24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Keslametan Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

World Expo 2020 Dubai Ditata Sajrone Setahun Amarga COVID-19

World Expo 2020 Dubai Ditata Sajrone Setahun
World Expo 2020 Dubai Ditata Sajrone Setahun

Pengumuman tanggal anyar sing digawe dening tim Ekspo 2020 Dubai ngetutake keputusan Bureau International des Expositions (BIE) sawise rong pertiga saka Negara Anggota milih kanggo nundha Ekspo Dunia sabanjure setaun.

Pameran sawetara 192 negara kalebu wong Seychelles ing Expo 2020 bakal ditundha setaun amarga jagad iki ngadhepi kahanan angel sing durung tau ana sadurunge amarga pandemi COVID-19.

Expo 2020 Dubai, sing bakal njaga merek dadi Expo 2020, saiki bakal diwiwiti saka 1 Oktober 2021 nganti 31 Maret 2022.

Seychelles ngumumake partisipasi menyang Ekspo Dunia pertama sing dianakake ing wilayah Timur Tengah, Afrika lan Asia Selatan (MEASA) ing wulan Agustus 2019 lan siap kanggo nampilake lingkungan alam tujuan, kesempatan kanggo investasi lan prestasine kanggo keberlanjutan lan konservasi sajrone nem wulan acara

Ngomong babagan Komite Ekspo ing Seychelles; Ibu Sherin Francis, Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles ujar manawa penundaan acara Expo 2020 sing ditunggu-tunggu iki pancen ora bisa dihindari.

"Sanajan apes, pengumuman penundaan Expo 2020 kaya kabeh acara utama sing direncanakake taun iki bakal diarepake. Amarga kahanan kita saiki, kemungkinan kedadeyan kasebut meh ora bisa ditindakake. Nanging, saka kerja sisih kita tetep nggawe manawa kita siyap siyap kanggo acara kasebut lan iki bakal tetep tetep ganti tanggal, ”ujare Ibu Francis.

Ing sawijining komunikasi, Expo 2020 Dubai negesake manawa tim kasebut tetep komitmen kanggo nganakake acara luar biasa sing bakal ngrayakake ketahanan, kreativitas, budaya lan inovasi umat manungsa - kalebu kemajuan teknologi utama ing bidang kedokteran lan sains.

Komik kasebut njlentrehake maneh yen wektu tundha ngidini kabeh peserta aman navigasi pengaruh COVID-19, lan ngidini World Expo fokus ing kepinginan kolektif kanggo pamikiran anyar kanggo ngenali solusi kanggo sawetara tantangan paling gedhe ing jaman saiki.

Paviliun Seychelles sing bakal dilebokake ing kelopak kelestarian ing distrik tematik nyedhiyakake tujuan ing lokasi utama ing antarane para juara lingkungan ramah lingkungan, nyedhiyakake platform sing apik banget kanggo Seychelles kanggo nampilake prestasi lan sukses ing wilayah kasebut.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.