Breaking News Internasional Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel News Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menehi Samodra Swara

Menehi Samodra Swara
Rilis pers liebenberg
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ngerti jagad iki kudu ngerti sampeyan dhewe, nanging rong pertiga saka jagad iki minangka banyu, lan segara kita dadi misteri kanggo kita! Kajaba iku, dheweke lagi nuwun banget. Kaya sing diramal Jurnal Ilmu Pengetahuan, antara 5 lan 13 yuta ton plastik ditambahake ing masalah iki saben taun. Apa sing dicritakake babagan kita minangka spesies? Sedulur saka iDiveblue takon dhewe iki saben dina.

Kaya ngono, dheweke wis maju kanthi tujuan sing sederhana: menehi swara ing samodra. Apa wae topik sing ana gandhengane karo konservasi laut, lelungan sing ana gandhengane karo segara, utawa peralatan olahraga banyu - iDiveblue nggawe upaya Sisyphic kanggo nggawe konten sing digawe kanthi tliti kanthi pangarep-arep bisa dadi standar emas kanggo bahan kelautan pendhidhikan. Wiwit didegaké ing 2018, situs web iki wis dadi komunitas para pecinta samodra, dadi bisnis laba lan kendaraan kanggo ndhukung lingkungan laut kita.

Pendhiri yaiku pasangan sedulur thalassophilic, Nate lan Bill Liebenberg. Bill minangka sing paling tuwa saka Afrika Selatan lan insinyur sipil kanthi perdagangan. Minangka penyelam sing mlaku kanthi apik, penyelamane nggawa dheweke saka Mozambik menyang Segara Abang, saka Bahama nganti Cape Town, menyang Kunci Floridian lan liya-liyane. Negara sing paling organik ing njero banyu yaiku freediver, sing diwenehi ambegan napas sing nyengsemake. Cara sing adhedhasar jagad lan banyu uga wis nyumurupi dheweke dadi dekhand ing pengalaman superyacht lan kapten sing mumpuni ing kapal. Wong kasebut wis ndeleng kabeh sing ana ing ngisor permukaan lan mesthi siyap njupuk kabeh… kanthi GoPro mesthi.

Menehi Samodra Swara

Nanging, Nate minangka calon pascasarjana Investasi lan calon Analis Keuangan Chartered. Nate sadurunge makarya finansial modeling kanggo perusahaan ing sektor medis, genetika, lan biosains, sadurunge mutusake ngupayakake cita-citane kanggo nglakokake bisnis konservasi kelautan lan perairan kanthi full-time ing taun 2019. Nate nuduhake dhaptar sertifikasi sing gegandhengan karo banyu kaya dene Bill, nanging fokus ing segara fokus ing pengawetan lan konservasi.

iDiveblue nyedhiyakake undhangan terbuka kanggo kabeh prajurit laut lan penyayang supaya bisa nyedhaki dheweke. Apa sampeyan njaluk tulung utawa njaluk pitulung, Brothers of iDiveblue - bebarengan karo tim konservasi kelautan, instruktur scuba, lan wisatawan sing seneng banget - bakal ngarahake sampeyan menyang arah sing bener. Tim bisa dihubungi Facebookliwat Instagram, utawa langsung liwat situs.

Sanajan dadi perusahaan sing duwe bathi, iDiveblue disiyapake kanggo kesejahteraan samodra sing dikasihi. Dheweke minangka organisasi cilik, nanging menehi kontribusi sing proporsional kanthi macem-macem cara. Sawetara kalebu:
1. Konten pendhidhikan, konservasi, lan lelungan, sing ora bisa dimonetisasi. Mung ana kanggo menehi inspirasi kanggo ngurus segara lan dadi sumber pendhidhikan, lan konservasi cerdas.
2. Dheweke nggedhekake ekonomi ing sekitar konservasi, nyedhiyakake kerja kanggo para konservasi lan penulis konservasional.
3. Dheweke entuk bathi kanggo organisasi nirlaba. Minangka favorit favorit, dheweke menangake Boyan Slat sing gagah, nanging pragmatis Reresik Samudra.
4. Nate ngomong kanthi rutin, lan lintas platform nglawan plastik panggunaan siji. Salah sawijining rundingan kasebut bakal diluncurake ing judithdreyer.com podcast ing pungkasan Mei 2020.
5. Tim ngrencanakake nggawe direktori sing njlentrehake sumber pendhidhikan sing berkualitas lan organisasi amal sing pantes. Saka pengalamane, ana akeh wong sing pengin mbantu lan sinau, dheweke mung butuh papan kanggo miwiti.

Dadi, yen sampeyan ngerti, ora yakin apa sing bakal dituku kompensator apung, ing endi bisa mbebasake ing Belize, carane iwak Crankbait, utawa apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo nylametake segara kita. Amarga, sanajan ana ilmu babagan kerajinan kasebut, panulis lan peneliti iDiveblue minangka ahli sing nduweni kualifikasi; elit kelautan. Ayo padha nglengkapi sampeyan kanthi ora mung peralatan sing bener nanging saran sing bener. Pungkasan, bareng ing perang salib: plastik mbutuhake nganti 1000 taun nganti rusak kanthi alami. Malah isih bisa dadi komponen beracun. Iki minangka masalah sing ora bisa dirampungake. Gunakake platform kanggo ngajari dhewe utawa mbangun komunitas babagan ngrampungake salah sawijining bencana ekologis ing jaman kita!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.