24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Berita Breaking Slovenia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

COVID-19 nggawe pariwisata ing Slovenia mandheg ing wulan April

COVID-19 nggawe pariwisata ing Slovenia mandheg ing wulan April
COVID-19 nggawe pariwisata ing Slovenia mandheg ing wulan April
ditulis dening Harry S. Johnson

Amarga tumindak pemerintah Slovenia kanggo nyegah panyebaran Covid-19 penyakit, ora ana turis sing teka lan mung udakara 11,000 tur sewengi turis (99% kurang saka April 2019) dicathet ing perusahaan akomodasi turis Slovenia ing April 2020.

Ing wulan April 2020 umume turis kasebut tetep direkam ing program pendhidhikan

Perusahaan akomodasi turis sing nyathet tur sewengi turis ing wulan April 2020 umume dadi tamu ing ijol-ijolan mahasiswa internasional, sing tetep ing Slovenia luwih suwe.

Tanggal 16 Maret 2020, Pamrentah ngetokake Ordo kanggo Larangan Sementara babagan Penawaran lan Jual Barang lan Layanan kanggo Konsumen ing Republik Slovenia. Perusahaan akomodasi turis ora bisa ndhaptar kedatangan turis anyar sawise tanggal iki nganti tanggal 18 Mei, nalika tumindak nyegah panyebaran penyakit virus corona uga kanggo sawetara kegiatan turis.

Ing kuartal pertama taun 2020, 47% luwih sithik turis sewengi turu tinimbang ing periode sing padha ing 2019

Wiwit Januari nganti pungkasan April 2020 turis ngasilake luwih saka 660,000 wong sing teka (52% luwih sithik tinimbang ing periode sing padha ing taun 2019) lan mung luwih saka 1.8 yuta tamu sewengi (47% luwih sithik tinimbang ing periode sing padha ing 2019).

Turis domestik ngasilake meh 259,000 wong sing teka (44% kurang saka kuartal pertama 2019) lan 777,000 nginep kanthi sewengi (kurang 39%). Turis asing ngasilake meh 402,000 wong (56% luwih sithik tinimbang kuartal pertama 2019) lan meh 1.1 yuta tetep sewengi (51% luwih sithik).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.