Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Yayasan Sandal: Nglindhungi Lingkungan

Pilih basa sampeyan
Yayasan Sandal: Nglindhungi Lingkungan
Yayasan Sandal

Yayasan Sandal Resor Sandal lan Pantai yakin mbesuk dipengaruhi karo apa sing kita lakoni saiki. Dadi, penting supaya kita budaya budaya lokal sing sadar pengaruh kolektif lan individu tumrap jagad.

"Nglestarekake lingkungan iku sing paling daksenengi ing jagad iki lan Yayasan Sandal wis mulang manawa langit iku watese. Iki minangka masa depan kita, "ujare Jerlene Layne, Fishing Foundation & Game Warden.

Saka segara jero nganti alas sing subur nganti satwa endah, lingkungan unik kita njaga, nglindhungi lan menehi inspirasi. Fokus kanggo Yayasan Sandal kanggo ndidik komunitas, kalebu nelayan, siswa enom, lan uga karyawan Sandals Resorts, babagan praktik konservasi sing efektif, lan nggawe papan perlindungan sing bakal nguntungake generasi sabanjure.

PROGRAM lan PROYEK

Yayasan Sandal: Nglindhungi Lingkungan

Guy Harvey "Ngirit Laut Kita"

Ana kekuwatan sing kuat banget ngeterake generasi mudha: gelombang rasa penasaran lan keprihatinan babagan jagad kasebut. Program Guy Harvey "Selamatkan Laut Kita" entuk gelombang kasebut lan nggawe inisiatif sekolah dhasar sing ningkatake semangat kanggo para pemuda Karibia babagan kesadaran laut lan tanggung jawab lingkungan.

Yayasan Sandal: Nglindhungi Lingkungan

Konservasi Karang

Karibia wis ilang 80% jangkoan karang ing taun-taun pungkasan, lan ilang pantai lan ambruk industri mancing saiki. Amarga manajemen Sanksi Boscobel ing Jamaika, ana kenaikan jangkoan karang umume 15% (NEPA). Yayasan kasebut uga wis bekerjasama karo Coral Restorasi Foundation lan CARIBSAVE kanggo nggawe 2 nursery coral sustainable ing Boscobel lan Blue Fields Bay Fish Sanctuary.

Yayasan Sandal: Nglindhungi Lingkungan

Perlindhungan Laut

Yayasan Sandals ngatur loro papan perlindungan segara lan nyengkuyung tambahan 4 ing Jamaika, ngewangi nglindhungi stok iwak sing rusak saka pulau kasebut lan nguatake ketahanan terumbu karang. Papan suci ing Jamaika uga ngemot nursery karang, mbantu ngisi terumbu karang lan nambah perlindungan komunitas pesisir sing rentan. Investasi ing nursery karang wis ditambahi menyang St. Lucia kanthi kemitraan 3 taun karo CLEAR Karibia kanggo nambah kesehatan Karang Wilayah Manajemen Laut Soufriere lan nglatih warga ing pamulihan koral. Luwih saka 6,000 potongan karang wis ditandur.

Yayasan Sandal: Nglindhungi Lingkungan

Wit sing Panganan Barbados

"Menehi wong iwak, banjur diparingi sedina, coba wenehi iwak, banjur diparingi umure suwene." Yaiku target target mitra Yayasan Sandal - Wit-witan sing Dipakani. Yayasan kasebut nduweni misi nandur wit-witan sing bakal menehi panganan kanggo wong, nggawe lapangan kerja, lan entuk manfaat lingkungan. Program iki nandur wit panganan ing luwih saka 20 sekolah ing Barbados.

Yayasan Sandal: Nglindhungi Lingkungan

Konservasi Penyu

Kemitraan karo organisasi lokal ing Jamaika lan Antigua nyedhiyakake dhukungan kanggo nyiptakake kesadaran, nglumpukake data, nggawe inkubator penyu, lan dana pendhudhuk lan peralatan patroli sing dibutuhake banget, uga rehabilitasi pantai supaya bisa nambah kasempatan supaya penyu bisa urip ing alam bébas. Pendanaan digawe liwat kemitraan Yayasan karo Island Route sing promosi wisata penetasan penyu musiman.

Yayasan Sandal: Nglindhungi Lingkungan

Cagar Laut Boscobel

Ing taun 2017, Cagar Alam Laut Boscobel dadi papan perlindungan iwak kanggo muter pertama ing Jamaika, sing ngidini bagean bisa dibukak sacara periodik sajrone taun, nambah keuntungan saka papan suci kanggo masarakat sekitar kanthi ora mung nggedhekake watese, nanging uga ngidini para nelayan entuk manfaat nyekel sing luwih apik amarga akeh populasi iwak lan biomassa iwak.

Yayasan Sandal: Nglindhungi Lingkungan

PUNCI BISA GOLEK ING KONSERVASI Lingkungan

Bukak selam scuba ing Sandal utawa Pantai Resor lan tuku Tag Dive Foundation Sandal.

100% kabeh hasil menyang proyek lingkungan ing ngisor iki:

  • Manajemen Sanksi Laut
  • Pangembangan lan Pangopènan Pembibitan Karang
  • Konservasi Penyu
  • Pendidikan Lingkungan ing Sekolah Lokal
  • Kontrol Spesies invasif
  • Konservasi Lahan

Resor Sandal lan Pantai - ora mung santai lan peremajaan, nanging petualangan lan kesempatan kanggo nggawa kenangan plancongan sing seneng nalika ngerti yen sampeyan nindakake sesuatu kanggo ngirit lingkungan.

Warta liyane babagan Sandal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.