24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Education Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pemenang Penghargaan Festival Film Pariwisata Afrika Diumumake

ifraa
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Festival Film Pariwisata Internasional Afrika (ITFFA) wis ngluncurake entri sing menang kanggo Penghargaan ITFFA 2020, sing bisa dideleng kanthi online wiwit dina iki (link).

Label minangka "Lockdown Edition", showreel sing nggumunake 15 pemenang film ing omah, sing diumumake dening selebriti industri sing nampilake judhul video kategori penghargaan, klien lan produser.

Penghargaan kasebut asline dijadwalake kanggo presentasi ing Konferensi Film Pariwisata tanggal 07 April ing Cape Town, kanggo pas karo World Travel Market Africa (WTM Africa). Nanging, sawise wabah coronavirus lan lockdown sabanjure ing pertengahan Maret, acara kasebut kudu ditundha nganti taun 2021.

"Keputusan dening Reed Exhibitions, sing ngatur WTM Africa, kanggo nundha acara kasebut bisa dibenerake, lan ora bisa dicegah," ujare Direktur ITFFA, Caroline Ungersbock. "Tanggepan panjaluk entri video promosi pariwisata ing taun 2019 fenomenal lan kita ora bisa nguciwani kanthi nundha pengumuman pemenang. Kita mung kudu golek cara kanggo menehi penghargaan. Untunge, Brendan Stein saka SoapBox Productions ing Cape Town nawakake kanggo nyusun showreel para pemenang, lan saka kana kabeh kedadeyan apik banget. ”

Mimpin saka peluncuran showreel, saben entri video pemenang kategori bakal dipromosekake ing YouTube lan saluran media sosial ITFFA suwene 15 minggu wiwit (minggu ??).

"Kita ngrancang kompetisi kanthi hadiah sing apik banget kanggo gabung karo mingguan," ujare James Byrne, Koordinator Festival ITFFA. "Saben minggu, luwih saka 15 minggu, kita bakal nuduhake salah sawijining pemenang, bola-bali, kanggo minggu kasebut wiwit Senen nganti Jumuah.

"Mitra media kanthi kolektif bakal nerbitake / nyiarake link video para pemenang kategori lan ngajak pamiarsa, pamireng, pamirso, lan pandherekipun supaya melu kompetisi mingguan lan bisa menang hadiah hadiah kanthi mbukak kaca Instagram, turutake, lan wangsuli pitakon babagan klip video sing wis ditonton.

"Ing dina Jumuah saben minggu, presenter radio Jacques de Klerk saka ZONE FM bakal nindakake draw lucky live on air. Pemenang banjur bakal ditelpon, lan sing menehi hadiah bakal masrahake, langsung, langsung, "ujare Bryne.

Festival film sing pertama banget ing Afrika Selatan, festival film pariwisata perdana digawe ing Cape Town saka 20-24 November 2019. Diatur dening Program Kemitraan Pariwisata Berkelanjutan (STPP) kanthi kerja sama karo Komite Internasional Festival Film Pariwisata (CIFFT) ing Austria, tujuan utama ITFFA yaiku nyumbang kanggo pangembangan pariwisata domestik lan internasional nalika nuwuhake tuwuhing industri film lokal.

Kanggo promosi Afrika Selatan lan Afrika dadi tujuan wisata, ITFFA nyengkuyung produksi film cekak sing nampilake Afrika Selatan lan Afrika minangka tujuan wisata lan mbabarake benua kasebut menyang para pembuat film internasional.

Internasional

Pemenang Penghargaan ITFFA 2020 saiki bakal mlebu ing CIFFT Awards kanggo adjudikasi lan skrining internasional.

"Kanggo bagean minangka mitra ITFFA, CIFFT diakoni minangka inisiatif penghargaan lan pangenalan paling bergengsi ing industri pemasaran video perjalanan internasional. Kanthi 18 anggota festival, Sirkuit Grand Prix CIFFT minangka kompetisi pemasaran video industri pariwisata lan plancongan sing paling eksklusif, sing ana ing 16 negara lan 18 kutha, "ujare Presiden CIFFT, Alexander V. Kammel. "Video film pariwisata sing menang bakal ditampilake ing kutha-kutha utama ing saindenging jagad, kalebu New York, Los Angeles, Cannes, Riga, Deauville, Baku, Zagreb, Berlin, Wina, lan Warsaw. Negara sing melu kalebu Austria, Bulgaria, Yunani, Jepang Polandia, Portugal, Serbia, Afrika Selatan, Spanyol, lan Turki. ”

Entuk pameran liyane kanggo para pemenang penghargaan, pameran ITFFA Awards 2020 uga bakal ditayangke kanthi lokal ing Durban TV, lan internasional kanggo 400 yuta pamirsa ing TV BRICS ing Moskow, lan ing saluran sosial selebriti media Amerika Serikat 'OhThePeopleYouMeet' selebriti media Michaela Guzys '.

Tanggung Jawab Sosial Perusahaan

ITFFA nggunakake loro Organisasi Non-Untung minangka inisiatif CSR lan tujuane kanggo ningkatake kesadaran lan dana sing dibutuhake banget kanggo prekara kasebut.

Healing Farm ing wilayah pertanian Koo Valley, ing sisih lor Montagu ing Klein Karoo Kulon, nyedhiyakake swarga katresnan tanpa syarat, ing ngendi wong-wong sing lara lan rusak bisa ngobati lan nemokake potensine. Tujuan jangka panjang yaiku nggawe desa, kalebu udakara enem unit kanggo omah-omah randha, ibu lan bocah yatim piatu, lan sekolah.

Minangka NPO sing kadaptar, Healing Farm Haven nemokake manawa pendanaan angel ditindakake, luwih-luwih saiki yen kunci virus corona wis mungkasi upaya pengumpulan donor.

"Aku wis ngunjungi lan ndhukung swarga iki wis pirang-pirang taun saiki

anekdot sing diwaca kanthi semangat dening para warga pertanian nggawe NPO iki sebab sing cocog kanggo dhukungan kolektif, "ujare Byrne.

Panyebab nomer loro, Walk4Africa.org (W4A), yaiku proyek walkathon multi-tahap nirlaba sing tujuane kanggo ningkatake kesadharan babagan Tujuan Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan (SDG) PBB, kanggo nyorot masalah perubahan iklim, lan nggawe kesadaran global Pariwisata Berkelanjutan ing Afrika.

Walkathons kasebut bakal ngubengi 38 negara pesisir lan pulau-pulau samudera ing Afrika lan bakal dadi walkathon multi-tahap paling dawa ing saindenging jagad nalika rampung jarak udakara 40,000 km (52 ​​yuta langkah) ing taun 2030.

Ngumumake adopsi proyek W4A minangka sebab CSR ing Maret taun iki, Caroline Ungersbock ujar manawa misi Walk4Africa cocog banget karo tujuan festival film kasebut. "Walkathon multi-tahap kanthi gedhene iki nyebabake imajinasi, lan iku pancen sing ditindakake ITFFA. Loro-lorone nyedhiyakake ekspos sing dibutuhake banget kanggo tujuan sing apik, nanging sadurunge ora dingerteni, kanggo nggawe hubungan kritis antarane turis lan komunitas sing dikunjungi, nyedhiyakake kesempatan pangembangan pariwisata berkelanjutan ing komunitas kasebut. "

Ngomong kanggo organisasi mitra ITFFA, CEO Dewan Pariwisata Afrika (ATB), Doris Wörfel ndhukung pernyataan Ms Ungersbocks kanthi ujar manawa proyek Walk4Africa uga selaras karo mandhiri ATB; kanggo promosi pembangunan ekonomi, nambah lapangan kerja lan nyuda kemiskinan ing Afrika. "Proyek W4A cocog karo mandat kita kanggo nggarap pamrentah, sektor swasta, lan komunitas pedesaan kanggo promosi lan fasilitasi pangembangan pariwisata berkelanjutan lan pembangunan ing saindenging bawana Afrika. Proyek walkathon Walk4Africa mesthi bakal nindakake iki kanthi cara sing unik lan pengaruh. "

Babagan Festival Film Pariwisata Internasional Afrika: ITFF Afrika umume ngarahake nyumbang kanggo pangembangan pariwisata domestik lan internasional lan nyengkuyung tuwuhing industri film lokal. Kanthi mromosikake negara-negara Afrika dadi tujuan wisata, ITFF Africa nyengkuyung produksi film cekak sing nuduhake tujuan lan mbabarake benua kasebut menyang para pembuat film internasional, saengga nggawe hubungan sing saling nguntungake ing antarane industri pariwisata lan industri film. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi www.botak.africa

Babagan Program Kemitraan Pariwisata Berkelanjutan: STPP wis dikembangake supaya selaras karo, antara liya, Strategi Sektor Pariwisata Nasional lan Standar Minimal Nasional kanggo Pariwisata NMSRT (SANS 1162: 2011). Minangka program kasebut, kalebu kriteria lingkungan, budaya, warisan lan sosial, praktik ekonomi paling apik, ketahanan masyarakat, aksesibilitas universal lan keunggulan layanan. STPP minangka anggota afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO) lan mitra resmi Program Lingkungan PBB 10 YFP (UNEP 10YFP).
Kanggo ngunjungi informasi luwih lengkap http://www.stpp.co.za

Babagan Dewan Pariwisata Afrika: Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka lembaga pangembangan pariwisata lan pemasaran Pan-Afrika sing tujuane ningkatake pangembangan ekonomi, nambah lapangan kerja lan nyuda kemiskinan ing Afrika. ATB nduweni keberadaan terus-terusan ing Afrika ing Negara-negara Anggota AU kanthi kantor pusat ing Pretoria, dadi pangguna Non-Profit Company. ATB ngupayakake kerja sama karo AU, UNWTO, pamrentah, sektor swasta, komunitas lan pemangku kepentingan liyane kanggo promosi lan fasilitasi pangembangan pariwisata lan pangembangan pariwisata ing saindenging bawana Afrika. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi africantourismboard.com

Babagan Haven Farm Healing: "Sajrone 10 taun kepungkur, Healing Farm wis ngewangi anggota komunitas sing kurang mampu kanthi katergantungan obat-obatan lan alkohol. Sing ora mampu rehabilitasi larang regane wis dibantu resik-resik lan ngrampungake tantangan nggunakake program 12 langkah, katrampilan urip, lan sesi penyembuhan batin lan sinau katrampilan dhasar, kabeh ora mbutuhake biaya kanggo peserta. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi +27 (0) 23 111 0005 (WhatsApp: 0723393370) utawa email [email dilindhungi]

Babagan Walk4Africa: Diatur kanthi urutan abjad, 38 negara tuan rumah walkathon yaiku Algeria, Angola, Benin, Kamerun, Cape Verde, Kongo (Republik Demokratik), Kongo (Republik), Cote d'Ivoire, Djibouti, Mesir, Guinea Khatulistiwa, Eritrea, Gabon, Gambia (The), Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Kenya, Liberia, Libya, Madagascar, Mauritania, Mauritius, Morocco, Mozambique, Namibia, Nigeria, São Tomé and Príncipe, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Somalia, South Afrika, Sudan, Tanzania, Togo, Tunisia, lan Sahara Kulon. Kanggo informasi luwih lengkap WhatsApp +27 (0) 82 374 7260, email [email dilindhungi] utawa ngunjungi walk4africa.org

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.