24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sepur penumpang kanthi 105 ing pesawat tabrakan karo mobil, gagal ing Bulgaria

Sepur penumpang kanthi 105 ing pesawat tabrakan karo mobil, gagal ing Bulgaria
Sepur penumpang kanthi 105 ing pesawat tabrakan karo mobil, gagal ing Bulgaria
ditulis dening Harry S. Johnson

Miturut jaringan televisi Bulgaria gratis menyang Nova Television, sepur penumpang, saka Varna menyang ibukutha negara kasebut Sofia, tabrakan karo mobil lan saiki gagal nalika cedhak desa Kamenets ing provinsi Pleven.

Sepur lan mobil kasebut nabrak sawise supire mobil kasebut nate nglanggar aturan ing persimpangan sepur.

Ana 105 wong ing sepur kasebut, lan ora ana sing cilaka, miturut laporan kasebut.

Petugas penegak ukum sing makarya ing papan kasebut miwiti investigasi tabrakan lan gangguan kereta.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.