Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Macan Watesan Seychelles Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Investments Warta Breaking Jordan News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

PBB lan UE ora relevan? Mantan pimpinan UNWTO Dr Taleb Rifai kuwatir

Taleb-Rifai
Taleb-Rifai
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing wingi mbangun maneh.lancaran webinar, Alain St.Ange, sing bakal dadi presiden sabanjure Republik Seychelles duwe pesen kanggo komunitas bangsa.

"Coronavirus teka tanpa diundang sapa wae. Iki nggawe politik, wates, lan wilayah dadi ora relevan.

Dudu negara, dudu zona, nanging kabeh jagad iki nemoni masalah.

Ora preduli sampeyan numpak kapal pesiar utawa prau dayung, kita kudu bebarengan ngliwati badai iki. Komunitas bangsa kudu kumpul.

Eropa lan AS nyedhiyakake akeh dhuwit kanggo nanggepi krisis sing ora bisa diprediksi iki. Eropa lan AS kudu ngerti yen iki masalah global.

Ing kene Afrika, kabeh 54 Negara kudu kumpul bebarengan.

The Dewan Pariwisata Afrika memimpin nggawe HOPE PROJEK minangka tanggepan kanggo Afrika. Kabeh wong ing jagad iki kudu ndeleng kabeh gambar, dudu ing bawana, negara, utawa desa.

Dr. Taleb Rifai, ketua PANGarep-arep PROYEK lan aku minangka wakil ketua ngarep-arep pengumuman penting mbesuk. ”

Dr Taleb Rifai minangka sekretaris jenderal kanggo Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) lan ditambah ing rapat wingi kasebut.

"Katon kabeh duwe dhewe. PBB, Uni Eropa bisa uga ora relevan. Negara-negara berjuang kanggo awake dhewe lan ora siyap nanggapi krisis kasebut kanthi bebarengan lan bebarengan.

Wayahe wisata domestik durung nate dadi relevan banget. Taleb nambahake. Masyarakat kudu ngerti negarane dhewe sadurunge bisa ngundang tamu lan njelajah negara liya, lan kita butuh wektu iki kanggo mbangun industri plancongan lan pariwisata.

mbangun maneh.lancaran minangka inisiatif sing diwiwiti dening Juergen Steinmetz, penerbit saka eTurboNews karo anggota industri pariwisata lan pariwisata kanthi anggota ing 107 negara. rebuidling.travel adhedhasar ing Hawaii, AS.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.