24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Aliansi Kebijakan Obat meksa Kongres supaya ndhukung CARES 2

Aliansi Kebijakan Obat meksa Kongres supaya ndhukung CARES 2
Aliansi Kebijakan Obat meksa Kongres supaya ndhukung CARES 2
ditulis dening Harry S. Johnson

DPR ngarep milih kanggo milih CARES 2 ("Undhang-undhang Pahlawan") dina iki, Maritza Perez, Direktur Kantor Urusan Nasional ing Aliansi Kebijakan Obat (DPA), ngeculake pratelan ing ngisor iki sing ndhesek anggota Kongres supaya ndhukung:

"Kita seneng yen dina iki DPR ngelingi CARES 2 (" Undhang-undhang Pahlawan "). Langkah iki khusus bakal nylametake nylametake nylametake wong sing duwe risiko tambah kontrak Covid-19, kalebu wong sing melu keadilan lan wong sing nggunakake narkoba.

Akeh prioritas legislatif DPA kalebu ing CARES 2. RUU kasebut kalebu Undhang-undhang Pengawasan Komunitas Darurat (HR 6400), sing prioritasitas ngeculake sawetara wong sing dipenjara saka hak federal menyang pengawasan komunitas, kalebu wong enom, individu sing rentan medis, wong sing umure luwih saka 50 taun umur, lan individu sajrone 12 wulan dibebasake. RUU kasebut uga kalebu Undhang-undhang Darurat Fasilitasi Koreksi COVID-19 taun 2020 (HR 6414), sing menehi insentif marang negara bagian lan lokalitas kanggo nyuda populasi kunjara lan penjara, saliyane menehi dana reentry kritis. CARES 2 kalebu basa sing menehi keluwesan negara kanggo mulihake jangkoan Medicaid nganti 30 dina sadurunge dibebasake wong sing dipenjara, sing dadi penting kanggo mbantu transisi lancar menyang MAT lan panyedhiya adhedhasar komunitas liyane. Iki uga menehi wewenang $ 10 yuta kanggo dana discreditary sing dimaksud kanggo ndhukung panyedhiya nyuda cilaka sajrone pandemi kasebut.

Kita ngajak Dewan supaya milih kanthi luwih becik kanggo CARES 2 dina iki lan Senat kanthi cepet njupuk lan nglampahi langkah penting iki. "

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.