Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepulauan Cayman: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Kepulauan Cayman: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Kepala Petugas Kedokteran Kepulauan Cayman, Dr John Lee
ditulis dening Harry S. Johnson

Kepala Pegawai Kesehatan Kepulauan Cayman, Dr John Lee, nglaporake 494 luwih lanjut Covid-19 tes sing wis rampung sajrone 24 jam pungkasan, kabeh negatif.

Dr Lee rumangsa penting banget, utamane kanggo tangga teparo sing minat karo wilayah, manawa Pulo Cayman ora duwe kasus COVID-19 positif anyar sing mbutuhake manajemen klinis wiwit 27th April.

Kabeh kasus positif sing dilaporake wiwit saiki wis ditemokake liwat program skrining sing luwih akeh lan wong-wong kasebut durung diwenehi gejala.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.