24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Investments Kamaainas LGBTQ News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Penerbangan menyang Hawaii: siyap-siyap kanggo tes 72 jam sadurunge mlebu

Penerbangan menyang Hawaii: Ujian 72 jam sadurunge mangkat
tim
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Amerika Serikat lan donya bisa sinau akeh saka Negara Bagian Hawaii. Jagad iki kudu sinau saka walikota Hawaii, Gubernur, lan kabeh wong sing kerja bareng kanggo nanggepi krisis paling gedhe sing wis diadhepi ing jagad iki. Hawaii minangka pelangi budaya lan gumantung karo pariwisata, nanging Hawaii luwih peduli karo komunitase. Hawaii misuwur amarga Ironman Triathlon lan ombak monster. Iki minangka maraton, lan Hawaii ngerti lan tanggapane kudune.

Donya kudu katon ing Hawaii lan kepiye Aloha Negara ngatasi ancaman saka virus, lelungan lan pariwisata lan keprihatinan komunitas

Bakal ana plancongan sing nyenengake ing pantai Hawaii lan panganan sing enak ing restoran, toko bakal dibukak maneh, amarga Hawaii wis apik banget. Iki minangka pesen umum ing rapat Facebook karo kabeh 4 walikota Hawaii saiki. Sesi video Facebook dianakake dening Gubernur Hawaii Ige.

Mangkene sawetara komentar sing digawe ing diskusi Facebook saiki. 

"Kita bakal ngluwihi aturan karantina kanggo lelungan domestik lan internasional", ujare Ige, nanging kita lagi ing proses ngidini lelungan antar-jagad maneh tanpa kudu lelungan ing negara kudu mriksa syarat karantina.

If pariwisata mbukak ing mbesuk ide kasebut supaya para pengunjung mbesuk dites kanggo COVID-19 72 jam sadurunge diidini mlebu pesawat pasifik. Iki bakal apik kanggo maskapai, lan luwih becik nglindhungi komunitas kita.

Kesejahteraan masarakat utamane miturut walikota. Walikota yakin manawa ora ana panyebaran virus ing komunitas ing Hawaii. Sawetara kasus anyar sing didaftar kabeh teka saka pengunjung utawa warga sing bali. Iki nuduhake virus teka saka njaba lan dudu saka njero.

Wong sing nandhang penyakit bisa nyebar kuman ing penerbangan Ora ana jendhela sing bisa dibukak lan kondhisi hawa sirkulasi.

Kita kudu priksa manawa kita duwe sistem priksa sing kuwat banget sadurunge penumpang budhal. Kajaba iku, kita kudu menehi perhatian khusus kanggo para rawuh saka zona masalah COVID-19.

Kita butuh pariwisata, nanging iki uga omah. Kita mbayangake klompok turis sing beda mbesuk. Pariwisata mbesuk kudu nglindhungi sumber, nglindhungi budaya, lan turisme massal bisa uga dadi masalah jaman biyen. Nglindhungi populasi kita mesthi duwe prioritas.

Sewa plancongan lan sewa wektu bakal tetep dilarang amarga karantina wajib 14 dina ora bisa dileksanakake. Denda kasebut udakara $ 10,000 saben dina kanggo nglanggar.

Hawaii katon minangka negara sing paling tahan ing negara kasebut nalika nggawe kurva kasebut rata Mung 26 kasus aktif, meh ora ana COVID-19 sing ana ing Negara Pulo.

Virus kasebut licik. Sampeyan bisa dadi operator tanpa ngerti. Nganggo topeng bakal tetep dadi aturan nalika. Jarak iki lan sosial minangka praktik sing apik sanajan umume. Ing Hawaii ing wilayah tartamtu supaya ana pasuryan wong liya lan ora ngandheg karo wong liya tanpa tetep jarak 6 kaki, iku pakewuh lan ora sopan sanajan ing jaman normal.

Wong tuwa kita ngajari supaya ora nate mundur menyang segara. Lumrahe ibu ora bisa diprediksi. Jaga penjaga sampeyan sanajan kita nambah sarat lan sarat. "

Bakal ana gelombang kaping pindho. Yen gelombang gelombang Waikiki cilik utawa gelombang Waimea Bay buta iku gumantung karo kita.
Keprigelan umum Hawaii sing khas kanggo wong liya lan apa pengaruhe marang wong liya - yaiku Aloha yaiku, jarene walikota Big Island Derek Kawakami.

Restoran lan klub sosial bakal diwiwiti ing wulan Juni, nanging alon-alon.

Negara liya mbukak lan kudu mundur- kita ora pengin nindakake iki. Hawaii ndeleng Negara lan negara liya. Perlu 2 minggu kanggo nemokake kepiye cara kerja kanggo nggayuh virus kasebut.

Mbukak lelungan interisland minangka tes sing apik kanggo nyiapake Negara kanggo penerbangan liyane.

kesimpulan:
Bareng kita bakal mbangun ekonomi anyar amarga kita tangguh. Iki minangka sing pertama kanggo kabeh. Kita kabeh bakal metu Hawaii Kuat.

 

https://www.facebook.com/GovernorDavidIge/videos/252195252665536/

 

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.