24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Centara Hotels & Resorts Nggawe Kesepakatan Eksklusif

Centara Hotels & Resorts Nggawe Kesepakatan Eksklusif
Hotel Resor Centara

Tuku Saiki, Lelungan Mengko karo Hotel Resor Centara, Operator hotel terkemuka Thailand ngluncurake kesepakatan khusus kanggo menehi tambahan 50% kanggo dodolan voucher kanggo hotel lan resort ing macem-macem tujuan ing saindenging jagad.

Siap-siyap kanggo ngrasakake tujuan impen, saiki ing lokasi "pusat kutha" utawa pantai lan pulau sing apik, Centara Hotels & Resorts bakal nggawa sampeyan pengalaman macem-macem hotel lan resort mewah. Sampeyan bakal bisa nemu pengalaman sing ora dielingi ing fasilitas lan layanan merek "Centara". Iki minangka penawaran penawaran wisata paling apik kanggo sampeyan sing pengin lelungan jagad yen aman kanggo lelungan maneh.

Pusat Konvensi Centara Grand & Bangkok ing CentralWorld, Thailand

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya, Thailand

Tuku voucher tunai Centara kanggo uwal mbesuk kanthi regane wiwit saka THB1,000. Voucher bisa ditebus kanggo nginep hotel utawa mbuwang hotel nalika nginep ing properti Centara Hotels & Resorts ing Thailand lan luar negeri. Centara bakal nambah rega 50% kanggo tuku. Setengah bakal dituju karo pembeli, kanthi nilai voucer ditambah 25% kanggo entuk luwih saka petualangan sabanjure. Separo liyane bakal digawe minangka sumbangan kanggo "Tulung Pahlawan," kampanye sing ditujokake kanggo ndhukung para petugas kesehatan lan garis depan sing kerja tanpa lelah sajrone krisis COVID-19. Voucher bener dituku situs wiwit saiki nganti 31 Oktober 2021.

Saben hotel utawa resort ing Centara bakal nyedhiyakake paling ora siji restoran premium, saben spa lan pusat kebugaran. Desain lan gaya hotel beda-beda wiwit resor pantai sing ramah kulawarga nganti papan ndhelik ing pinggir pantai sing romantis, resor sing fokus karo wong diwasa, setting omah, kenyamanan jangka panjang ing omah lan suite, kemewahan villa, lan swarga tanpa alas ing swarga.

Centara Sandy Beach Resort Danang, Vietnam

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

Ana 76 properti Hotel Centara & Resor sing nyakup kabeh tujuan utama Thailand uga Maladewa, Sri Lanka, Vietnam, Laos, Myanmar, China, Jepang, Oman, Qatar, Kamboja, Turki, Indonesia lan UEA. Portofolio Centara kalebu pitung merek - Centara Reserve, Centara Grand Hotels & Resorts, Centara Hotels & Resorts, Centara Boutique Collection, Centra by Centara, Centara Residences & Suites lan Hotel COSI - wiwit saka hotel kutha bintang 5 lan retret pulau mewah menyang resort kulawarga lan konsep gaya urip sing terjangkau didhukung dening teknologi inovatif. Uga duwe merek spa sing menang penghargaan, Cenvaree. Budaya khas Centara lan macem-macem format ngidini nyedhiyakake lan nyenengake para wisatawan meh kabeh umur lan gaya urip.

Saiki, Centara Hotels & Resorts uga ngetrapake langkah-langkah keamanan ing hotel-hotel sing tetep mbukak kanthi langkah-langkah proteksi lan reresik kebersihan sing aman sing nyakup pedoman saka Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) kanggo lelungan keamanan para tamu.

Kanggo informasi luwih lengkap, goleki https://www.centarahotelsresorts.com/help-the-heroes

Warta liyane babagan Centara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.