24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Hak-hak manungsa LGBTQ Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Festival Bangga Montréal: Bangga ngluwihi pakumpulan fisik utawa wong

Festival Bangga Montréal: Bangga ngluwihi pakumpulan fisik utawa wong
Festival Bangga Montréal: Bangga ngluwihi pakumpulan fisik utawa wong
ditulis dening Harry S. Johnson

The Festival Bangga Montréal, sing dituduhake dening TD, kanthi bangga ngumumake yen bakal nganakake Edisi 360 wiwit tanggal 10 nganti 16 Agustus kanthi bentuk sing diadaptasi kabeh, lan negesake manawa pentinge Bangga ngluwihi pakumpulan fisik utawa wong liya. Festival kasebut sejatine minangka salah sawijining momen sajrone taun sing nyedhiyakake visibilitas komunitas seks lan jinis uga minangka kesempatan kanggo nyuarakake tuntutan sosial lan kabijakan. Pemrograman kanggo edisi inovatif Montréal Pride Festival iki bakal diluncurake wulan Juni ngarep.

Kanggo tundhuk karo langkah-langkah jarak adoh sosial Pamrentah Quebec, Festival Pride Montréal edisi 2020 janji bakal dadi presentasi kreatif sing nggabungake macem-macem saluran komunikasi. Minangka festival sing ningkatake rasa hormat kanggo macem-macem, kegiatan inti bakal ditampilake ing format sing diadaptasi karo kahanan saiki. Festivalgoers bisa melu ing macem-macem konferensi lan kegiyatan online uga versi modifikasi Dina Komunitas sing populer ing Agustus 15, lan ing pirang-pirang acara perayaan antarane 10 lan 16 Agustus. Pengumuman rinci bakal digawe ing wulan Juni.

"Gerakan Bangga lair amarga saka kasusahan lan wiwit ngatasi tantangan sejarah utama; semangate ora bisa ditundha utawa dibatalake. Komunitas keragaman seksual lan jender - utamane sing ora duwe hak lan kabebasan-kabebasan sing durung dingerteni lan visibilitas asring diwatesi sajrone festival kasebut - ora mung bisa ngrayakake kemajuan sosial sing ana gandhengane nanging uga nggunakake wayahe iki minangka kesempatan kanggo pengacara hak-hak kasebut nalika diklumpukake kanthi cara sing beda, ing taun iki, "ujare Éric Pineault, presiden pendiri Montréal Pride.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.