Lapangan golf lan resort Puerto Rico dibukak maneh

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Lapangan golf lan resort Puerto Rico dibukak maneh

Akeh Puerto Rico18 lapangan golf wis dibukak maneh, kaya bubar sing diumumake dening Gubernur Wanda Vázquez.

Ati-ati, sabar, lan disiplin wis dadi pokok dakwaan proaktif Pulo sing dirancang kanggo nglindhungi Puerto Rico warga lan pengunjung. Iki bakal terus nalika akeh bisnis mboko sithik dibukak ing saindenging Pulo. A 7 bengi nganti 5 esuk curfew bakal tetep ing panggonan nganti Juni 15, lan kabeh wong kudu nganggo topeng nalika ing njaba utawa ing njero bisnis.

Puerto Rico, wilayah Amerika, bakal gabung karo sisa ing Amerika Serikat minangka gegayutan karo game; lapangan golf wis dibukak maneh ing kabeh 50 negara bagian.

Sawetara kursus Pulo mbukak kanggo kabeh wong, kalebu Royal Isabela, Club Deportivo del Oeste, lan liya-liyane. Kursus Island liyane mung kasedhiya kanggo anggota - Pantai TPC Dorado, Klub Athletic Palmas, lan Wyndham Grand Rio Mar, umpamane - karo masarakat ngarep-arep bakal disambut kanthi cepet. Kanggo rincian babagan saben lapangan golf, deleng nomer telpon ing ngisor iki.

Kursus wis nginstal pengamanan kanggo ningkatake rekreasi sing aman, kalebu staf sing nggunakake peralatan protèktif, ngresiki gerobak golf lan wilayah umum Pro Shop sedina muput, lan liya-liyane.

Puerto Rico iku 18 lapangan golf dununge ing saindenging Pulo - saka pucuk sisih Lor-Kulon nganti Pesisir Timur - kanthi sawetara ing sisih wetan Puerto Rico cedhak ibukutha San Juan. Pulo iki minangka tujuan sing apik banget ing sejarah, budaya, gastronomi, hiburan wengi, pantai, hotel lan resort akeh banget. Ora mbutuhake paspor kanggo warga Amerika, bilingual, nggunakake dolar AS kanggo mata uang, lan pusat udara ing Caribbean. Ana luwih saka 4,000 restoran, lan papan panginepan kalebu saka merek perhotelan paling dhuwur nganti dijenengi 10 tujuan utama ing jagad Airbnb.

Papan golf ing Pulo kalebu:

Pantai TPC Dorado (36 bolongan)

Costa Caribe (27)

Benteng Buchanan (9)

Wyndham Grand Rio Mar (36)

Rio Bayamon (18)

Hyatt Regency Grand Reserve / Pantai Coco (36)

Pantai St. Regis Bahia (18)

Caguas Nyata (18)

Royal Isabela (18)

Deportivo del Oeste (18)

Klub Olahraga Palmas (36)

Punta Borinquen (18)

El Legado (18)

El Conquistador (18) 

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email