24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News wong Mbangun maneh Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Dina Afrika Ngrayakake Sejatine karo Dewan Pariwisata Afrika sing Nyawiji Ibu Afrika

Dina Afrika Ngrayakake virtual Kanthi Dewan Pariwisata Afrika sing nyawiji Ibu Afrika
atb
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Kita kabeh metu saka Afrika"Ujare Dr. Taleb Rifai, pelindung Dewan Pariwisata Afrika (ATB), lan mantan Sekretaris Jenderal UNWTO. "Mula iku pakurmatan sing gedhe kanggo aku gabung karo Dewan Pariwisata Afrika."

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika sing bangga, ujar manawa Afrika bakal teka bareng ing wektu sing angel kasebut.

Hon. Menteri Perdagangan & Industri Zanzibar, Amina Salum Ali, duwe tips supaya para wanita ing industri pariwisata bisa urip. Dheweke setuju yen bakal dadi game-changer.

Hon. Moses Vilakati, Menteri Pariwisata Eswatini, negesake negara-negara supaya bisa kerja sama ngilangi alangan visa supaya pariwisata bisa mili. Kajaba iku, dheweke negesake kabijakan pemasaran Afrika serikat sing ngidini Afrika bisa dipasar dadi siji tujuan. Iki minangka pesen lan tujuan Dewan Pariwisata Afrika. Menteri kasebut nglangkah luwih maju lan nyurung manajemen tujuan gabungan menyang Afrika lan nyebutake kebutuhan mbukak langit ing kabijakan penerbangan Afrika.

Alain St.Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika lan calon Presiden Seychelles, nerangake apa sing "nggawe industri dadi tendhangan," lan tegese keberlanjutan.

Dr. Walter Mzembi, Kepala Keamanan ATB lan mantan Menteri Luar Negeri Zimbabwe, nyoba nggawe ancaman COVID-19 dadi perspektif sing luwih realistis.

Mzembi lan Dr.Rifai nerangake pentinge pariwisata domestik lan regional nalika mbangun pariwisata ngliwati krisis iki.

Phumza Dyani, Kepala Inovasi Kepala Kamar Dagang Pan Afrika, nerangake ekonomi Pan Afrika sing kerja sama. Dheweke nerangake pendekatan jangka pendek lan jangka panjang.

Khaya Dlanga, CMO saka Rain lan penulis paling laris ing Afrika Selatan, ujar manawa "Pamrentah ora kudu inovatif, sektor swasta ora. Pamrentah mung kudu ngidini inovasi. ”

 

Diskusi dina iki diatur dening Dewan Pariwisata Afrika ing pandhuan dening Zine Nkukwana, Ketua Panitia Pemasaran ATB, lan moderat dening Desiree Chauke, sawijining Jurnalis Broadcast sing makarya kanggo penyiar umum Afrika Selatan, SABC.

Pembicara kalebu:

  • Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika
  • Menteri Honour Amina Salum Ali, Perdagangan & Industri Zanzibar
  • Hon. Moses Vilakati, Menteri Pariwisata Eswatini
  • Khaya Dlanga, CMO of Rain, lan penulis paling laris ing Afrika Kidul
  • Walter Mzembi, Mantan Menteri Pariwisata Zimbabwe
  • Phumza Dyani, Kepala Inovasi Kepala Kamar Dagang Pan Afrika
  • Alain St.Ange, Mantan Menteri Pariwisata Seychelles
  • Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO lan Ketua Pengarepan Proyek ATB

 

Dewan Pariwisata Afrika ngrayakake Gaya Afrika lan sakbenere

Katrangan lengkap babagan acara dina iki bisa ditemokake ing www.africantourismboard.com/africaday 

Babagan Dewan Pariwisata Afrika

  • Filsafat Kita:
    Pariwisata minangka Pemangkin Kesatuan, Perdamaian, Pertumbuhan, Kemakmuran, lan Penciptaan Pekerjaan kanggo Masyarakat Afrika
  • Kita Wawasan:
    Endi Afrika dadi SATU tujuan pariwisata ing DUNYA
  • Kode Etik Kita:
    ATB nyengkuyung Kode Etik Global UNWTO kanggo Pariwisata sing nyoroti peran "nemtokake lan pusat" UNWTO, sing diakoni dening Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa, ing promosi lan pengembangan pariwisata kanthi tujuan kanggo nyumbang kanggo pangembangan ekonomi, pangerten internasional, perdamaian, kamakmuran, lan rasa ngormati lan ngati-ati hak asasi manungsa lan kebebasan dhasar kanggo kabeh wong tanpa bedha lan tanpa ana diskriminasi.
  • Dewan nyedhiyakake kepemimpinan lan pitutur kanthi individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane.
  • Dewan Pariwisata Afrika nyedhiyakake platform efektif supaya sektor publik lan swasta melu lan nggayuh.

Kanggo gabung karo ATB, bukak www.africantourismboard.com/join/

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.