Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Blanja Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Layaway & Playaway: Resor Sandal lan Pantai Nggawe Liburan Impen Sampeyan ing Gerakan

Pilih basa sampeyan
Layaway & Playaway: Resor Sandal lan Pantai Nggawe Liburan Impen Sampeyan ing Gerakan
Sandal lan Pantai Layaway & Playaway

Wong ngimpi babagan plancongan mbesuk adoh saka kunci ing omah, lan resor sing kalebu kalebu kabeh kuwatir babagan papan nginep, apa sing kudu ditindakake, lan ing endi mangan, amarga kabeh kalebu bagean saka paket kasebut. Lan karo Layaway & Playaway, sing kudu sampeyan lakoni nalika plancongan wis teka.

Saiki, Sandal lan Pantai Resorts ngundang wong-wong sing duwe rencana plancongan kanggo plancongan mbesuk kanthi biaya sing fleksibel lan terjangkau lan ora duwe rencana pambayaran bunga. Dadi sampeyan saiki layaway lan playaway mengko.

Amarga akeh wong sing kudu nonton dhuwit nalika kunci saiki, plancongan tropis bisa nggawe kita ngalamun lan bermimpi, nanging kanggo ngatur biaya bisa uga dadi tantangan. Ora prelu karo program Layaway & Playaway sing disedhiyakake Sandal lan Pantai Resorts.

Perusahaan resor Luxury Included® iki ngumumake program Layaway & Playaway sing anyar ing wulan Januari, sing ora dikenani biaya lan ora ana bunga, ngilangi biaya plancongan dadi cicilan 3 nganti 24 nganti plancongan Sandal utawa Pantai dibayar kanthi lengkap.

Sandal lan Pantai duwe komitmen kanggo nggawe pengalaman plancongan kabeh kalebu tanpa kuwatir lan mulus sabisa lan seneng menehi fleksibilitas pambayaran luwih akeh kanggo para tamu supaya proses pambayaran lancar.

Program Layaway & Playaway Resor Sandal lan Pantai dadi, kaya ing ngisor iki:

  • Pesen plancongan Luxury Included® lan mbayar celengan sing dibutuhake saka $ 49 saben wong
  • Pilih opsi cicilan pembayaran (3-24 wulan)
  • Ngisi kertu kanthi otomatis ing file saben 30 dina
  • Mbayar saldo 45 dina sadurunge lelungan
  • Rasakake swarga ing salah sawijining resort 18 ing Sandal lan Pantai ing Karibia!

Kanggo pesenan plancongan Luxury Included® ing Sandal utawa Pantai Resor sing nggunakake program Layaway & Playaway anyar, bukak https://www.sandals.com/  or https://www.beaches.com/ .

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.