Virtual Gozo Setengah Maraton ing Nusantara Mediterania Malta?

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Virtual Gozo Setengah Maraton ing Nusantara Mediterania Malta?

Pulo suster Malta sing apik ing Gozo minangka salah sawijining pulau Mediterania sing kalebu kepulauan Malta. Tim Gozo Half Marathon kolektif dadi sukarelawan kanggo terus ningkatake papan ing adegan lokal lan kanggo acara taun iki, sing kudu dibatalake amarga wabah COVID-19.

Saiki, tim Gozo Half Marathon 2020 ngumumake bakal dadi tuan rumah Run Virtual kaping pisanan, #RunGozo Virtual! Peserta bisa ngrasakake kanca balapan mlayu saka saindenging jagad, gabung karo mlayu sajrone jaman rame lan tantangan iki.

Pedoman #RunGozo Virtual:

  1. Ndhaptar liwat iki Link aktif (gratis).
  2. Mbukak, nalika tetep aman (sampeyan bisa mbukak ing njaba ruangan utawa ing treadmill).
  3. Rekam roto nganggo aplikasi sing bisa dipercaya (Strava, Fitbit, lsp).
  4. Upload roto sampeyan babagan iki Link aktif.
  5. Menang.

Peserta dianjurake kanggo ngunggahake jangka Komunitas #RunGozo kanggo ngajak kanca supaya melu lan menang!

Saben peserta duwe kesempatan kanggo menang salah sawijining hadiah hebat ing ngisor iki:

  1. Ngaso akhir minggu saka Preinan Desa Gozo.
  2. Watch multisports Coros Pace.
  3. € 100 voucer saka Teamsport Malta.
  4. 3 pass kanggo 2021 Teamsport Gozo Half Marathon.
  5. 2 pass kanggo 2021 Teamsport Gozo Half Marathon.

Elinga yen kabeh pemenang bakal dipilih kanthi acak sawise kompetisi ditutup ing 30 Juni. Kabeh pemenang bakal diumumake ing sosial Gozo Half Marathon.

Priksa manawa sampeyan kudu ngetutake kabeh peraturan jarak jauh sosial lan kabeh pedoman lokal.

Tetep aman! #RunGozo

Jalanake Virtual Gozo Setengah Maraton Saiki lan sing nyata taun ngarep APRIL 24/25, 2021

Gozo Half Marathon ngluncurake rute Half Marathon sing anyar, #RunGozo Expo kaping 2, ing Digdaya Mlaku kampanye, lan amandemen liyane sing dibutuhake kanggo menehi pengalaman mlaku utama. Pangowahan kasebut saiki bakal dileksanakake ing acara taun ngarep, sing bakal ditindakake antara 24 lan 25 April 2021.

Babagan Malta

Malta, sawijining nusantara ing Segara Mediterania, misuwur sajrone srengenge sajrone 300 dina, 7,000 taun sejarah, lan dadi konsentrasi warisan sing dibangun kanthi utuh, kalebu kerapatan paling dhuwur (3) Situs Warisan Dunia UNESCO ing sembarang negara -kabar ing endi wae. Valletta, salah sawijining situs UNESCO, dibangun dening Ksatria Santo Yohanes sing bangga lan dadi Ibu Kota Budaya Eropa. Patrimoni Malta ing watu kalebu arsitektur watu sing paling tuwa ing donya, nganti salah sawijining Kekaisaran Inggris sistem pertahanan sing paling hebat, lan kalebu campuran arsitektur domestik, agama lan militer sing sugih wiwit jaman kuno, abad pertengahan lan awal modern. Malta lan pulau-pulau ing Gozo lan Comino, nawakake tamu kanggo kabeh wong, pantai sing apik, nyilem, kapal pesiar, masakan sing macem-macem, urip wengi sing tuwuh, tanggalan festival lan acara ing saindenging taun, lan lokasi film sing apik banget kanggo para kondhang ing saindenging jagad. film lan serial TV. www.visitmalta.com

Babagan Gozo

Werna lan rasa Gozo digawa metu saka langit sing sumunar ing ndhuwur lan segara biru sing ngubengi pesisir sing luar biasa, sing mung ngenteni ditemokake. Kanthi mitos, Gozo dikira bisa dadi pulau Calypso sing legendaris ing Homys Odyssey - sawijining kebon mburi sing tentrem lan mistik. Greja Baroque lan peternakan watu lawas ing deso. Lanskap Gozo lan garis pantai sing spektakuler ngenteni eksplorasi karo sawetara situs selam paling apik ing Mediterania.

Warta liyane babagan Malta.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email