24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi

Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
Dominica: Pembaruan Pariwisata COVID-19 Resmi
ditulis dening Harry S. Johnson

Dominica tetep gampang Covid-19 watesan sing gegandhengan 46 dina sawise kasus sing dikonfirmasi pungkasan. Pengumuman kasebut digawe dening Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar, Dr. Irving McIntyre ing sawijining pernyataan tanggal 23 Mei 2020. Menteri kasebut ujar manawa ana watesan kanggo ngatasi kesejahteraan mental lan fisik penduduk. , ora ateges Dominica bebas COVID. Dr. McIntyre ndhesek wong Dominika supaya terus nganggo masker rai lan nindakake langkah-langkah jarak fisik. Dheweke uga nyathet yen tes isih aktif kanggo buruh ngarep lan wong sing wis ngerti definisi kasus virus kasebut. Tes komunitas uga ditindakake kanggo nemtokake tingkat kekebalan virus lan kanggo ngidentifikasi kasus sing ora dideteksi.

 

Tim Kesehatan Teknis Kementerian Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar nyaranake luwih murah larangan kaya ing ngisor iki wiwit tanggal 25 Mei 2020:

  • Jam kurf jam 8 nganti 5 esuk Senin nganti Jumuah lan saka 6 sore nganti 5 esuk dina Setu lan Minggu
  • Bisnis bisa mbukak nganti 6 sore Senin nganti Jumuah lan nganti 3 sore ing Setu
  • Bus transportasi umum bakal diidini ngeterake 3 penumpang saben baris.

 

Rekomendasi kanggo pambukaan greja, mangan ing restoran lan pusat kebugaran wis digawe lan bakal dirampungake nalika dibahas luwih lanjut karo para pihak sing gegandhengan. Iki kanggo nggawe pedoman lan protokol supaya bisa dibukak maneh ing akhir minggu ngarep. Diskusi uga ditindakake karo Menteri Pendidikan babagan siswa. Amarga gampang matesi, Menteri negesake, "Kabeh kasebut ditindakake kanthi ati-ati banget supaya ora ngorbanake status kesehatan saiki lan keuntungan sing wis kita lakoni nganti saiki."

 

Rencana nasional dikembangake kanggo mbukak maneh wates sanajan diskusi regional lagi ditindakake. Warga Dominika, yaiku anggota kru kapal pesiar lan siswa wis diidini mulih, nanging dheweke kudu nggunakake karantina 14 dina wajib ing fasilitas sing dikelola pamrentah lan diikuti karantina omah 14 dina maneh, sing dipantau dening tim kesehatan masyarakat. Menteri kasebut negesake maneh manawa kementeriane bakal njupuk kabeh tindakan sing dibutuhake kanggo mbatesi risiko kasus impor virus kanthi mbalekake warga negara lan pambukaan wates negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.