Warta Breaking Guam Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Dusit nambah hotel pantai lan pusat blanja ing Guam

Dusit nambah hotel pantai lan pusat blanja ing Guam
gambar pahlawan guam resort pantai dusit
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dusit International wis ngembangake perjanjian manajemen karo Tanota Partners, perusahaan investasi real estate Guam lan pengembangan properti, kanggo ngoperasikake Dusit Beach Resort Guam lan pusat blanja mewah, The Plaza. Kemitraan kasebut minangka tambahan paling anyar kanggo portofolio Guam sing kalebu Resor mewah Dusit Thani Guam, sing dibukak ing 2015 lan sing uga ana gandhengane karo The Plaza.

Biyen Outrigger Guam Beach Resort, merek sing disenengi ing Guam luwih saka 20 taun, properti kasebut bakal diganti jeneng dadi Dusit Beach Resort Guam. Diatur dening Dusit International, Dusit Beach Resort Guam nampani karyawan sing wis ana ing kulawarga Dusit lan ngarep-arep tim bisa njaga warisan keramahan sing luar biasa.

Dumunung ing wilayah Guam ing AS, tujuan pulau sing rame udakara patang jam kanthi pesawat saka Jepang lan kutha-kutha utama ing Asia, Dusit Beach Resort Guam dununge mung 15 menit saka bandara internasional Guam ing pusat distrik wisata Tumon sing rame. Kulawarga bisa blanja, mangan lan nggawe kenangan sing tetep nalika nikmati macem-macem kegiyatan ing pesisir pantai biru resor kasebut.

Dusit Beach Resort Guam kalebu 604 kamar kanthi macem-macem restoran, kafe, bar lan spa. Saiki lagi nggarap proyek renovasi sing bakal nampilake tampilan lan gaya kontemporer sing anyar. Tamu Dusit Club bisa ngakses fasilitas lan layanan sing dianyari ing Dusit Club Lounge eksklusif. Resor iki uga bubar ngrampungake instalasi atraksi pad splash anyar kanggo kulawarga.

Antarane macem-macem atraksi lokal yaiku blanja sing trep ing The Plaza, pusat ritel lan restoran mewah sing saiki dikelola dening Dusit. Plaza iki dununge luwih saka 60 butik, kafe, bar lan restoran, kalebu sawetara merek mewah paling eksklusif ing donya.

Para tamu uga bakal seneng akses gampang menyang fasilitas lan restoran ing Dusit Thani Guam Resort sing menang penghargaan, kalebu sorotan kayata restoran mewah ing Alfredo's Steakhouse, panganan laut seger lan pilihan panggangan kanthi papan ing ruangan Tasi Grill, pastry lan denda panganan cuci mulut saka Gourmet Dusit, lan liya-liyane.

Diilhami dening semangat pulau asli Guam, tamu bakal rumangsa kalebu kulawarga ing Dusit Beach Resort Guam. Senyum anget lan akeh rasa seneng nalika nyiyapake saben nginep nandhani lelungan wiwit tekan mangkat. "Hafa Adai" sing grapyak ("hello" ing basa CHamoru asli Guam) saka kabeh staf bakal dadi sentimen sing ora iso dilalekake. Para tamu uga bakal bisa nikmati masakan CHamoru asli nalika sinau babagan sejarah lan basa Guam sing sregep, lan ngrasakake kecelakaan budaya kanthi performa dening klompok nari pribumi lan demonstrasi sing rame.

Dusit Beach Resort Guam dadi pusat pusat budaya budaya sing dinamis kanggo kabeh wong bisa nikmati, lan menehi kesan langgeng permata megah kasebut ing Pasifik.

Portofolio properti Dusit International saiki ngemot luwih saka 300 properti sing dioperasikake ing enem merek ing 14 negara. Perusahaan uga wis macem-macem dadi bisnis panganan, kanthi investasi strategis sing dirancang kanggo nyuda resiko, nggedhekake basis pelanggan, lan ngasilake penghasilan saka garis perdagangan sing jejer.

Perjanjian manajemen Dusit Beach Resort Guam lan The Plaza wiwit tanggal 1 Juni 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.