Breaking News Internasional Putus Sint Maarten News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Martin / St. Maarten: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Martin / St. Maarten: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Martin / St. Maarten: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Harry S. Johnson

Kantor Pariwisata St. Martin bebarengan karo Biro Pariwisata St. Maarten bareng-bareng ngluncurake video tujuan sing nangkep gambar sing apik ing tujuan kasebut, nampilake esensi dinamis lan multikultural ing pulau kasebut. Puisi khusus sing ditulis dening Ibu Ruby Bute nyorot kaendahan pulau kasebut, lan negesake kahanan saiki kanthi cara seni, ngarep-arep lan inspiratif. Kanthi video iki, kaloro kantor pariwisata tujuane menehi inspirasi kanggo para lelungan supaya terus ngimpi tujuan sanajan watesan lelungan isih ditrapake.

Video kasebut kanthi resmi diluncurake kanthi lokal lan internasional lan bisa dideleng ing loro kaca tujuan resmi kantor pariwisata ing kaca Destinasi Saint Martin-Pulo Ramah lan Halaman Liburan St.Maarten lan Instagram ing jeneng panganggo @DiscoverSaintMartin lan @VacationStMaarten.

"Video inspirasi iki ora mung nampilake kaendahan pulau kita, nanging uga bakat artis lokal kita dhewe, Ms. Ruby Bute, sing nulis puisi tulus lan nyritakake kanthi apik ing video. Penting banget kanggo njaga supaya para pamirsa inspirasi lan menehi informasi supaya tujuane tetep eling. Ing pasar sing rame ing endi akeh tujuan saingan liyane sing ngupayakake para wisatawan, pulau kasebut kudu tetep maju lan terus nyebarake konten sing narik ati. Kita ngajak supaya kabeh wong bisa ndeleng video kasebut ing kaca sosial lan luwih becik nuduhake ing kanca lan kulawarga. ” ujare Aida Weinum, Direktur Kantor Pariwisata St. Martin

 "Penting kanggo menehi inspirasi lan nawakake pengalaman sing apik banget sing bisa direspon karo pamirsa, lan video iki ora mung ngrebut kaendahan pulau kasebut, nanging uga menehi rasa pangarep-arep, sing bisa melu emosi karo pamirso. Kita pengin nambah kesadaran babagan tujuan supaya masarakat ngelingake babagan tujuane. Video iki minangka salah sawijining langkah kanggo ningkatake kesadaran merek tujuan, nanging uga kanggo netepake maneh posisi kita minangka salah sawijining tujuan utama ing Karibia. " ujar May-Ling Chun, Direktur Pariwisata ing Biro Pariwisata St. Maarten.

Kanthi negara-negara tartamtu sing mbukak maneh watese, para plancong wis nggoleki pilihan preinan. Adhedhasar laporan industri, para plancong utamane bakal golek tujuan sing aman sing nawakake akeh kegiatan santai ing anteng santai. Pengunjung tetep inspirasi lan informasi bakal tetep dadi prioritas utama kanggo loro kantor pariwisata, uga manawa protokol lan pedoman sing dibutuhake kanggo nyuda panyebaran COVID-19 wis ana sadurunge mbukak tapel wates maneh.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.