24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hong Kong News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Hong Kong Airlines: Keamanan luwih dhisik

Hong Kong Airlines: Keamanan luwih dhisik
Hong Kong Airlines: Keamanan luwih dhisik
ditulis dening Harry S. Johnson

Kanggo mbantu para wisatawan supaya bisa percaya dhiri lan bisa yakin, Hong Kong Airlines wis ngenalake babagan iki kanggo nambah pengalaman pelanggan:

Panutup rai wajib 

Sampeyan kudu nyandhang nutupi rai utawa masker nalika mabur karo Hong Kong Airlines. Panutup rai kudu dipakai nalika check-in, numpak kapal, sawayah-wayah ing kapal kajaba nalika mangan utawa ngombe utawa dijaluk karo kru kita nalika ana kahanan darurat.

Pelancong uga dianjurake supaya ora nutupi rai nalika muter-muter bandara kanggo perlindhungan ekstra.

Check-in lan kost gratis

Penumpang dianjurake nggunakake layanan check-in online Hong Kong Airlines nganti 24 jam sadurunge jadwal budhal. Kios check-in mandhiri saiki kasedhiya yen mangkat Hong Kong or Beijing.

Kanggo njaga kebersihan diri ing bandara, sanitizer tangan kasedhiya ing kabeh area check-in Hong Kong Airlines, konter tiket, meja transfer, lan gerbang asrama. 

Jarak sosial paling ora 1.5 meter disengkuyung, luwih-luwih nalika antri kanggo check-in, numpak utawa mudhun.

Kanggo pelanggan sing mriksa bandara, tim check-in bakal njaluk nomer kontak saiki yen durung duwe. Iki bakal mbantu pejabat kesehatan nglacak lan ngetrapake langkah yen dibutuhake.

Kanggo tundhuk karo sarat peraturan, cek suhu kanggo penumpang bakal ditindakake ing gerbang asrama kanggo penerbangan Daratan China.

Kostan bakal ditindakake kanthi larik supaya ora rame ing lawang lan para plancong dijaluk mindhai pass asrama dhewe.

Ing papan

Panliten nuduhake manawa risiko panularan kurang ing pesawat amarga pesawat modern duwe sistem filtrasi udara kabin internal sing dilengkapi saringan Udara Partikulasi Efisiensi Tinggi (HEPA).

Minangka pancegahan, Hong Kong Airlines duwe program reresik sing luwih apik kanggo mesthekake kabin kita wis diresiki lan diinfeksi sadurunge budhal. Kita nggunakake reresik pesawat lan produk disinfektan sing disetujoni kanggo ngilangi lan kabut kabeh wilayah pelanggan lan kru.

Tisu pembersih bakal kasedhiya miturut panyuwunan yen penumpang pengin ngilangi area lenggahane.

Kanggo minimalake interaksi ing papan, kegiatan kabin bakal diwatesi lan layanan katering inflight tetep ditanggepi nganti luwih dingerteni. 

Mudhun

Kabeh penumpang kudu tetep lungguh nganti dijaluk mudhun kanthi barisan supaya ora rame ing kabin.

­­­

 

Direktur Pengiriman Layanan Hong Kong Airlines, Chris Birt ujar: "Hong Kong Airlines duwe komitmen kanggo nyedhiyakake standar keamanan lan layanan pelanggan ing tingkat paling dhuwur. Langkah-langkah kita ngetutake persyaratan peraturan lan selaras karo rekomendasi industri, kanggo mesthekake karyawan lan penumpang dilindhungi kanthi cekap kapan wae.

Kita bakal terus kerja bareng karo pihak berwenang lan bandara kanggo mriksa lan nambah langkah-langkah perlindungan. Kita uga pengin kerja sama karo para pelanggan supaya bisa duwe pengalaman mabur sing aman, lan ngarepake nampani kabeh wong sing duwe pesawat. "

#bajangbali

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.