa bar bakal tetep ditutup nganti 50% pedunung nyoba negatif kanggo COVID-19 utawa kadaluwarsa peraturan anyar. Kita kepengin weruh tes terus lan kita yakin manawa ing 50% populasi kita bakal duwe indikasi kahanan sing luwih jelas ing Cayman Brac.

Pegawai Negeri Sipil kajaba sing ditetepake dadi tenaga kerja sing penting bakal tetep kerja adoh saka omah.

Kita njaga watesan kunjungan ing fasilitas perawatan omah omah.

Lan bisa uga warta sing paling penting, mancing lan berperahu saiki diidini maneh, nanging kanggo saiki, ana watesan 2 wong per kapal.

 

Sidebar 3: Komisioner Ati-ati Nganti Cepet, Ngeculake Jam Kurung

"Aku seneng nglaporake manawa kahanan tindak pidana tetep stabil, ana sawetara tindak kriminal lan ana sawetara ketegangan geng sing muncul ing distrik West Bay sing diwujudake ing insiden pemotretan sing bengi (ora ana wong sing cilaka) lan serius serangan sing nglibatake nggunakake parang esuk iki, dadi cilaka tangan serius.

Penyelidikan ing kaloro kedadeyan kasebut wis saya maju. Siji penahanan wis ditindakake lan dikarepake penahanan kaping pindho bakal ditindakake ing sawetara dina mbesuk. Ana sawetara perampok cilik sing dilaporake sajrone seminggu kepungkur. Kahanan kasebut mung nyoroti manawa tindak pidana durung ilang, nanging saya suwe saya suda sajrone 6 minggu kepungkur. Ngandika, tindak pidana bakal muncul maneh nalika suwene taun. Aku negesake maneh yen kahanan kriminalitas cukup stabil lan umume, kabeh tenang.

Jam kerja keras kanggo sebagian besar terus dioperasikake kanthi apik ing Grand Cayman. Sampeyan bakal ngerti manawa jam kerja keras ing Little Cayman dicabut awal minggu iki lan mengko Perdana Menteri bakal ngumumake pengurangan watesan jamur ing Cayman Brac wiwit sore iki. Dhewe, aku duwe akeh keprihatinan babagan operasi lan interpretasi (dening sawetara wong) papan perlindungan ing peraturan papan (curfew lembut) ing Grand Cayman.

Supermarket, bank, pom bensin, apotek lan biro transfer dhuwit kabeh wis mlaku kanthi apik. Kontrol kanthi apik lan dikelola kanthi apik nalika diamati karo protokol jarak jauh sosial.

Yen bisa njupuk sawetara wektu kanggo ngobrol babagan utamane kurva utawa papan perlindungan ing peraturan khusus ing Grand Cayman:

Nganti jam 6 esuk esuk iki wis ana 481 Peringatan kanggo penuntutan sing diterbitake. Iki dipecah dadi 298 pelanggaran Curfew Hard lan 184 pelanggaran Curfew Soft.

Kajaba iku, antarane 15 lan 23  April, ana 110 Tiket diterbitake. (592 pelanggaran). Ana tiket tambahan ing sistem sing ora kalebu ing angka kasebut.

Sajrone 7 dina pungkasan, ana 31 kedadeyan sing nglanggar jamur ing Grand Cayman, sing nyebabake peringatan penuntutan ditanggepi 60 wong. Iki dununge ing George Town (17), West Bay (8), Bodden Town (2), East End (3), North Side (1). Iki kalebu:

  • 8 prastawa sing nyebabake wong akeh ngganggu curfew kanthi renang, mancing utawa snorkeling. Kejadian sing paling serius yaiku tanggal 4th Mei nalika klompok 6 individu kejiret snorkeling ing distrik West Bay.
  • 2 prastawa nalika wong ngilangi jam kerja kanthi ngoperasikake bisnis tanpa ijin. Ana kedadeyan ing tanggal 5 kasebutth Mei ing Shedden Road, George Town ing ngendi petugas nemokake wong sing mbukak toko tukang cukur karo 3 pelanggan sing lungguh bareng.
  • 2 insiden ing kelompok large (7+ wong) ora nggatekake jarak sosial. Iki kalebu insiden wingi nalika petugas nekani lokasi kasebut lan ngamati 9 wong lanang sing lagi main Domino ing mburi papan sing dilisensi ing GT, kabeh dielingake supaya dituntut.

Kepala Pegawai Kesehatan kita, Dr. Lee wis bola-bali nyorot risiko virus COVID 19. Dheweke wis bola-bali nemtokake maksud peraturan kasebut yaiku kanggo nyegah virus lan nglindhungi populasi Pulo Cayman. Laporan warta saben dina, global lan nasional mbabarake risiko sing ana gandhengane karo virus kasebut lan angel dingerteni kepiye sapa wae wong sing bisa napsirake risiko tumrap masarakat ing Pulo Cayman.

Kanthi nyuda tambahan larangan awal minggu iki sawetara wong kerja keras kanggo nyegah maksud peraturan sing ngetrapake interpretasi sing longgar banget, obah-obah nglanggar peraturan kasebut. Tingkah laku kasebut ndadekake mayoritas masarakat duwe resiko luwih gedhe lan ngrusak tujuan lan maksud peraturan sing utamane kanggo nglindhungi komunitas lan nylametake nyawane.

Tantangan kanggo keamanan komunitas paling apik ing volume lalu lintas ing sekitar Grand Cayman, sing jelas bisa dideleng. Kita ora adoh saka volume lalu lintas pra-koval. Sayange, pelonggaran watesan katon minangka momen bohlam kanggo sawetara wong sing nginterpretasikake pelonggaran kasebut minangka ijin supaya bisa nerusake gerakan sing meh kebak lan aktivitas lengkap ing Grand Cayman.

Sukses nganti saiki kanggo ngatasi COVID 19 umume amarga kompromi lan toleransi, sing nggawa kita asil sing paling apik lan kabeh wong ing kene ing kamar iki percaya manawa pungkasane bakal katon, yen bisa entuk bener

Nanging kita ngupayakake sawetara wong supaya tundhuk marang peraturan kasebut lan aku dadi Komisaris Polisi supaya ngetrapake peraturan sing luwih ketat kanggo nglindhungi komunitas lan nylametake nyawane. Wong sing nglanggar peraturan kasebut kompromi keamanan wong sing netepi peraturan lan prekara iki kudu seimbang maneh.

Perdana Menteri kasebut wingi babagan klompok buruh lanskap sing lelungan ing mburi truk terbuka, ora adoh karo sosial lan ora nggawa kertas sing dibutuhake, dheweke uga ujar manawa pengecualian sing diwenehake kanggo para pelaku pelanggaran peraturan kasebut bakal dicabut. Aku wis mrentah petugasku supaya kabeh pelanggaran sing dideteksi dilaporake menyang pihak berwenang sing nduweni tujuan kanggo mbatalake pengecualian kanggo perusahaan lan karyawan sing ora tundhuk. Yen ana pelanggaran sing dideteksi, aku wis menehi arahan supaya saben wong ing kendharaan bakal dielingake kanggo tuntutan ukum lan tumrap karyawan sing lelungan tanpa surat pengecualian sing dibutuhake, kita uga bakal ngupayakake nuntut pengusaha amarga ora tundhuk karo katemtane dibebasake exemption.

Nyepetake dalan kita isih dadi masalah, kalebu nyepetake para sopir sing melu ngeterake panganan, utamane ing wayah wengi, ora ana kewajiban kanggo ngebut. Aku pengin sawetara wektu kanggo maca email sing dikirim menyang kula dina iki dening anggota saka komunitas sing prihatin babagan kedadeyan, ing dalan. Tujuan polisi kanggo ngetrapake peraturan kasebut yaiku supaya adil lan seimbang ing pendekatan kita, nanging iki dadi saya angel amarga ana wong sing ngupaya ngrampungake peraturan kasebut.

Pènget:

Kurfew alus utawa papan perlindungan ing Peraturan Lokasi ing Grand Cayman tetep operasi antarane jam 5 esuk lan 8pm saben dina Senen nganti Setu. Peraturan Papan perlindungan Anyar kanggo Cayman Brac bakal diwartakake mengko sore utawa sesuk lan Perdana Menteri bakal ngucapake babagan iki ing alamat dina iki.

Hard Curfew utawa kunci kebak, ngirit kanggo personel layanan penting sing dibebasake tetep digunakake ing GC lan CB antarane jam 8 wengi nganti 5 esuk saben wengi Senen nganti Minggu kalebu.

Periode olahraga ora ngluwihi 90 menit diidini ing antarane jam 5.15 esuk lan 7pm saben dina Senen nganti Setu. Ora diidini wektu olahraga Sunday sajrone kurfew. Iki mung gegayutan karo Grand Cayman amarga watesan kasebut wis dicopot ing CB lan LC.

Minggu ngarep 10 Mei 2020 sing bakal teka bakal beroperasi wektu kurfew 24 jam kanthi kunci mati. Ora ana wong kajaba personel layanan penting sing dikecualekake ora diidini metu saka omah ing dina Minggu, kanthi alesan apa wae. Periode olahraga ing papan umum ora diidini dina Minggu. Iki gegayutan karo Grand Cayman Only. Ing Cayman Brac, jam wengi kudu ditindakake ing antarane jam 8 wengi nganti 5 esuk dina Minggu iki.

Jam kerja keras 24 jam lengkap amarga ana gandhengane karo akses pantai menyang pantai umum ing Grand Cayman isih tetep nganti Jum'at 15 Mei 2020 jam 5 esuk - iki tegese ora akses menyang pantai umum ing GC kapan wae nganti Jumuah 15 Mei 2020 jam 5 esuk. Iki nglarang sapa wae wong sing mlebu, mlaku-mlaku, renang, snorkeling, mancing utawa nindakake kegiatan laut apa wae ing pantai umum ing Grand Cayman. Watesan iki dicopot saka Cayman Brac wiwit sore iki. ”

Aku ngelingake marang kabeh wong manawa pelanggaran perintah curfew keras yaiku tindak pidana sing ukuman $ 3,000 KYD lan penjara sajrone setaun, utawa kalorone.

Aku wis ngarahake penegakan nalika akhir minggu mbesuk lan aku njaluk sampeyan kerja sama terus nalika kerja bareng nglindhungi komunitas lan nylametake nyawa.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.