Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Industri Rapat Warta Mecah Monako News wong Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Industri MICE Skor Tujuan sing Nggumunake

Industri MICE Skor Tujuan sing Nggumunake
Miek Egberts OF inspirasi

Miek Egberts CITP CMM DMCP CMP, pangadeg lan pamilik saka InspirasiME Monte-Carlo, a Monacoagensi konsultasi butik adhedhasar konsep manajemen sing unik lan alternatif ing manajemen acara layanan lengkap, layanan DMC lan Perjalanan Mewah kanthi tliti kanthi pendekatan sing berkelanjutan lan holistik, wis ditambahake ing salah sawijining "aula misuwur" wisata & pariwisata sing paling bergengsi: dhaptar 222 Spesialis Plancong Conde Nast kanggo taun 2020.

Mangkene motivasi:

"Egberts urip lan makarya ing papan sing apik, lan dheweke kanthi tliti milih pandhuan, spesialis, tukang lan ahli liyane uga nganakake latihan rutin ing macem-macem topik wiwit lelungan kanthi sadar nganti kesiapan darurat». Kanggo pasar Plancongan Mewah, InspireME nyedhiyakake pengalaman inovatif lan inspirasi unik kanggo individu, pasangan, kulawarga lan klompok. «Pilihan sawetara pengalaman sing disenengi para tamu: riko ing panggung Opera Monte Monte, rapat pribadi karo selebriti Formula One, sinau nggawe parfum khusus irung ing kebon pribadi sing unik, lan piknik sing dibintangi Michelin kapal pesiar mewah. "

Jarang profesional MICE, digunakake kanggo nggarap perusahaan lan perancang insentif butik, dadi dhaptar sing prestisius kasebut, biasane dikhaskan kanggo spesialis lelungan santai. Iki tegese kesadharan lan pentinge manawa industri MICE mengaruhi pariwisata lan wis misuwur ing kabeh industri.

Miek Egberts

Miek Egberts minangka wirausahawan wanita sing duwe tujuan lan semangat kanggo MICE (Konferensi lan Acara Insentif Rapat) lan industri perhotelan. Fokus utama perusahaane yaiku program pemasaran, manajemen, keberlanjutan, lan pembelaan sosial kanggo lelungan lan acara kemewahan.

Miek nyengkuyung keterlibatan InspireME kanggo proyek pro-bono kanggo LSM lan yayasan internasional.

Ing wulan Mei 2018, Miek dianugerahi Penghargaan Motivator Induk Jane E. Schuldt (Masyarakat Keunggulan Perjalanan Insentif) 2018. Ibu Egberts dadi ketua situs Italia kaping pindho, ing taun 2010 lan 2019. Kajaba iku, wiwit Januari 2020 dadi Direktur ing Dewan Situs Internasional.

Pratelan saka Miek Egberts

"Iki minangka pakurmatan kanggo tim InspireME Monte-Carlo, ora mung kanggo aku, sing bakal ditampilake ing Conde Nast Travel for Travel Specialists 2020 lan bakal diakoni minangka pimpinan kanggo nyedhiyakake pengalaman lelungan sing menehi inspirasi, tantangan lan transformasi, “Tarik sing mokal lan nylametake layanan logistik. Kabeh 222 organisasi sing didhaptar minangka sing paling apik! Mula, InspireMe Monte Carlo diremehake kanthi penghargaan kasebut. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.