24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Omni Hotels & Resorts mbukak maneh properti sing dipilih

Omni Hotels & Resorts mbukak maneh properti sing dipilih
Omni Hotels & Resorts mbukak maneh properti sing dipilih
ditulis dening Harry S. Johnson

Omni Hotel & Resor wis resmi ngluncurake program Omni Safe & Clean sing anyar sing kalebu pedoman, prosedur lan prosedur reresik anyar kanggo njaga kesehatan, keamanan lan kenyamanan para tamu lan rekane. Program kasebut ngetutake pandhuan sing diwenehake dening Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) lan uga ketemu utawa ngluwihi inisiatif "Tetep Aman" sing ditemtokake dening American Hotel & Lodging Association (AHLA). Saben hotel lan resor Omni bakal netepi mandhat lokal lan / utawa federal.

Minggu kepungkur, Omni kanthi bangga mbukak maneh lawang ing enem properti kalebu Omni Jacksonville Hotel, Omni Amelia Island Resort, Omni Bedford Springs Resort, Omni Hilton Head Oceanfront Resort, Omni Hotel ing The Battery Atlanta lan Omni Austin Hotel Downtown. Mbukak maneh tambahan sing dijadwalake kanggo dina Kamis, 21 Mei, tepat wektu ing Akhir Pekan Pengetan kalebu Omni Barton Creek Resort & Spa, Omni Frisco Hotel, Omni Interlocken Hotel, Omni Fort Worth Hotel, Omni Scottsdale Resort & Spa ing Montelucia, Omni La Mansiòn del Rio, Mokara Hotel & Spa lan Resor Nasional Omni Tucson.

"Covid-19 wis ngowahi kabeh aspek jagad lan cara bisnis, "ujare Peter Strebel, presiden Omni Hotels & Resorts. "Komitmen kita kanggo layanan ora nate goyah, lan saiki, kanthi pedoman" Aman & Bersih "anyar, para tamu lan klien bisa yakin manawa kita siyap lan siyap kanggo nampi kanthi aman lan kepenak nalika wis siyap lelungan maneh . "

Kaya akeh merek hotel, Omni sementara nundha operasi ing pirang-pirang properti ing saindenging negara. Sanajan kamar hotel kosong lan lawang sing ditutup, Omni bertekad kanggo nduduhake kepiye makna keramahan sing sejatine ngluwihi hambatan fisik. Ing wektu nalika jagad dikandhani supaya jarak sosial lan tetep pisah karo siji liyane, Omni ngluncurake sing anyar Tetep Ana Bagean Saka kampanye kanggo kasurung tamu lan kanca kanggo Tetep Ana Bagean Saka sing paling penting sajrone wektu sing durung pernah ana. Semangat kampanye iki nyedhiyakake dhasar kanggo Omni nalika rekane kerja kanthi rajin ngupayakake adaptasi operasi hotel tradisional kanggo mbukak maneh ing jagad COVID-19.

Nalika Omni katon maju lan nerusake operasi ing properti sing dipilih, merek kasebut tetep tetep dadi bagian saka Hospitality liwat macem-macem aspek:

  • Tetep Ana Bagean Saka Keslametan: Liwat kolaborasi lengkap karo para profesional keramahan, lan selaras karo rekomendasi sing disedhiyakake dening CDC, Omni wis nggawe kabijakan anyar kanggo rekane, ngetrapake upaya reresik sing dianyari lan ngenalake langkah-langkah jarak sosial supaya para tamu lan rekane tetep aman ing kabeh wilayah hotel.
  • Tetep Ana Bagean Saka Travel: Kanggo ngrayakake rasa seneng lelungan ing hotel sing bubar dibukak, merek kasebut nawakake anggota Tamu Terpilih (utawa anggota anyar), diskon 30 persen kanggo tarif sing paling apik kanggo pesenan anyar sing digawe saiki nganti tanggal 5 September 2020, kanggo nginep saiki nganti 12 September, Taun 2020
  • Tetep Ana Bagean Saka Mugi: Ing Omni, saben rekan minangka anggota kulawarga Omni sing terkenal. Nilai inti iki digawe urip liwat Omni Lingkaran, Yayasan amal Omni. Omni LingkaranTujuane yaiku mbantu para mitra sing ngalami kasusahan sing luar biasa kalebu wong-wong sing uripe kena bencana, kacilakan lan kahanan darurat liyane. Mung sawetara minggu kepungkur, Omni Lingkaran wis ngolah 1,800 aplikasi lan wis mbagekake luwih saka $ 2M kanggo rekane sing kena pengaruh COVID-19. Iki luwih saka tikel kaping loro sing wis disebarake merek wiwit diwiwiti Omni Lingkaran ing 2005.
  • Tetep Ana Bagean Saka komunitas: Kanthi kemitraan karo Feeding America, Omni mbantu nyediakake sajian kanggo saben omah sing wis rampung Ngomong Goodnight kanggo Keluwen program. Omni komitmen kanggo mbantu komunitas lokal sajrone nyoba, lan sumbangan bakal tikel kaping pindho kanggo pesenan klompok digawe ing saindhenging sasi panas. Kabeh sumbangan langsung entuk manfaat kanggo bank panganan ing 42 komunitas sing digunakake 60 properti. Nganti saiki, luwih saka 18 yuta panganan wis disumbang.
  • Tetep Ana Bagean Saka Kemajuan: Portofolio Omni terus berkembang kanthi properti anyar ing pembangunan kalebu Omni Viking Lakes Hotel ing Eagan, Minnesota (bukaan musim gugur 2020), Omni Hotel Kota Oklahoma (pambuka 2021), Omni Boston Hotel ing Seaport (pambuka 2021) lan Omni PGA Frisco Resort ing North Texas (pambuka 2022).

"Kita anyar Tetep Ana Bagean Saka kampanye ngelingake manawa kita kabeh bisa, lan kudu tetep dadi bagean saka apa sing sejatine kita percaya, "ujare Strebel. "Apa lelungan, komunitas, keamanan, utawa pangarep-arep, kita duwe ide sing luwih gedhe lan bisa tetep dadi bagean saka perkara kasebut, sanajan ora bisa bebarengan kanthi fisik. Omni bakal tetep dadi bagian saka layanan, menehi tamu tamu sing padha ngerti lan dipercaya, lan kita ngarep-arep nampani dheweke kanthi standar lan pedoman sing luwih apik, "ujare.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.