Breaking Thailand News Warta Breaking Travel News wong Rilis pers Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Thailand mbukak kanggo Pariwisata Domestik

THAILAND
THAILAND
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bukak maneh pariwisata domestik Thailand saiki bakal ngerteni Bangkok dadi pusat baline daytrip, staycation lan plancongan dalan antar propinsi. Kanthi luwih saka wolung yuta warga ditambah karo tangkapan megacity sing wiyar kanthi basis populasi luwih saka 15 yuta, pamulihan ekonomi turis negara kasebut bakal dipentasake saka ibukutha.

Fokus karo tujuan antar provinsi sing paling cedhak ing Bangkok, taun kepungkur luwih saka 59 yuta pengunjung domestik kacathet ing data sing dikumpulake saka Menteri Pariwisata lan Olahraga. Amarga metrik pengunjung internasional Thailand kanggo taun 2019 mung udakara 39 yuta, mula pesen sing jelas kanggo Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) yaiku kanthi efektif golek iwak ing endi iwak kasebut.

Riset anyar nyoroti tujuan paling apik ing 8 provinsi ing njero nem jam wektu nyopir saka Bangkok. Dheweke urutan nomer pengunjung - Nakhon Ratchasima, Kanchanaburi, Chon Buri, Petchaburi, Rayong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Prachuap Khiri Khan, lan Saraburi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.