24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Belize: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Belize: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Belize: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Harry S. Johnson

Dewan Pariwisata Belize (BTB), organisasi pemasaran pariwisata resmi kanggo Belize, wis ngumumake kampanye kertu pos virtual anyar kanthi judhul, "Dear Belize" kanggo nuwuhake semangat lan inspirasi lelungan mbesuk, sawise pandemi kasebut. Sajrone patang minggu sabanjure, para pelancong sing semangat ing saindenging AS, Kanada lan Inggris disaranake ngirim kertu pos video liwat media sosial supaya bisa menang plancongan gratis menyang swarga Karibia Amerika Tengah.

Peserta disaranake kreatif, ngunggah kertu pos video 10-60 detik menyang kaca kebangkrutan resmi sing nerangake tresnane para peserta ing papan sing dituju, kenapa dheweke pengin dolan, utawa kenangan saka lelungan kepungkur. Pemenang bakal dipilih kanthi acak, lan favorit tim Dear Belize bakal dituduhake ing platform organisasi pemasaran.

Siji pemenang ing saben pasar utama bakal nampa lelungan wolung dina / pitung wengi kanggo loro menyang Belize, sing kalebu tiket pesawat, akomodasi mewah ing rong properti resor, transportasi darat, lan kesempatan kanggo nemu alas udan sing subur, air terjun rahasia, mistik Reruntuhan Maya lan islet burik.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.