24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Pitakonan News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

CEO ETOA Tom Jenkins: Apa sing gegandhengan karo Pendekatan Pariwisata Eropa?

PBB lan UE ora relevan? Mantan pimpinan UNWTO Dr Taleb Rifai kuwatir
hqdefault 3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tom Jenkins minangka CEO Asosiasi Pariwisata Eropa (ETOA), sing dikenal minangka asosiasi perdagangan kanggo pariwisata sing luwih apik ing Eropa.

ETOA negesake ing situs web: "Kita kerja supaya lingkungan bisnis sing adil lan berkelanjutan saengga Eropa tetep kompetitif lan narik kawigaten para warga lan pengunjung. Kanthi luwih saka 1200 anggota sing makili pirang-pirang bidang industri, kita dadi swara kuat ing level lokal, nasional, lan Eropa. Kita nampani sawetara operator tur lan pemasok Eropa saka merek global nganti bisnis independen.

Tom Jenkins dadi pembicara ing mbangun maneh.lancaran webinar wingi.

Dheweke ujar: "Aku lungguh ing London nyoba mbukak organisasi perdagangan sing dadi bisnis kanggo nyurung lan promosi adol lelungan lan pariwisata menyang Eropa. Aku kerja 35-40 taun ing industri iki lan ora nate ngalami perkara kaya iki. Minangka kasunyatan, ora ana wong ing jaman kita sing ngalami krisis kasebut.

"Sawise Tiongkok, Eropa minangka bawana pertama sing kena pengaruh medis saka virus corona. Eropa minangka bawana pertama sing wabah virus kasebut akeh lan korban jiwa.

"Ora ana pendekatan Eropa sing terkoordinasi. Negara-negara Eropa reaksi kaya reaksi negara, ora terkoordinasi, lan kanthi pendekatan nasional.

"Kesaksian Kanada nylametake warga negara saka Eropa, lan negara-negara Eropa sing nylametake warga negara saka Kanada nuduhake papan sing paling apik yen ana ing krisis yaiku mulih.

"Sing luwih penting yaiku cara pamrentah sing milih kanggo ngatasi krisis nalika nutup ekonomi. Kesadharan bakal dakwujudake kanthi alon nalika ngerti apa karusakan sing ditindakake. "

Sawise pirang-pirang minggu ngunci lan ndandani negara, dumadakan mbukak wates maneh.
Italia ujar manawa ora bisa menehi musim panas tanpa pariwisata. Spanyol, Portugal, lan Yunani mbukak pesen sing padha.

Saiki London mutusake ngunci lan karantina. Pariwisata ing London 20% ekonomi, 85% industri hotel, lan 45% bioskop sing njupuk. Keputusan iki dadi bencana. Aku ora bisa mbayangno kunci iki bisa suwe banget.

Tom terus nerangake manawa dheweke kerja karo USTOA, karo Kanada lan WTTC babagan protokol lan makalah jaminan ulang babagan cara mbukak industri kasebut kanthi aman. "Ana panjaluk sing gedhe, nanging iki uga bakal dadi crita wingi."

“Jarak sosial ora bisa digunakake ing plancongan, jarak sosial ora bisa digunakake ing pesawat. Bandara ora bisa dienggo karo jarak sosial. ”

Rungokake lengkap mbangun maneh.lancaran sesi karo Tom Jenkins, Dr. Taleb Rifai, Alain St. Ange, lan liya-liyane.

mbangun maneh.lancaran minangka inisiatif sing diwiwiti dening Juergen Steinmetz, penerbit saka eTurboNews karo anggota ing 107 negara.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.