24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Montenegro Breaking News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Montenegro ngumumake negara bebas COVID pisanan ing Eropa

Montenegro ngumumake negara bebas COVID pisanan ing Eropa
Perdana Menteri Montenegro Dusko Markovic
ditulis dening Harry S. Johnson

Perdana Menteri Montenegro Dusko Markovic ngumumake dina Senin manawa republik Balkan saka 620,000 wong, sing gumantung banget karo bathi saka pariwisata ing pesisir Adriatik, bakal mbukak wates kanggo para pelancong saka negara-negara sing nglaporake ora luwih saka 25 kasus Covid-19 infeksi saben 100,000 wong - kalebu Kroasia, Albania, Slovenia, Jerman lan Yunani.

Ing konferensi pers sawise rapat karo panitia sing ditugasake kanggo nglawan epidemi kasebut, Markovic ngumumake Montenegro minangka negara bebas COVID-19. PM miwiti konferensi warta kanthi nyopot topeng rai.

"Perang karo virus jahat kaya iki wis menang lan Montenegro saiki dadi negara bebas koronavirus pertama ing Eropa," ujare Markovic menyang wartawan.

Pranyatan kasebut digawe 69 dina sawise Montenegro nglaporake kasus COVID-19 sing pertama lan sawise 20 dina tanpa sing anyar.

Ing wiwitan Maret, Montenegro nutup wates, bandara lan pelabuhan laut, sekolah sing ditutup lan nglarang rapat umum lan kegiatan ing njaba ruangan. Watesan kasebut wis diboko sithik wiwit tanggal 30 Maret.

Montenegro nglaporake 324 kasus penyakit COVID-19 sing dikonfirmasi lan sangang wong tiwas.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.