24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

COVID-19 bisa uga nyekseni munculé Gen-C ing industri pariwisata

COVID-19 bisa uga nyekseni munculé Gen-C ing industri pariwisata
COVID-19 bisa uga nyekseni munculé Gen-C ing industri pariwisata
ditulis dening Harry S. Johnson

Industri Pariwisata lan Pariwisata diarepake bakal nggawe generasi lelungan anyar, sing diarani 'Gen-C', sing ora bakal ditemtokake dening demografi tradisional kayata umur ora kaya klompok sadurunge lan butuh jaminan lan bukti yen pengalaman ing luar negeri bakal nambah uripe tanpa mbebayani wong sing ditresnani, miturut analis industri.

Pengaruh saka Covid-19 industri pariwisata bakal awet. Nggawe jinis klien anyar katon bisa uga bisa ditindakake. Perusahaan pariwisata kudu nganggep iki nalika nyusun strategi pasca COVID-19, amarga jaminan rutin ora bakal cukup kanggo narik pelanggan. "

Perusahaan pariwisata ing saindenging dewan kudu duwe langkah-langkah kanggo mesthekake standar prosedur kesehatan lan kebersihan paling dhuwur. Rencana kontingensi uga kudu diandharake kanthi jelas kanggo para pelanggan, mbantu mbalekake kapercayan manawa keamanane dadi prioritas utama.

Sawise prosedur kaya iki dadi pakewuh, para pelanggan bisa uga miwiti mbutuhake kebutuhan maneh kanggo jaminan maneh. Nganti saiki, perusahaan kudu ngatasi masalah keamanan kanthi cara sing yakin.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.