Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Education Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Industri Rapat News wong Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Blanja Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Universitas Perusahaan Sandal: Pendidikan Tinggi kanthi Tujuan sing Lebih Dhuwur

Pilih basa sampeyan
Universitas Perusahaan Sandal: Pendidikan Tinggi kanthi Tujuan sing Lebih Dhuwur
Universitas Perusahaan Sandal

Tansah ana kanggo ngunjungi pengunjung kanthi eseman sing nyenengake, staf ing Sandal Resor wis setya nggawe Liburan Liburan mewah® para tamu dadi paling apik. Nanging yen ora jam, akeh karyawan uga entuk pendhidhikan sing luwih jero amarga Universitas Perusahaan Sandal (SCU).

Sandals Corporate University minangka program pendhidhikan diwasa regional perusahaan kanggo 10,000 karyawan Sandal Resorts lan Pantai Resor. Wiwit didegake, dadi akeh anggota tim sing wis ndaftar karo SCU, kanthi sertifikat sing diterbitake ing kursus internal kayata layanan pelanggan, kepemimpinan, seni adol, lan komunikasi profesional.

Sing pertama kaline ing Karibia, SCU nyathet anggota staf sing saiki ora nduweni kualifikasi akademik resmi lan menehi kesempatan kanggo anggota tim sing mumpuni kanggo maju pendidikan. Liwat kemitraan karo universitas, organisasi profesional sing diakoni internasional, lan institusi pendhidhikan lokal, SCU nawakake program sing kalebu latihan dhasar khusus kanggo keramahan nganti nggawe jalur pembelajaran sing pungkasane bisa entuk gelar master lan / utawa gelar doktor.

Saliyane nampa pelatihan praktis ing disiplin tartamtu, Sandals Corporate University uga fokus ing wolung tujuan pembelajaran utama. Antarane unsur kasebut yaiku pambiji kompetensi SCU, nyinaoni ilmu, katrampilan lan sikap sing kudu ditindakake karyawan kanthi efisien; program pelatihan lintas SCU, saéngga anggota tim entuk pengalaman antar departemen; "Relawan" Universitas Perusahaan Sandal, sing menehi anggota tim kesempatan kanggo melu filantropi kanthi dadi sukarela liwat Sandals Foundation lan Sandals EarthGuard; lan kualifikasi profesional, nyedhiyakake anggota tim sertifikasi profesional ing level internasional.

Ketua lan Pendiri, Gordon "Butch" Stewart, bebarengan karo CEO, Adam Stewart, ngluncurake Sandals Corporate University tanggal 21 Maret 2012 ing Sandals Grande Riviera Beach & Villa Golf Resort ing Ocho Rios, Jamaika. Liwat program pendhidhikan sing unik lan migunani iki, Sandals Resorts ngupayakake menehi pengaruh sing signifikan marang pengalaman para tamu kanthi njamin layanan pelanggan, sikap, katrampilan, lan pengetahuan sing paling apik saka saben anggota tim.

Warta liyane babagan Resor Sandal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.