Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Embraer ngirim limang jet eksekutif komersial lan sangang ing 1Q20

Embraer ngirim limang jet eksekutif komersial lan sangang ing 1Q20
Embraer ngirim limang jet eksekutif komersial lan sangang ing 1Q20
ditulis dening Harry S. Johnson

Embraer dikirim total 14 jet ing kuartal pertama taun 2020, sing lima pesawat komersial lan sanga dadi jet eksekutif (limang cahya lan papat gedhe). Nganti tanggal 31 Maretst, backlog order perusahaan gunggunge USD 15.9 milyar. Deleng rincian ing ngisor iki:

Pangiriman miturut Segmen 1Q20
Penerbangan komersial 5
EMBRAER 175 (E175) 3
EMBRAER 190-E2 (E190-E2) 1
EMBRAER 195-E2 (E195-E2) 1
Penerbangan Eksekutif 9
Phenom 300 5
Jet Cahya 5
Praetor 500 1
Praetor 600 3
Jet Gedhe 4
Gunggung 14

Secara historis, Embraer mangsane kurang duwe pangiriman sajrone kuartal pertama taun, lan ing taun 2020, pengiriman pesawat komersial ing kuartal pertama uga kena pengaruh negatif saka kesimpulan pemisahan unit Penerbangan Komersial Embraer ing wulan Januari.

Sajrone kuartal kaping pisanan, Embraer Executive Jets ngumumake manawa Phenom 300E anyar diwenehi Sertifikat Tipe dening ANAC (Badan Penerbangan Sipil Nasional Brasil), EASA (Badan Keselamatan Penerbangan Eropa) lan FAA (Administrasi Penerbangan Federal). Phenom 300E anyar minangka versi seri Phenom 300 sing anyar, sing dadi seri jet bisnis paling populer ing taun 2010-an.

Uga ing periode kasebut, Emgepron, perusahaan milik negara Brasil sing ana gandhengane karo Kementerian Pertahanan liwat Komando Angkatan Laut Brasil, lan Águas Azuis, perusahaan sing digawe dening Sistem Laut thyssenkrupp, Embraer Defense & Security and Atech, nandatangani kontrak kanggo nggawe papat Kapal Kelas Tamandaré paling canggih, kanthi jadwal pengiriman antara 2025 lan 2028.

Backlog - Penerbangan Komersial (31 Maret 2020)
Jinis Pesawat Pesenan tenan Pilihan Pangiriman Pesenan Backlog Pesenan
E170 191 - 191 -
E175 800 293 637 163
E190 568 - 564 4
E195 172 - 172 -
190-E2 27 61 12 15
195-E2 144 47 8 136
Total 1,902 401 1,584 318
Cathetan: Pangiriman lan backlog pesanan tenan kalebu pesenan kanggo segmen Pertahanan sing dilebokake dening maskapai penerbangan Negara
(Satena lan TAME).

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.