24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Car Rental Kabar Olahraga Investments News transportasi Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Hertz, Dolar, Sewa Mobil Ngirit dipateni dening COVID-19

hertzzz_1
hertzzz_1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sewa mobil Hertz nyatakake ing situs web kasebut hertz.com: ”Sadurunge nyewa kendaraan apa wae, dheweke wis diresiki lan diinfeksi kanggo ngetutake pedoman CDC kanthi proses pembersihan 15 poin. Kita nggunakake Disinfektan Hertz Total lan nutup kendaraan kanggo nglindhungi. Nggulung negara ing wulan Mei ”

Perusahaan Hertz duwe Grup Otomotif Dolar lan Ngirit - sing dipisahake dadi Rent Rent Car Thrifty lan Rent Rent A Car. Hertz Global Holdings, perusahaan induk The Hertz Corporation, rangking nomer 335 ing dhaptar Forbes 'Fortune 2018 500 kanthi stasiun penyewaan mobil ing saindenging jagad.

Kabersihan lan layanan nomer siji ing industri nyewa mobil ora mandheg Hertz kudu mbuwang andhuk lan ngumumake bangkrut saiki.

Sewa mobil Hertz Hertz Global Holdings Inc., salah sawijining perusahaan penyewa mobil paling gedhe ing negara kasebut, diajukake kanggo nglindhungi bangkrut dina Jumuah, ngirim utang udakara $ 19 milyar lan meh 700,00 kendaraan sing umume ana ing parkiran Hertz amarga virus corona.

Perusahaan sing berbasis ing Estero, Fla, mlebu proses bab 11 ing Pengadilan Bangkrut AS ing Wilmington, Del., Ngarep-arep slamet saka lalu lintas ing njero lemah saka pandemi lan nyegah likuidasi armada kendharaan.

Keruntuhan perusahaan kasebut minangka salah sawijining standar perusahaan profil paling dhuwur sing nyebabake pengaruh pandemi ing lelungan udara lan darat, sanajan Hertz uga duwe tantangan sadurunge krisis ekonomi saiki. Malah sadurunge wabah Covid-19, Hertz wis berjuang karo kompetisi saka kanca-kanca kalebu Enterprise Holdings Inc. lan Avis Budget Group Inc., uga saka layanan tunggangan kayata Uber Technologies Inc. lan Lyft Inc. Perusahaan kasebut ilang $ 58 yuta taun kepungkur, rugi kaping pirang-pirang kaping pirang-pirang taun.

Hertz durung entuk kesepakatan karo para kreditur sadurunge mlebu bab 11, nambah risiko likuidasi armada lengkap, sanajan perusahaan lan investor duwe sawetara minggu kanggo ngrampungake kesepakatan kanggo ngindhari asil kasebut, ujare wong sing ngerti masalah kasebut.

Hertz wis ngenteni pirang-pirang taun nalika nyoba nyusun bisnis lan wis ngetrapake papat pejabat eksekutif kurang saka sepuluh taun. Paling anyar, mantan Chief Executive Kathryn Marinello diganti dina Senin dening Paul Stone, sing sadurunge dadi wakil presiden eksekutif perusahaan lan kepala petugas operasi ritel kanggo Amerika Utara.

Hertz uga wis nemoni masalah utang sing bisa ditliti maneh ing pamulangan sing dipungunaake taun 2005 dening perusahaan ekuitas pribadi. Perusahaan kasebut dadi publik ing taun 2006, lan investor aktivis Carl Icahn, sing wiwit entuk saham Hertz ing 2014, saiki duwe luwih saka sepertiga perusahaan lan wis nyelehake telu perwakilane ing dewan kasebut.

Pandemi iki nyuda lalu lintas otomotif ing AS, nyuda penjualan mobil, lan dadi reservasi sewaan ing Hertz.

Bangkrut kasebut diarepake bakal kompleks amarga utang lan struktur perusahaan sing gedhe, kalebu $ 14.4 milyar obligasi sing didukung kendharaan ing anak perusahaan sing dudu bagean saka pengajuan bab 11.

Kaya Avis lan sawetara perusahaan mobil sewaan liyane, Hertz ora duwe kendharaan. Perusahaan nyewa armada mobil sewaan, udakara udakara 770,000 kendaraan, saka anak perusahaan finansial sing beda. Saiki Hertz ngajokake bangkrut, investor sing duwe hak armada kendaraan kudu ngenteni 60 dina sadurunge bisa ngilangi lan adol mobil kasebut. Hertz lan para kreditor kasebut mesthine bakal nyegah likuidasi lengkap lan menehi kesepakatan kanggo nyuda armada nalika njaga sawetara kendharaan, ujare wong sing ngerti masalah kasebut.

Kanthi obligasi keuangan kendaraan $ 14.4 milyar sing dianakake kanthi akeh - kanthi dana pensiun, dana bersama, lan dana kredit terstruktur - perusahaan kasebut ngalami kesulitan koordinasi karo pemegang obligasi.

Perusahaan mobil sewaan duwe peran penting kanggo nyedhiyakake model sing luwih anyar ing pasar kendharaan bekas. Hertz uga dadi pelanggan utama kanggo produsen mobil AS, sing tuku udakara separo armada saka General Motors Co., Ford Motor Co., lan Fiat Chrysler Automobiles NV ing taun 2019, miturut filing finansial.

Analis wedi yen Hertz bisa dipeksa ngedol bagean utawa kabeh armadine menyang pasar sing ora pati biasa. Nanging likuidasi sing bisa kedadeyan bakal teka nalika panjaluk kanggo kendaraan bekas rada mundhak, lan rega ing pasar nuduhake pratandha pulih sawise tekan kahanan sajarah ing wulan April.

Tanggal 2 Mei Hertz pembayaran dibalekake menyang eksekutif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.