Ngeculake Warta Arab Saudi Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepiye Proyek Pariwisata Laut Abang Ngleksanakake Limbah Nol menyang TPA?

Pilih basa sampeyan
Kepiye Proyek Pariwisata Laut Abang ngetrapake sampah Zero menyang TPA
john pagano ceo saka trsdc
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Proyek Pariwisata Laut Abang katon minangka salah sawijining proyek wisata paling ambisi ing saindenging jagad. Standar lingkungan sing dhuwur wis ditemtokake kanggo projec iki, lan tujuane ngasilake 'sampah nol menyang TPA.' Kanggo nggayuh iki, pangembang sing mbalikke proyek iki, ing Perusahaan Pangembangan Laut Merah (TRSDC), wis menehi kontrak manajemen sampah solid menyang usaha patungan antara perusahaan manajemen sampah terkemuka, Averda, lan Perusahaan Dhukungan Angkatan Laut Saudi (SNS).

Kemitraan kasebut kalebu nglumpukake lan ngolah ulang sampah sing digawe dening kantor administrasi, fasilitas perumahan, lan kegiatan konstruksi, kanggo memenuhi standar lingkungan sing dhuwur nganti kebutuhan landfill dadi adoh.

"Kita ora kompromi ing komitmen kanggo nglindhungi, ngreksa, lan ningkatake lingkungan alam. Merintis standar anyar kanggo pembangunan berkelanjutan kanggo nggayuh tujuan iki minangka inti saka Proyek Segara Abang, kayata milih mitra sing bener sing gelem lan bisa ndhukung ambisi kita, "ujare John Pagano, Chief Executive Officer, The Red Sea Development Company .

"Kita seneng menehi kontrak iki lan yakin manawa kalorone organisasi bakal duwe peran penting ing tujuan supaya entuk sampah nol nganti TPA malah sajrone fase konstruksi, ngoleksi lan ngurutake limbah kanggo mesthekake yen sampah didaur ulang, kompos utawa dibakar. "

Ruang lingkup kasebut uga kalebu layanan pengumpulan limbah, nglibatake koleksi lan transportasi limbah liwat truk tanker menyang pabrik perawatan limbah ing Yanbu nganti konstruksi lan pengadaan pabrik perawatan limbah sementara (STP) kanggo proyek kasebut rampung.

Kepiye Proyek Pariwisata Laut Abang ngetrapake sampah Zero menyang TPA

جز

Daur ulang lan nggunakake maneh limbah dadi dhasar saka kontrak iki amarga bakal ndhukung perusahaan ngrancang, bangunan, lan ngoperasikake pabrik limbah padat limbah (MSW) lan limbah konstruksi lan pembuangan (CDW). Bahan sing bisa didaur ulang sing dibalekake saka aliran MSW lan CDW banjur ditransfer kanggo diproses luwih lanjut utawa digunakake minangka bahan isi ing proyek kasebut.

Kajaba iku, unit kompos banjur dienggo kanggo nggawe limbah kaya organik dadi kompos kanggo digunakake ing wilayah lanskap proyek lan ing nursery situs. Penting uga, insinerator digunakake kanggo ngolah sampah sing ora bisa didaur maneh, lan awu sing digawe dicampur karo semen kanggo produksi bata.

"Kita seneng banget babagan kesempatan kanggo ngladeni proyek bergengsi iki. Iki menehi kesempatan kanggo nduduhake keahlian kita ing sektor pengelolaan limbah lan yen digunakake kanthi bener, pendekatan kita bisa menehi kontribusi kanggo Visi 2030 Arab Saudi kanggo konsep keberlanjutan lan ekonomi karbon bunder, "ujare Wissam Zantout, Direktur Managing - Arab Saudi, Averda.

Situs Proyek Laut Abang lagi dikembangake wiwit wiwitan, tanpa prasarana sing wis ana. Penghargaan kontrak iki minangka langkah positif liyane ing pangembangan infrastruktur sing mbisakake kanggo ndhukung tahap konstruksi pertama lan kaloro.

TRSDC ngembangake tujuan pariwisata internasional Saudi Arabia lan nyetel standar anyar kanggo pembangunan berkelanjutan. Target keberlanjutan kalebu 100 persen katergantungan energi terbarukan, larangan total plastik panggunaan tunggal, lan netralitas karbon lengkap ing operasi tujuan kasebut.

eTN nglaporake babagan carane proyek iki makarya "Polusi cahya" dadi cadangan langit peteng sing disertifikasi paling gedhe ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.