24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Penghargaan Pariwisata Tanggung Jawab Dunia WTM 2020 ngakoni upaya pariwisata kanggo nanggapi COVID-19

Penghargaan Pariwisata Tanggung Jawab Dunia WTM 2020 khusus kanggo ngakoni upaya pariwisata kanggo nanggapi COVID-19
Penghargaan Pariwisata Tanggung Jawab Dunia WTM 2020 khusus kanggo ngakoni upaya pariwisata kanggo nanggapi COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Penghargaan Pariwisata Tanggung Jawab Dunia 2020 darmabakti kanggo ngakoni para wisatawan lan pariwisata sing wis nindakake langkah-langkah apik kanggo ngatasi pirang-pirang tantangan sing ditindakake industri kita. Covid-19 krisis.

Bebungah sing Dipuji lan Dipuji bakal diwenehake nalika Dina Pariwisata sing Bertanggung Jawab Dunia ing tanggal 2 November. Iki bakal kedadeyan sajrone WTM London, ing Excel.

Sawetara minggu kepungkur katon ana inovasi lan solidaritas industri pariwisata, lan iki sing pengin dingerteni WTM taun iki.

WTM London, Penasihat Pariwisata sing Bertanggung jawab, Profesor Emeritus Harold Goodwin, ujar:

"Penghargaan ing taun iki yaiku babagan ngenali wong-wong sing ana ing sektor pariwisata lan pariwisata sing wis ngupayakake tenan kanggo ngatasi dampak COVID-19 lan nggunakake sumber daya lan fasilitas kanggo nggawe paling apik.

“Nyuwun, aja isin menehi saran dhewe utawa bisnis, tujuan utawa organisasi sampeyan dhewe. Kasedhiya menehi luwih saka siji rekomendasi. Elinga hakim mung bisa ngenali tujuan, bisnis lan organisasi liyane utawa individu sing dipilih.

"Kita uga bakal dadi hosting a xing ing minggu diwiwiti tanggal 8 Juni karo CEO lan Pendiri Responsibletravel.com, Justin Francis, pemenang penghargaan sadurunge lan aku kanggo ngrembug lan nuduhake penghargaan 2020 kanthi luwih rinci. "

Ora kaya taun-taun kepungkur, ora bakal ana kategori sing mlebu. Nanging, tujuan, bisnis, organisasi utawa individu wae bisa ndhaptar inisiatife nggunakake formulir sing gegandhengan.

Antarane macem-macem cara calon beasiswa bisa uga mbantu ngatasi tantangan saiki yaiku:

  • Ngatasi kabutuhane tangga teparo lan karyawan nalika ngadhepi Covid-19
  • Temokake cara kanggo nyengkuyung bisnis supaya karyawan lokal makarya
  • Nggunakake fasilitas kanggo mbantu komunitas ngatasi Covid-19
  • Repurposing pariwisata kanggo ndhukung tanggap darurat lan ketahanan
  • Plancongan pariwisata lan pariwisata - ngrancang lan ngleksanakake langkah-langkah kanggo pemulihan nalika ana darurat sing bakal teka
  • Ndhukung satwa lan habitat sajrone setaun yen penghasilan pariwisata kanggo satwa lan konservasi saya suda banget
  • Mbangun utawa njaga "sambungan sing migunani" liwat pemasaran sing dipimpin nilai Pariwisata lan keterlibatan media sosial
  • Pengumpulan dana kanggo wong, satwa utawa warisan
  • Ngembangake Pariwisata Domestik - nggoleki conto bisnis & tujuan sing wis fokus maneh kanggo narik pasar sing luwih lokal, nyurung panginepan utawa lokalisasi (yen aman ditindakake)

Wong kudu ora nganggep pengajuane diwatesi karo dhaptar ing ndhuwur. Ora lengkap, plus sawetara inisiatif bakal nemoni luwih saka siji tantangan kasebut.

Sapa bisa gunakake formulir ing kaca iki kanggo menehi saran tujuan, bisnis lan organisasi liyane utawa individu sing nggunakake pariwisata, utawa fasilitas pariwisata, kanggo ngatasi tantangan Covid-19.

Wong-wong olèh nglamar kanggo awake dhewe, bisnis sing dikerjakake, utawa ngirim rincian siji utawa luwih inisiatif dening wong liya sing dianggep pantes diakoni.

Rekomendasi mbukak nganti 3 Agustus, 2020.

Pasar Plancongan Donya (WTM) Portofolio ngemot sangang acara lelungan utama ing papat bawana, ngasilake luwih saka $ 7.5 milyar transaksi industri. Acara kasebut yaiku:

WTM London, acara global terkemuka kanggo industri lelungan, yaiku pameran telung dina sing kudu ditindakake kanggo industri plancongan lan pariwisata jagad. Udakara 50,000 profesional industri wisata senior, menteri pamrentah, lan media internasional ngunjungi ExCeL London saben Nopember, ngasilake kontrak industri lelungan luwih saka £ 3.71 milyar. http://london.wtm.com/

Acara sabanjure: Senen 2nd nganti Rebo 4th November 2020 - London #IdeasArriveHere

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.