Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kita wis kangen sampeyan: Brussels mbukak maneh museume

Kita wis kangen sampeyan: Brussels mbukak maneh museume
Kita wis kangen sampeyan: Brussels mbukak maneh museume
ditulis dening Harry S. Johnson

Wiwit Senen 18 Mei, Dina Museum Internasional, sawetara Brussels museum bakal mbukak maneh
lawang. Pembukaan maneh iki bakal ditindakake miturut aturan anyar supaya para pengunjung bisa nemokake
koleksi lan pameran sing sugih kanthi resiko paling ora. Pancen, wiwit saiki, sawetara
langkah kalebu, kanggo sawetara, tuku tiket sadurunge, bakal dileksanakake supaya bisa diaktifake
musium kanggo ngatur jadwal lan masarakat kanggo seneng ngunjungi paling apik
kahanan Kantor Pariwisata Brussels uga bakal mbukak wiwit dina Senen 18 Mei jam 10:00.

Ing tanggal 14 Maret, musium nutup lawange. Iki minangka tandha wiwitan periode kurungan
sing perlu kanggo kesehatan populasi lan tenaga kesehatan. Sajrone periode iki,
sawetara musium nawakake wisata virtual umum koleksi lan pameran. Iki ana
cara asli kanggo njaga kontak karo pengunjung lan ngelingi kahanan kasebut.
Wiwit 4 Mei, negara kasebut mboko sithik pindah saka kurungan nalika ngurmati keamanan kasebut
pandhuan sing perlu kanggo ngontrol pandemi.

Saiki giliran musium kanggo mbukak lawang lan mbukak maneh masarakat umum sing kepengin banget
kanggo nemokake koleksi lan pameran ing daging. Wiwit Senen 18 Mei, para tamu bakal bisa
kanggo ngunjungi sawetara museum Brussels. Kanggo ngakses, sawetara museum nyaranake, antara liya
yaiku pengunjung sing tuku karcis kanthi online supaya ora rame lan supaya paling bisa
pengalaman kanggo pengunjung mbesuk. Museum kasebut uga menehi saran marang para pengunjung supaya waspada marang keslametan kasebut
langkah-langkah sing ditrapake kanggo njamin kunjungan sing tentrem kanthi sithik risiko.

Kunjungan sing aman

Mbukak maneh museum kanthi maju kalebu langkah-langkah keamanan tartamtu
penting banget supaya para pengunjung bisa nampani dheweke, lan utamane, istirahat budaya sing aman.

Iki minangka langkah-langkah keamanan utama:

 Pesenan riko sadurunge luwih disaranake.
 Saben museum duwe jumlah pengunjung maksimal (1 saben 10m2) lan bakal mesthekake
jarak sosial (1.5m jarak) dihormati, antara liya, kanthi menehi tandha ing
lantai lan waspada saka staf resepsi lan pengawasan.
 Langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngindhari pengunjung sing nyebrang ing ruangan.
 Pengunjung dijaluk lampu plancongan lan mung nggawa nggawa barang sithik uga tas
kanggo matesi panggunaan ruang ganti.
 Gel hidroliasi kasedhiya kanggo masarakat ing papan strategis.
 musium nyedhiyakake kanggo reresik tambahan lan disinfeksi ing papan lan peralatan
ditangani pengunjung.
 Wiwitane, mung tur sing dipandu kanggo wong sing manggon ing sangisore atap sing padha.

Kanggo ngunjungi, lan ndeleng konfigurasi tartamtu ing saben papan, disaranake banget
manawa pengunjung ngunjungi situs web museum kanggo ngerti babagan langkah tartamtu ing saben institusi
lan kanggo njamin kunjungan sing lancar lan bebas stres.

“Kita wis kangen kowe. Museum mbukak ”: kampanye digital lan kompetisi

Kanggo menehi tandha pambukaan maneh sawetara museum ibukota, bukak. Brussel, kanthi kolaborasi
Museum Brussels, ngluncurake kampanye digital anyar kanthi slogan “We have miss you.
Museum mbukak ”, kanggo ngajak masarakat bali menyang institusi budaya sing hebat kasebut. Lan kuwi
ora kabeh, wiwit 1 Juni nganti 14 Juni, saben dina, calon pengunjung bisa online lan nyoba menang loro 48-
jam Brussels Cards.

"Iki minangka pratandha pisanan kembange progresif kegiatan wisata lan budaya ing Brussels. Ana
isih adoh banget, nanging visit.brussels ngadeg bebarengan kabeh mitra lan pengunjung kanggo nulungi
temokake kekayaan Brussels kanthi tenang ”ujare Patrick Bontinck, CEO visit.brussels.
"Ing jaman unik iki, museum saiki dadi papan pangarep-arep, kaendahan lan pertemuan"
ujar Pieter Van Der Gheynst, Direktur Musium Brussels.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.