24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel budaya Education Italia Breaking News Warta Breaking Libanon News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Paus Francis Mbantu Pemuda Libanon: Ngirim Beasiswa $ 200,000

Paus Francis Mbantu Pemuda Libanon: Ngirim Beasiswa $ 200,000
Paus Francis

Paus Francis diatur kanggo melu-melu sing luar biasa kanggo Libanon kena pengaruh "krisis serius" lan kemlaratan, mikir utamane pendhidhikan kanggo generasi mudha.

Pangarep-arep yaiku ing negara cedar, "aliansi solidaritas bisa ditindakake" kanthi pangarep-arep supaya ora ana pamisahan utawa kepentingan "kabeh aktor nasional lan internasional kanthi tanggung jawab ngupayakake kesejahteraan umum."

Kanthi intervensi luar biasa kanggo Libanon, Paus Francis mutusake ngirim $ 200,000 menyang Nunciature Apostolik Harissa kanggo ndhukung beasiswa 400 ing negara Timur Tengah sing diganggu karo krisis serius sing nyebabake penderitaan, kemiskinan, lan bisa uga nyolong pangarep-arep "Utamane kanggo generasi mudha, sing nemokake dheweke saiki wis kesel lan mbesuk ora mesthi."

Iki diumumake ing rilis pers saka Kantor Pers Holy See ing dina pandonga lan pasa kanggo umat manungsa sing kena pandemi COVID-19 coronavirus.

Tuladha koexistensi lan sadulur

Ing Pontiff, cathetan kasebut terus, "kanthi prihatin saka bapak ibu" terus ngetutake pirang-pirang wulan pungkasan kahanan Libanon sing dikasihi, sing ditegesi dening St John Paul II minangka "Negara Pesen" - papan ing endi Benediktus XVI ngumumake Pameran Eksporan Sinode. ing Timur Tengah. Wis mesthi dadi conto koeksistensi lan paseduluran sing pengin ditawakake Dokumen kanggo Sadulur Manungsa ing saindenging jagad.

Akses menyang pendhidhikan

Mula, pamikiran Paus Francis kanggo "putra-putra" lan "putri-putri" masarakat Libanon sing, ing konteks saiki, dadi "saya angel" kanggo njamin "akses menyang pendhidhikan sing, utamane ing kutha-kutha cilik, mesthi dijamin dening institusi gereja. " Tandha "nyoto" saka cedhak saka Paus menyang Negara Cedars, liwat Sekretariat Negara lan Kongregasi kanggo Gereja-Gereja Timur, nambah sumbangan sing digawe Dana Darurat saka kamus Vatikan ing sawetara dina pungkasan kanggo ngrampungake Darurat pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.