24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Islandia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Islandia bakal mbukak maneh tapel watese ing 15 Juni

Islandia bakal mbukak wates ing 15 Juni
Iceland's Prime Minister Katrín Jakobsdóttir
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing sawijining konferensi pers wingi, Perdana Menteri Islandia Katrín Jakobsdóttir ngumumake manawa wiwit tanggal 15 Juni, karantina 14 dina kasebut ora diwajibake kanggo penumpang sing teka ing Bandara Internasional Keflavík. Nanging, turis lan warga Islandia sing mlebu ing negara kasebut bakal diwenehi pilihan kanggo disaring kanggo coronavirus novel.

Sawise ditayangke ing bandara, penumpang sing bakal teka bakal teka ing papan panggonane sewengi, lan ngenteni asile. Kajaba iku, saben penumpang sing teka bakal dijaluk ndownload aplikasi tilak COVID-19 "Rakning C-19" sing mbantu para panguwasa nglacak asal-usul panularan.

Thordis Kolbrun Reykfjord Gylfadottir, Menteri Pariwisata, Industri, lan Inovasi ujar: "Nalika lelungan bali menyang Islandia, kita pengin nggawe kabeh mekanisme kanggo njaga lan kemajuan sing ditindakake kanggo ngontrol pandemi. Strategi pengujian skala gedhe, nglacak lan ngisolasi Islandia wis kabukten efektif nganti saiki. Kita pengin nggawe pengalaman nggawe papan sing aman kanggo wong-wong sing pengin ngganti pemandangan sawise kabeh musim semi sing angel. "

Opening perbatasan sing diusulake gumantung saka penurunan kasus ing Islandia. Ing wektu iki, mung telung kasus virus sing wis didiagnosis wulan Mei, mung 15 wong sing duwe virus ing Islandia, lan luwih saka 15% populasi Islandia sing wis diuji. Pejabat berwenang negesake manawa bisa uga diimplementasikake luwih awal saka 15 Juni yen persiapan lancar, lan jumlah kasus isih kurang. Tes bisa digunakake kanggo riset luwih lanjut babagan coronavirus novel lan COVID-19.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.