24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong siyap-siyap nyambut acara maneh

Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong siyap-siyap nyambut acara maneh
Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong siyap-siyap nyambut acara maneh
ditulis dening Harry S. Johnson

The Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong (HKCEC) siyap nyambut acara bali menyang Hong Kong. Kanthi sawetara langkah-langkah pencegahan, HKCEC nampi pameran pertama kutha kasebut wiwit Covid-19 pandemi. Pameran Pernikahan Hong Kong kaping 98, pameran konsumen lokal telung dina dijadwal maneh wiwit wulan Februari, dianakake kanthi sukses sajrone 22-24 Mei, narik kawigaten calon pasangan lan pasangan kanggo produk lan layanan manten.

Pusat Konvensi lan Pameran Hong Kong (Management) Limited (HML), perusahaan manajemen pribadi sing tanggung jawab kanggo operasi saben dina ing papan kasebut, wis ningkatake langkah pencegahan supaya lingkungan sing aman, higienis lan nyaman kanggo para peserta pameran lan pengunjung.

Ms Monica Lee-Müller, Direktur Managing HML, seneng banget babagan pamulihan industri kasebut, "HML wis siyap nyambut acara bali menyang HKCEC. Kesehatan, keamanan lan kesejahteraan anggota staf lan pengunjung mesthi dadi prioritas utama kita. Tim HML wis kerja sama sithik karo para panitia kanggo nyusun jadwal acara sing kena pandemi, lan kanggo ngetrapake langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngatasi masalah kesehatan lan kebersihan. Kanthi sukses Pameran Wedding Hong Kong, kita bisa nduduhake komitmen kanggo nyedhiyakake layanan profesional lan perawatan pelanggan kanggo penyelenggara acara lan pamiarso. "

Tim HML bekerjasama karo penyelenggara kanggo ngetrapake langkah-langkah pencegahan khusus ing pengaturan acara, kayata desain rencana lantai, antrian logistik, panyediaan F & B. Kabeh pengaturan tundhuk karo persyaratan sing diwenehake dening panguwasa lokal, lan nuduhake pedoman industri lan praktik paling apik .

Kabeh pengunjung, peserta pameran, kontraktor lan anggota staf HML diwajibake nganggo masker rai saben wayah lan dipriksa suhu awak sadurunge mlebu HKCEC. Praktek jarak sosial diterapake ing lokasi sing sibuk kayata konter tiket Fair, toko panganan lan minuman, kamar umbah, sing diarepake antrian.

Sanitasi lan disinfeksi ditindakake dening staf HML kanthi rutin kanggo njaga kebersihan papan. Fasilitas umum lan prabot kayata pegangan tangan eskalator, tombol lawang, panel angkat, meja lan kursi ing pameran, lsp asring diresiki. Aula pameran diinfeksi saben pungkasan dina pertunjukan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.