24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Wilayah Risiko paling dhuwur lan paling murah ing jagad kanggo Coronavirus diidentifikasi

Negara Teluk negesake mbebasake tahanan ekspatrien kanthi risiko Coronavirus
Negara Teluk negesake mbebasake tahanan ekspatrien kanthi risiko Coronavirus
ditulis dening Juergen T Steinmetz

San Marino paling akeh korban tiwas, Italia, Belgia, Spanyol uga padha karo bentuk nanging saiki dijupuk saka wilayah sing paling riski ing saindenging jagad. Dheweke isih dianggep wilayah COVID-19 sing duwe risiko dhuwur bebarengan karo negara-negara Eropa liyane, Turki, Iran, Australia, sebagian besar Karibia, sebagian besar Wilayah Teluk, lan akeh Negara Afrikas.

Sawetara negara saiki ana ing bebaya paling dhuwur aja zona plancongan, lan kalebu uga wilayah ing kabeh wilayah ing jagad iki.

Risiko Dhuwur Banget

  • Afghanistan
  • Armenia
  • Belarus
  • Brasil: Sao Paulo, Rio de Janeiro
  • Kanada: Quebec, Ontario
  • Chili: Santiago
  • Republik Dominika: Santiago lan Duarte
  • Ekuador: Guayaquil
  • India: Mumbai, Delhi, Ahmedabad, Surat
  • Ireland
  • Meksiko: Mexico City, Baja California, Tabasco, Sinaloa, Quintana Roo
  • Pakistan
  • Peru: Lima
  • Rusia: Moskow, St.Peterburg, Nizhny Novgorod Dagestan
  • Sudan Kidul
  • Swedia
  • Tajikistan
  • Turkey
  • Inggris
  • USA: New York City, Detroit, Chicago, New Orleans, Miami, Washington DC, Boston, Albani, area Metro ing Georgia

Sawetara wilayah ing donya bisa pindhah menyang status risiko sedheng nganti sedheng. Akeh wilayah kasebut saiki ngrembug babagan sing diarani gelembung perjalanan. Bubar wali kota Honolulu menehi saran supaya nyoba diluncurake maneh kaping pisanan Pariwisata Hawaii karo Selandia Baru. Kaget Australia dadi ide kasebut, sanajan Australia ora dianggep minangka risiko kurang.

Mikronesia mikir arep ngobrol karo Taiwan babagan kesepakatan kasebut.
Dhiskusi sing padha ngageti sing padha ing negara-negara sing isih dianggep minangka wilayah sing berisiko tinggi, kalebu pengaturan ing negara-negara Baltik.

Diskusi kasebut kalebu kesempatan pariwisata domestik lagi dibahas ing mbangun maneh.lancaran

Wilayah sing Resiko Rendah:

  • Samoa Amérika
  • Barbados
  • Bhutan
  • Bonaire
  • Sint Eustatius lan Saba
  • Bosnia- Herzegovina
  • Burundi
  • Cambodia
  • Kepulauan Cocos
  • Kepulauan Cook
  • Cote D'Ivoire
  • Croatia
  • Cuba
  • Ethiopia
  • Kepulauan Faroe
  • Fiji
  • Polynesia Prancis
  • Greenland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Hong Kong
  • Iceland
  • Japan
  • Kiribati
  • Laos
  • Lesotho
  • Macau
  • Malta
  • Kepulauan Marshall
  • Martinique
  • Micronesia
  • Monaco
  • Mozambique
  • Myanmar
  • Nauru
  • Caledonia New
  • New Zealand
  • Papua New Guinea
  • Poland
  • Saint Martin
  • Samoa
  • Senegal
  • Serbia
  • Seychelles
  • Korea Kidul
  • Sri Lanka
  • St. Vincent lan Grenadines
  • Svalbard lan Jan Mayen
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tonga
  • Tuvalu
  • Uruguay
  • USA (Alaska, Hawaii, Montana)
  • Vanuatu
  • Vietnam
  • Wallis lan Futuna

Sumber: Riskline

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.