24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Skenario kasus paling apik: Ukraina International Airlines nyedhiyakake strategi pemulihan

Skenario kasus paling apik: Ukraina International Airlines nyedhiyakake strategi pemulihan
Ukraina International Airlines nyedhiyakake strategi pemulihan
ditulis dening Harry S. Johnson

Ukraina International Airlines ngarepake bisa nerusake operasi kanthi ngrujuk skenario paling apik yen watesan mlebu / metu kanggo warga Ukraina lan warga asing ditarik wiwit tanggal 15 Juni 2020.

Miturut ramalan maskapai kasebut, lalu lintas penumpang Ukraina Internasional bakal mudhun udakara 46%, yaiku nganti 1.9 yuta penumpang (ing endi 0.986 yuta wis digawa sadurunge Covid-19 kunci Total).

Ing tahap siji - nganti wulan April 2021 - maskapai kasebut arep ngoperasikake penerbangan titik-titik-titik internasional jarak jauh sing bisa nduduhake beban penumpang sing akeh tanpa mangan transit. Ukraina internasional ngarepake maneh operasi domestik. Ing tahap loro, sanalika lalu lintas penumpang regenerasi, maskapai kasebut bakal mulihake jaringan rute internasional minimal. Operasi jarak adoh bisa dilanjutake sawise penerbangan panganan sing kritis diwiwiti maneh karo jadwal - ing utawa sekitar April 2021.

Sanalika sawise Ukraina Internasional nerusake operasi, maskapai kasebut ngrencanakake ngoperasikake 14 pesawat, kanthi bertahap nambah jumlah nganti 28. armada jarak jauh bakal dioptimalake kanthi tunjangan kanggo kebutuhan tahap siji. Mengko, adhedhasar lalu lintas lan lanskap pasar (yaiku penurunan permintaan kanggo pesawat jarak jauh), operator bakal mutusake kanggo menehi armada widebody.

Kanggo nindakake kanthi efisien ing pasar pasca-pandemi, Ukraina Internasional ngenalake pangowahan kanggo produk dhasar. Maskapai kasebut ngrencanakake bakal nggampangake kabijakan tarif, nyuda kapasitas kelas bisnis, nambah pangsa penjualan liwat situs web, lan nawakake layanan siklus lengkap para pelanggan ing situs web sing menehi kesempatan marang para penumpang kanggo nggawe perubahan ing pesenan.

Maskapai kasebut duwe komitmen kanggo nambah operasi armada lan ngirangan biaya nalika njaga potensial transit sing akeh.

"Ing tanggal 17 Maret, pejabat Ukraina nglarang layanan udara penumpang sing dijadwalake. Mula, Ukraina Internasional dipeksa ngendhegake operasi, - kaya sing dicathet dening Yevhenii Dykhne, CEO ing Ukraina Internasional. - Saiki, manajemen perusahaan ngupayakake nyuda biaya lan ngasilake penghasilan saka penerbangan sikil. Kita tujuan kanggo njaga bisnis lan staf utama, utamane personel kokpit. Kita nuwun sewu amarga wis mandheg nggarap 900 profesional sing wis mumpuni amarga ana penurunan operasional maskapai. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.